facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor misterbed.nl

misterbed.nl

Info

MisterBed.nl

Geschiedenis

MisterBed.nl



"Mister Bed, aangenaam,Mister Bed levert het beste bed en nog veel meer tegen de scherpste prijs. Dat doet hij al sinds 2003.Door direct in te kopen bij vooraanstaande leveranciers, kan hij hoogwaardige slaapproductenmet grote kortingen aanbieden.Bij Mister Bed weet je dus zeker dat je nooit te veel betaalt. En dat ligt wel zo lekker.Heb je het bed van je dromen gevonden? Mister Bed levert je bestelling gratis bij je af.Aan bezorgkosten doet hij niet, tenzij je op een van de Waddeneilanden woont.Maar ook dan heeft hij een voordelige oplossing. Kom op vrijdag, zaterdag of zondag graag even langs in onze showroom in Utrecht."
Adres: Batenburgweg 7, 3769 CB Soesterberg
Telefoonnummer: 0343-414128
Stad: Soesterberg
Route: Batenburgweg 7
Postcode: 3769 CB



op zoek naar gerelateerd: Misterbed Bureau, Misterbed Halfhoogslaper, Misterbed kledingkast, Hoogslaper showroom, Halfhoogslaper met lades, Kinderbedden showroom, Kinderbedden Utrecht, Stapelbed halfhoog
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schuur van 63 Schuur van 63 2 km “Everything deserves a second life!” Schuur van 63 geeft meubels & materialen een 2e...
Mondileder Soesterberg Mondileder Soesterberg 2 km Kwalitatief , prachtige meubels. Uitstekende service . Verstand van zaken.
Recensies
Bij deze firma een opklapbed voor mij dochter gekocht voor 899 euro , deze moest je zelf in elkaar zetten met 3 personen, wat niet vermeld stond op de website. Vervolgens is het bed na montage in elkaar gestort , en heb hier een mail over gestuurd op donderdag 17-03-2022. Maar geen reactie hierop gekregen VAN MISTERBED. Je zou dan toch minstens een reactie mogen verwachten.
Een opklapbed gekocht bij deze oplichters. Concept Verticaal opklapbed ter waarde van 899,00 euro plus 275,00 montagekosten door een professionele monteur die na 5 uur gefrustreerd mijn woning verliet. Ik slaap inmiddels bijna 2 maanden op de grond. Het product is van inferieure kwaliteit, bevatte verkeerd onderdelen. Na een klacht te hebben ingediend werd ik niet serieus genomen. Na verschillende keren te hebben gebeld en gemaild geen reactie. Ik zit inmiddels ruim 6 weken te wachten op een paar simpele planken. Ik heb er een advocaat op gezet. Koop hier nooit!!!
We hebben een bed,bedlade en hoekkast besteld Fargo serie. Alles werd keurig netjes geleverd, de chauffeur gaf ook duidelijk aan wat bij wat hoorde en het stond ook duidelijk op de doos. Alles was goed en stevig ingepakt, het in elkaar zetten ging goed en het zijn hele mooie meubels geworden. Door de wisselende recenties hebben we erg getwijfeld maar achteraf ben ik blij dat we bij misterbed besteld hebben! Was niets mis mee en alles was gewoon goed
Huisbed bij Misterbed besteld. Contact over de levering verliep prima. Op dag 5 bezorgd. Echter bij openmaken van het pakket 1 kapotte plank aangetroffen. Hier telefonisch contact over gehad en afgesproken dat ik via de mail een foto van het mankement zou sturen. Dit gedaan, hier vlot reactie op gekregen. Nieuwe plank zou circa 6 weken levertijd kosten, na 7 weken wachten toch weer contact opgenomen om te vragen waar de plank bleef. Deze zou de week erna geleverd worden. Bezorgafspraak was ingepland, alleen bleek de plank door de leverancier niet afgeleverd te zijn en spoorloos te zijn verdwenen? Klantenservice van Misterbed gaf aan hier achteraan gegaan te zijn en een spoedbestelling te hebben geplaatst bij leverancier. Inmiddels weer 3 weken verder dus 10 weken na ontvangst bed en nog steeds geen nieuwe plank geleverd. Mensen van de klantenservice staan mij iedere keer netjes te woord, maar die plank kan ik waarschijnlijk wel vergeten. Heb hier een hard hoofd in. Al met al geen aanrader. Zal hier nooit meer bestellen.
Onlangs bed Tonite gekocht. Volgens Misterbed een zeer gemakkelijk bed om in elkaar te zetten. Ze krijgen er nooit klachten over. Ze leveren er 20 per week en het klopt altijd. Heel bijzonder dat ik de eerste ben waarbij er een railtje mist. Op dat railtje hebben we 4 weken gewacht. Misterbed geeft je voornamelijk het gevoel dat het aan jou ligt. Je hebt de onderdelen niet goed op volgorde gelegd, het is echt harstikke simpel. Ik voel me vooral heel dom dat ik het niet kan en ik heb toch heel wat Ikea kastjes in elkaar gezet. Ze zijn weinig welwillend om het op te lossen. Ik voel vooral diepe teleurstelling dat ik niet wordt gehoord. Ik raad Misterbed dan ook NIET aan om je bed te kopen. Goedkoop is in dit geval weer duurkoop gebleken en dat kan ik alleen mezelf verwijten.
Na openen van de dozen had ik gelijk spijt, planken zijn niet aangegeven met nummers of letters zoals Ikea dat doet. Ook veel meer werk achteraf en niet te doen voor een moeder met jonge kinderen, voor het laten monteren vragen ze veel geld... kwaliteit hout matig, raakt best snel beschadigd... jammer...!
Mooie degelijke kast gekocht en die werd stipt op tijd bezorgd door een vriendelijke man. Deze kast is duidelijk van een veel betere kwaliteit dan bijvoorbeeld IKEA kasten, dat is ook wel te merken aan de materialen, dikker en zwaarder. De handleiding had wel wat groter gemogen.
Bestellen ging prima, na 2 dagen werd ik gebeld dat mijn bed woensdag dag geleverd zou worden maandag een mail gehad met de tijd dat het bed geleverd werd. Alles prima verlopen. Mooi bed en met 3uurtjes in elkaar gezet.
Een kledingkast besteld. Binnen gekregen maar schroefjes die missen. En een beschadigde deur. Toen afgesproken dat ik de kast zou houden omdat het een geretourneerde product is. En dus een tegenmoet koming zou ontvangen ivm kosten die ik heb moeten maken met klusser en omdat het een tweedehandse kast is. Nu bijna 3 maanden later schroefjes ontvangen. En nog geen nieuwe kastdeur zoals AFGESPROKEN. Meneer zegt dat ik maar moet wachten omdat de kastdeur in bestelling is. Zoals eerder aangegeven. Meneer aan de telefoon heeft een zeer arrogante houding zoals je ook hier ziet van andere klanten. Ik zou zeggen niet bestellen hier. Gaat je maanden stress en wachten kosten. Inmiddels 6 maanden verder. En zoals verwacht geen nieuwe kastdeur ontvangen. Terwijl er door de telefoon werd gezegd dat de deur in bestelling was. Dus jammer helaas zoals verwacht zijn jullie je afspraken niet nagekomen.
Online mooie bedden gezien, toch even wezen kijken in showroom Utrecht. Goed advies, snelle levering en complimenten ook voor chauffeur. Bouwpakket was een aardige klus, prijs voor installatie service opgevraagd. In eerste instantie best een hoop geld maar achteraf gezien eigenlijk helemaal geen gekke prijs. Kan het aanraden. Voor Murphy opklapbed zelf installatie : trek er een dag met 2 personen voor uit. Prima beschrijving ook. Ja, het zijn 30 pagina’s maar fijn materiaal om mee te werken, top kwaliteit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid