facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Misuli Sportmassage

Misuli Sportmassage

Info

You're highly welcome for a good massage! Visit my website to get to know the massageservices I offer.



"Massagetherapeut gespecialiseerd in sport & massage. Voor sportmassage, ontspanningsmassage, afslankmassage bij Misuli op het juiste adres. Vermoeide spieren door werken of sporten? Maak dan een afspraak!"
Adres: Chopinlaan 7, 3781 HA Voorthuizen
Telefoonnummer: 31611257648
Stad: Voorthuizen
Route: Chopinlaan 7
Postcode: 3781 HA



op zoek naar gerelateerd: LOOM massage Voorthuizen, Afslankmassage ervaringen, Zwangerschapsmassage Barneveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Massagepraktijk LOOM Massagepraktijk LOOM 531 meter Fijne, vriendelijke masseuse. Ze neemt de tijd voor je en stelt je op je gemak. Ik be...
Recensies
Emmanuel is een goede masseur met respect voor zijn vrouwelijke cliënten. De eerste behandelingen waren pijnlijk en even dacht ik dat het geen effect had. Maar vanaf de vierde behandeling een stijgende lijn en ik voel me nu een stuk beter. Een aanrader wanneer je pijnlijke spieren hebt zonder duidelijk aanwijsbare oorzaak.
Om te kunnen trainen voor een marathon, moest ik een hoop achterstallig lijflijk onderhoud inhalen. Mijn lijf was niet fit, overal kleine pijntjes die had leren negeren. Als ik ging hardlopen kostte dit mij onevenredig veel energie. Ik ben naar Emmanuel gegaan om mij van alle kleine pijntjes af te helpen. Dit bleken er meer te zijn dan ik wist. Hamstring, Linker schouder, linker arm en hand, knie en onderrug. De eerste serie massages waren pittig. Maar ik voelde wel direct dat de pijnpunten precies goed werden aangepakt. Het feit dat Emmanuel al bij het opleggen van een hand voelt waar het niet goed zit, gaf mij veel vertrouwen in zijn werkwijze. En dat terwijl ik dat dan zelf nog niet eens wist. De hamstring en linker arm waren de grotere problemen. Na intensieve behandeling 2 keer per week merkte ik opeens dat de pijn weg was. Het leek alsof mijn lijf weer vrij was! Emmanuel is zeer kundig, betrokken, professioneel, en vrolijk. Hij denkt mee, en is altijd opzoek naar de oplossing. En die komt er dan ook. En het hardlopen? Dat gaat super! Nergens pijn. Ik ben aan het trainen voor de marathon en ik voel me zo fit! Elke heb nu bijna elke week een massage om mijn spieren gezond te houden tijdens intensief trainen. Ik had dit veel eerder moeten doen.
Emmanuel ken ik al een aantal jaren en ik ga een keer in de maand voor massage naar hem toe, ook heb ik veel geleerd op hardloopgebied van hem, en daar heb ik nog steeds heel veel profijt van. Emmanuel bied kwaliteit op maat ik liep vast met mijn hamstring, hij zij Gea ik kan je helpen maar dan moet je wel een periode 2 keer per week komen, zo gezegd en gedaan, het was pijnlijk behandeling, maar zeker de moeite waard. Resultaat is er zeker, waardoor ik weer pijn vrij kan sporten, met dank aan Emmanuel.
Ik kom regelmatig bij Emmanuel. Ik heb 2 keer een blessure gehad. 1 keer aan mijn kuit en 1 keer aan mijn hamstring. Hj kon dat verhelpen zei hij maar dan moest ik wel een paar keer kort achter elkaar komen om de 3 a 4 dagen. In het begin denk je dat hij het alleen maar erger maakt. Hij masseert heel diep en krachtig en het is zeker de 1e 2 keer vrij pijnlijk. Maar na de 3e keer merk je verbetering en is het eigenlijk heel snel weg. Ik blijf nu om de 2 weken komen om blessures voor te zijn. Hij weet altijd direct de gevoelige en pijnlijke plekjes te vinden. Maar het helpt echt!!
Voor iemand zoals ik die in de zorg werkt is immanuel echt een topper. Hij verstaat zijn vak is professioneel en ook nog eens bijzonder vriendelijk. Na een bezoek staat er alweer een volgende afspraak ook al doe ik daar wel eens ademhalingsoefeningen tijdens de massage
Jaren lang van alles geprobeerd. Na een tip van iemand eens naar Emmanuel gegaan. Het heeft mij enorm geholpen. Ik had verschillende klachten waaronder enorme pijn in mijn knie. Wanneer ik daar last van had was lopen al te veel beweging. Ik heb wel erg moeten doorzetten de behandelingen waren erg pijnlijk en het duurde zeker een keer of 8 voordat het minder werd. Nu klachten vrij en ik houd het eens in de maand bij. Blijf ik langer weg dan komen de problemen zoals spanning in mijn benen en dan waarschijnlijk pijn in mijn knie weer terug. Maar de behandelingen zijn prima om eens in de maand te herhalen om klachten vrij te blijven.
#doel behaald#halve marathon#interval training#resultaten boeken#pijnvrij hardlopen#samen trainen#heel blij en trots!! Na een periode van blessures terecht gekomen bij Emmanuel. Eerst gestart met massages en daarna met veel plezier en mooie resultaten deelgenomen aan de hardloop trainingen van Misuli Sport & Massage runningteam! In November gestart met als doel in Feb. de Mid Wintermarathon in Apeldoorn. Daar al zo goed gelopen, 10EM! Het zijn pittige trainingen, dacht weleens, waarom doe ik ditMaar motiverend en ook nog eens gezellig! Gezamenlijke trainingen met als aanvulling een schema voor thuis en het juiste advies. Afgelopen zaterdag onze eigen ‘halve van Voorthuizen’ gelopen en wat een resultaat!! 21 km in 1 uur 50 min. Ontzettend tof om dit te ervaren En we gaan door!! Nu ook training aan het volgen, waarin zeker rekening gehouden wordt met de regels omtrent Corona.
Al jaren last van kramp in kuiten, Van alles geprobeerd. o.a. Fysio,ziekenhuis. Geen resultaat. Via een wandelmaatje bij Misuli sport & massage terechtgekomen. De eerste 3 behandelingen waren behoorlijk heftig. 4e behandeling was goed te doen. Rug, schouders, nek ook nog behandeld en alles met resultaat. Echt geweldig! Dinsdag 2-8 / nek goed aangepakt. Dat voelde ik goed. Zat goed vast. Maar hoe fijn dat ik na de behandeling mijn nek weer pijnloos kan bewegen. Vandaag vrijdag 5-8 laatste behandeling volgens planning. Resultaat is “Top” Ik ga het zeker bijhouden. Zo blij met Emmanuel. Echt een topper!
Ik liep al enige tijd rond met een schouderblessure. Als ik eraan terugdenk kan het zo maar zijn dat ik er jaren mee rondgelopen heb. Ik ben bij de dokter, fysio en zelfs in het ziekenhuis geweest, maar niemand kon mij vertellen wat het probleem was. Via een collega van mij kreeg ik Misuli Sportmassage als tip en ik dacht laat ik het gewoon proberen. Ik werd er al voor gewaarschuwd dat het pijnlijk kon zijn en moet toegeven dat dit zeker niet pijnloos is verlopen en dat ik er even doorheen moest bijten. Maar na 5 behandelingen in maar 2,5 week tijd kan ik zeggen dat ik van mijn schouderblessure verlost ben. Eindelijk kan ik weer sporten zonder klachten! Ik ben Emmanuel hier eeuwig dankbaar voor!! Het is echt een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid