facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mitra Nieuwe Niedorp

Mitra Nieuwe Niedorp

Info

De beste slijterij bij u in de buurt!

Geschiedenis

Wilt u een goed advies, van meerdere dranken, dan bent u bij ons, aan het goede adres.

Ook voor leuke cadeau's en relatiegeschenken, kunt u bij ons terecht.

Adres: Trambaan 99, 1733 AX Nieuwe Niedorp
Telefoonnummer: 0226410387
Stad: Nieuwe-Niedorp
Route: Trambaan 99
Postcode: 1733 AX


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Mitra winkels, Mitra Amsterdam, Mitra Apeldoorn, Mitra Assen, Mitra Almere, Mitra Zeist, Mitra Coevorden, Mitra Hengelo
Recensies
Kwam er vroeger meer dan nu, en moest de nieuwe zaak nog bekijken. Prachtig geworden, met een mooi uitgebreid assortiment.
Heel veel keuze en altijd vrolijk en vriendelijk personeel dat precies wet wat je nodig hebt. Als zij het niet hebben gaan ze kijken of ze het voor je kunnen bestellen.
Zeker een bezoek waard, zeer zeker nu de winkel is verhuisd naar een mooier, lichter en ruimer pand. Veel werk verzet en ondanks alle verbouwingen en andere perikelen altijd een vrolijk gezicht met veel kennis en kunde! Blij met deze winkel en kundige mensen in het dorp !!
Supere goede winkel. De medewerkers zijn heel vriendelijk, ze weten waar ze het over hebben en ze hebben een breed assortiment. Echt helemaal top
Een van de meest uitgebreide assortimenten die ik ooit ben tegengekomen! We hebben 30 minuten gereden om hier een speciale fles drank te vinden.
Hier staan echte kenners en werken zich een slag in de rondte om hun klanten zo snel mogelijk te helpen. Ik rij graag behoorlijk wat kilometers om , om hier mijn inkopen te doen.
Goede kennis en altijd een vriendelijk woord. De uitgebreide whisky- en wijnafdeling is een lust voor het oog en mond. Altijd met een glimlach naar buiten. Anja is op en top gastvrouw.
Alweer een mooi voorbeeld waarom de Mitra zoveel beter is dan de Gall en Gall. Leuk, knus winkeltje met een grote keuze aan sterke drank en bier, en vriendelijk personeel.
Goed advies,mooi assortiment erg blij met mijn whisky op jullie aanraden
Niet een heel grote winkel. Maar ze hebben een mooi assortiment bier. En dat is toch eigenlijk de enige reden dat ik een drankhandel binnen loop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid