facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MisterClaim

Info

Bent u of kent u iemand die slachtoffer is van een bedrijfsongeval, verkeersongeluk of medische misser? Neem vrijblijvend contact op: 0800-2200777.

Geschiedenis

MisterClaim is de handelsnaam van mr Rogier Witlox (1958), oprichter en directeur/eigenaar van Witlox Juristen sinds 1915 B.V., gevestigd te ’s-Hertogenbosch en kantoorhoudende te Vught.

Als derde generatie advocaat heeft Rogier Witlox zich ruim 15 jaar geleden gespecialiseerd in letselschade. Daarbij heeft hij maar één doel: het realiseren van een maximale letsel schadevergoeding voor het slachtoffer.



"MisterClaim is al meer dan 25 jaar letselschadespecialist. Als slachtoffer van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische fout of ander ongeval heeft u waarschijnlijk recht op een schadevergoeding. MisterClaim gaat altijd voor een maximaal haalbare schadevergoeding en komt alleen op voor uw belangen. MisterClaim hoeft u niks te kosten. In overleg met u sluit MisterClaim een no cure no pay contract af. U kunt altijd gratis en vrijblijvend contact opnemen óók voor een second opinion. Op de website van MisterClaim kunt u talloze ervaringen van oude cliënten lezen."
Adres: Lekkerbeetjenlaan 37, 5263 GA Vught
Telefoonnummer: 0800-2200777
Stad: Vught
Route: Lekkerbeetjenlaan 37
Postcode: 5263 GA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Letselschade test
Recensies
Misterclaim. Doet aanbiedingen om je bij andere bureau's weg te halen. Komt zijn toezeggingen niet na. Wil toegezegde vergoedingen niet in een contract vast leggen. Pas op!!! Door onderzoek, zijn naam bij diverse advocatenbureau's gehoord die waarschuwen voor zijn praktijken. Hij is geen advocaat meer, waardoor hij deze praktijken kan toepassen. Denk 3 keer na!!!
Heel veel dank voor Uw inzet bij de zaak tegen het ziekenhuis. Alle lof
Hij is niet duidelijk heel erg slecht behandeld mijn claim.
Hele goeie en snelle hulp
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid