facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Misterwheelson

Info

Ik ben MrWheelson, ik help autokopers om de auto van hun dromen te vinden. Daarbij kijk ik verder. Ik kijk in heel Europa voor het beste aanbod.

Onze taak

Wij werken keihard om de beste voertuigen aan te bieden, tegen de beste prijzen, onder de beste voorwaarden en ervoor te zorgen dat wij de meest innovatieve, datagedreven partij worden in de wereld van het online kopen van een voertuig.

Label

En wie zijn wij dan? Wij zijn Bas Oude Luttikhuis en Han Post. Samen hebben we al 50 jaar ervaring in de autobranche. We kennen de valkuilen en weten waar we het over hebben. Met MrWheelson willen we autokopers een geheel nieuwe manier bieden om een andere auto te kopen. Wij beschikken zelf niet over een voorraad auto's die we graag aan jou willen verkopen, we inventariseren jouw behoefte en zoeken daar een auto bij. Wij kijken over de grens zodat we de allerbeste voertuigen naar jou toe kunnen brengen. Het gebruikmaken van de mogelijkheden het internet en voertuigdata zorgt voor lage kosten zodat jij meer voertuig krijgt voor jouw investering.

Doordat we door onze jarenlange ervaring in het internationaal zaken doen ook in het buitenland kunnen kijken is het aanbod ineens een stuk groter. Daarnaast regelen we alles voor je. Van inspectie tot transport en van fiscale verplichtingen tot de garantie. Hierdoor hoef je je als koper alleen maar zorgen te maken over de bestemming van de eerste reis die je met je auto gaat maken.

Wij werken keihard om de beste voertuigen aan te bieden, tegen de beste prijzen, onder de beste voorwaarden en ervoor te zorgen dat wij de meest innovatieve, datagedreven partij worden in de wereld van het online kopen van een voertuig.



"MrWheelson kijkt over de grens zodat hij het voor jou makkelijk maakt om leuke gebruikte auto's uit het buitenland aan te kopen of te leasen.Wij helpen je bij de autoimport, koop en lease van Jahreswagens, Gebrauchtwagen, occasions, gebruikte auto's, Werksdienstwagen. Dienstwagen, Werkstattwagen, Mietauto, Vorführwagen, Werkswagen en auto's met Tageszulassung van de merken:AbarthAlfa RomeoAlpinaAston MartinAudiBentleyBMWChryslerCitroënCorvetteCupraDaciaDSFerrariFiatFordHondaHyundaiInfinitiJaguarJeepKiaLamborghiniLand RoverLexusMaseratiMazdaMcLarenMercedes-BenzMGMINIMitsubishiNissanOpelPeugeotPolestarPorscheRenaultRolls-RoyceSeatSkodaSmartSsangYongSubaruSuzukiTeslaToyotaVolkswagenVolvo"
Adres: Zwarte Zee 84, Maassluis
Telefoonnummer: 085 4012905
ln.nosleehwrm@olleh
Stad: Maassluis
Route: Zwarte Zee 84


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Sluis Auto's De Sluis Auto's 226 meter Heb bij hun een proefrit gemaakt in een automaat en idd goed geholpen en nette servic...
Amirios Occasions Amirios Occasions 562 meter De eigenaar is erg aardig en werkt uitstekend! Ik geef 5 sterren, en ik raad iederee...
Recensies
Een onvergetelijk avontuur, zo kan ik het aankooptraject van A tot Z bij MrWheelson het beste omschrijven; Nog nooit was de aankoop zo leuk, transparant en persoonlijk als bij MrWheelson. Vanaf het eerste contact via hun website tot uiteindelijk het in ontvangst nemen van de sleutels door MrWheelson Bas Oude Luttikhuis himself. Ik had een wat eigenaardige wens, een strak witte BMW 218i met zwarte, liefst mat zwarte velgen. Het moest een benzine versie zijn die er als nieuw zou uitzien maar met een prijs van een leuke middenklasse hatchback. Nou, niets teveel gezegd want binnen 24 uur nam MrWheelson contact met mij op want ze hadden een paar hele mooie modellen voor mij gevonden! En allemaal in topstaat verkerende BMW's direct bij de BMW dealer vandaan. Keuze was snel gemaakt. Echt het hele traject van dichtbij meegemaakt, het transport vanuit Duitsland, aankomst in Nederland, RDW keuring, papierwinkel import en belastingdienst, echt al het denkbare werk wordt je uit handen genomen. Complimenten ook voor Han, de man die achter de schermen zorgt dat alles op rolletjes loopt. Ook super leuk dat toen de auto in Nederland aankwam Han mij direct via Facetime de eerste beelden van mijn toekomstige BMW life liet zien! Enkele dagen na keuring RDW was het zover; MrWheelson kwam de prachtige BMW afleveren, en onze oude cabriolet nam MrWheelson direct mee retour, Hier hadden wij een keurige inruilprijs voor terug gekregen. Kortom: helemaal top!
Zeer tevreden! Mooie, jonge C180 voorzien van zwart essenhouten middenconsole gevonden op de Duitse website van MB. Zelf importeren is niet moeilijk, maar er komt wel een hoop bij kijken. Mijn grootste zorg was echter het verkopen van mijn eigen auto voor een goed bedrag C220 uit 2015. Gelukkig kreeg ik contact met Bas van MrWheelson en hij kon mij een keurig voorstel doen. Afgelopen vrijdag de auto opgehaald en ik ben echt super tevreden. Bas, enorm bedankt voor het beantwoorden van al mijn vragen en het wegnemen van mijn angst mbt het kopen van een auto via internet. Ik kan dit echt iedereen aanraden en dat zal ik ook zeker doen!.
Via Mr Wheelson een Volvo V60 aangeschaft. Het is een lastig project waar het voor een klant vrij onduidelijk is, hier is zeker nog wel verbetering in nodig om heel duidelijk en transparanter te zijn zeker wat betreft BPM en de Fiscale waarden. Door de drukte krijg je wel laat of slecht per mail een reactie op je vragen. ze hebben ook vacatures openstaan omdat ze groeien en het bijna niet aan kunnen Maar dat gaat wel goedkomen. Prachtige auto binnen gekregen ben er erg blij mee.
Onbenaderbaar, op whatsapp word niet gereageerd. Online offertes aangevraagd worden niet afgegeven. Jammer dat ze adverteren dat ze customer focused zijn maar gewoon niet reageren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid