facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MITSN

MITSN

Info

MITSN kan ook jou voordelig helpen! Heb jij een nieuwe web applicatie nodig, een website of IT ondersteuning dan kunnen wij jou zeer zeker helpen. Ook voor uw computer reparatie of assemblage staan wij tot uw beschikking. Wij zijn vooral werkzaam in Wijhe

Geschiedenis

MITSN kan ook jou voordelig helpen! Heb jij een nieuwe web applicatie nodig, een website of IT ondersteuning dan kunnen wij jou zeer zeker helpen. Ook voor uw computer reparatie of assemblage staan wij tot uw beschikking. Wij zijn vooral werkzaam in Wijhe, Zwolle, Olst, Raalte en omgeving.

Bekijk onze website op https://mitsn.nl

KvK: 56825935
Btw: NL852319344B01
Rekening: NL14 RABO 394512189



"MITSN is een bedrijf die zich richt op het maken van websites, webhosting en andere IT dienstenExperts in het maken van websitesWij zijn al jarenlang actief bezig om ondernemers en particulieren online op de kaart te zetten! Sinds 2013 zijn wij begonnen als computerbedrijf. Wij zijn veel werkzaam in Wijhe, Olst, Raalte, Zwolle, Deventer en omgeving.Laat je website maken door MITSN en geef je bedrijf een online boost!Bij MITSN kies je niet alleen voor de meer dan 10 jaar lange ervaring, je kiest ook voor échte deskundigheid opMITSN kan ook jou voordelig helpen! Heb jij een nieuwe website nodig, een website of IT ondersteuning dan kunnen wij jou zeer zeker helpen. Wij zijn vooral werkzaam in Wijhe, Zwolle, Olst, Raalte en omgeving."
Adres: Schimmelpennincklaan 18B, 8131 VX Wijhe
Telefoonnummer: +31622236389
Stad: Wijhe
Route: Schimmelpennincklaan 18B
Postcode: 8131 VX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 12:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cliq id Cliq id 1 km Cliq id - Online specialisten in webontwikkeling & online marketing
Maas Energy Systems B.V. Maas Energy Systems B.V. 6 km Noodstroom oplossingen
Recensies
MITSN.nl beheerst de juiste capaciteiten om een kwalitatief hoge website te creëren. Alles wat beloofd werd, kwam er. Ik ben uiterst tevreden met de werkzaamheden van de jonge heren. Mijn dank.
Werk al jaren met ze samen. Geweldig hoe pro actief ze zijn en hoe veel ze meedenken. Ik hoop nog jaren met ze samen te werken.
Prima geholpen! Had problemen met mijn Macbook maar hij loopt inmiddels weer helemaal goed! Een echte aanrader voor mensen in de buurt!
Heel goed geholpen bij het maken van een website en app! Top bedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid