facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Misterbricks

Misterbricks

Info

Jouw online winkel voor LEGO® en LEGO® Exclusives.

Geschiedenis

Bij Mister Bricks zijn wij gek op LEGO! In onze LEGO shop vind je dan ook een groot assortiment LEGO sets, waaronder City, Friends, Star Wars en Technic. Al jouw favoriete thema’s vind je hier overzichtelijk terug.

Ook voor het allerlaatste LEGO Nieuws ben je bij ons aan het juiste adres. Want alles wat met de beroemde bouwstenen te maken heeft, houden wij scherp voor je in de gaten. Dus ben jij ook nieuwsgierig, neem dan regelmatig een kijkje op onze site of schrijf je in voor de MisterBricks Update.

Natuurlijk kun je ook onze LEGO winkel in Stiens (Friesland) bezoeken. Bijna alle producten uit de webshop vind je hier terug. En net als in de webshop garanderen wij je ook hier scherpe prijzen en uitstekende service.



"Bij Mister Bricks zijn wij gek op LEGO! In onze LEGO shop vind je dan ook een groot assortiment LEGO sets, waaronder City, Friends, Star Wars en Technic.Vind jij LEGO ook het allerleukste speelgoed dat er bestaat? Dan zit je goed bij MisterBricks!Want bij ons vind je je favoriete speelgoed niet alleen veel voordeliger, maar we leveren ook direct uit eigen voorraad.Hierdoor ontvang je je bestelling supersnel in huis en kun je direct beginnen te bouwen!"
Adres: Gysbert Japicxstrjitte 2B, 9051ER Stiens
Telefoonnummer: (058) 843 2345
Stad: Stiens
Route: Gysbert Japicxstrjitte 2B
Postcode: 9051ER



op zoek naar gerelateerd: MisterBricks review, BRICKshop, Bricks LEGO, MisterBricks kortingscode, LEGO Bricks kopen, Unieke Bricks, Goodbricks, Brickwatch
Recensies
Top zaak, scherpe prijzen, zeer klantvriendelijk en coole producten
Perfecte levering, uitermate snel. Verder ook altijd leuke kortingen waardoor ik hier vaker bestel.
Zeer tevreden. Mijn pakketje was verloren bij PostNL maar dit werd correct opgelost door MisterBricks. Aanrader!
Bij Mister Bricks de nieuwe Lego Ford GT besteld. Snel, voordelig en keurig verpakt binnengekregen. Zeker een aanrader. Prima bedrijf.
Snelle levering, dank je wel .zelfs naar België op een dag
Al meerdere keren hier technisch lego besteld, Altijd zeer netjes verpakt en de volgende dag in huis ook op zaterdag. Dat de Bugatti Chiron in de aanbieding was ondanks deze niet meer geproduceerd wordt was top
Hele mooie website! Zoals beloofd, de volgende dag geleverd ookal woon ik in België. Ik zal zeker en vast nog eens op jullie website bestellen!
Ik wilde het toch eens proberen, lego online bestellen. Kwam voor een voetbalstadion uit bij misterbricks. Pakketje keurig verzonden, netjes in omdoos en volledig onbeschadigd inclusief de zegels. Top!
Geweldige LEGO winkel met super online service. Ik bestel al een aantal jaren hier en ben altijd zeer tevreden. Alles wordt ook netjes verzonden en geleverd. Chapeau!
Toppers, foutje vanuit mij in het verzendadres. Werd meteen opgepakt na een email en gelijk aangepast. En de prijs is concurrerend! Thanks.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid