facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mitty's Mini Shop

Mitty's Mini Shop

Info

Mijn grote hobby is het maken van miniaturen & poppenhuizen. Mijn kunst is vanaf heden te koop!

Adres:
Telefoonnummer: 0652545086
Stad: Haarlem


Recensies
Erg goed product en ze geven nuttige informatie. De producten zijn een eerlijke prijs voor de kwaliteit en vergeleken met andere shops. De eigenaar is erg vriendenlijk en geïnteresseerd maar er loopt ook een werknemer rond die wat ongeïnteresseerd overkomt wat wat moeilijk kan zijn om informatie uit te halen.
Beste smartshop in heel Nederland. Ik kom hier al mijn hele leven, zeg 30 jaar. En psychedelics hebben mijn leven gered. Ik ben altijd verslaafd geweest en dit is uiteindelijk mijn redding geweest. Altijd uitstekend advies. Prijs kwaliteit is goed. Iedereen die er werkt zijn oprecht geïnteresseerd in jou en jouw veiligheid. Ik hoop dat psychedelica een einde maakt aan onnodige medicatie en alle neuropsychologen en wetenschappers aan de slag gaan om verslavende anti depressiva en dergelijke medicatie overbodig te maken. Ik zeg niet dat psychedelica de oplossing voor alles is maar ptss, depressie, angststoornissen kunnen heel goed verholpen worden. En zeker als alles legaal is en er professionals gaan kijken naar psychedelica in combinatie met psychotherapie onder toezicht. Dan moet big pharma andere medicatie gaan maken. En als ik die dag mag meemaken maak ik geschiedenis mee.
Hier kan je "premium" wietzaden kopen van een gerenommeerd merk. Wanneer deze zaden niet ontkiemen blijft de beste man maar herhalen dat het om een natuurproduct gaat, blijkbaar mag je dan geen kwaliteit verwachten. Geen zaden meer voor mij hier. Overigens nooit klachten gehad over de andere productlijn.
Het is wie je treft, maar ik heb alleen maar goede ervaringen met State of Mind. De eigenaar is serieus een supergoede kerel. Altijd vrolijk en meedenkend. Er is een medewerker die wat ongeinteresseerd overkomt, maar daar moet je even doorheen prikken. Wat mij betreft een TOP smartshop.
Stond even voor een gesloten deur maar de beste man moet natuurlijk ook lunchen. Vriendelijke service en uitgebreid assortiment
helemaal fijn geholpen met het kiezen uit hun behoorlijke assortiment artikelen.. vriendelijk en uitgebreid geinformeerd, 100% tevreden!
Top locatie, en top spullen en chill voelen. Wat wil je nou nog meer?
Prettige sfeer, er wordt tijd voor je genomen en je kan makkelijk terecht met vragen. Zeker een aanrader!
Gaan een kwartier te laat open en dan roept een chagrijnige man dat je buiten moet wachten. GEEN ZAKEN MEE DOEN!
Truffs wuul lekker, goeie zaadjes voor jonko is top.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Mitty's Mini Shop.

Haarlem arts-and-craftswinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Mitty's Mini Shop adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Mitty's Mini Shop. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Mitty's Mini Shop delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Picwoodnl Picwoodnl 3 km Handmade photo transfer on real wood.
Draadkracht Draadkracht 3 km Sterk door handwerk Wolverver Indiedyer. Beleef zelf de magie van wolverven �bij de...
Keramikos Van Klei Tot Glazuur Keramikos Van Klei Tot Glazuur 4 km Wat een onsympathiek en naar personeel, ga hier niet meer heen. Krijgt geen antwoord...
Kralen en Hobby Special Made Haarlem Kralen en Hobby Special Made Haarlem 4 km Dankzij dit winkeltje een nieuwe hobby Wat een geweldige winkel! Uitgebreid assortim...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid