facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mister Shi

Adres: Amerongseberg 89 , Utrecht 3524 LN, NL
Telefoonnummer: 030 289 7398
Stad: Utrecht
Route: Amerongseberg 89
Postcode: 3524 LN


Openingstijden

Dinsdag: 16:30-22:00
Woensdag: 16:30-22:00
Donderdag: 16:30-22:00
Vrijdag: 16:30-22:30
Zaterdag: 16:30-22:30
Zondag: 16:30-22:30


op zoek naar gerelateerd: mister shi menukaart, mister shi ijmuiden bezorgen, mister shi de gaard, mister shi cafetaria overvecht, mister shi ijmuiden, mr shi utrecht theemsdreef, mister shi tuindorp utrecht, mr shi utrecht de gaard
Recensies
Weer eens weten eten Mister Shi heet tegenwoordig Miss Shu. Ik heb hier zaterdag 11 februari gegeten. Bij binnenkomst goed ontvangen, mochten zelf bepalen waar we gingen zitten. We begonnen om half 6, mijn zoon koos lamskotelet en ik zalm. Daarna gingen we wokken, wokgerecht . Toen kippensoep met croutons, mijn zoon deed er ook nog sojasaus en sambal bij. Toen nog een keer wokken en zal en kotelet. Het was ongeveer kwart over 7 bij half 8. Ik wilden og wat van de kant en klare dingen nemen maar die waren zo goed als op, werden ook niet bijgewerkt. De kok was aan het eten en we zagen ook niemand om drinken bij te bestellen. Nam het kleine beetje babi pangang en een sparerib. Allebei koud en niet lekker meer. Ze zijn heel hard achteruit gegaan, heel jammer. Gisteren voor het eerst weer hier gegeten. We hadden als voorgerecht, lamskotelet, zalm en gebakken mosselen. Toen gingen we wokken, daarna namen we kippensoep met croutons, groenten en saus. Nog een keer zalm en lamskoteletten we kregen er deze keer 2. Nog een keer gewokt, bijgerechten genomen en als toetje ijs. Was als vanouds weer heerlijk. Ben blij dat ze weer open zijn.
Begin jaren negentig hier een jaar gewerkt bij de eerste eigenaar. Was toen een top zaak. Onlangs na meer als 20 jaar hier weer eens geweest, en wat een achteruitgang zeg. Zowel binnen en buiten ziet alles er verwaarloosd uit. Het eten in de snackbar is niet slecht, maar was vroeger een stuk beter. De kip is gelukkig nog steeds legendarisch goed. Daar heb ik er vroeger heel wat van gebakken toen ik er nog werkte Ik zag zelfs dat mijn oude collega Gérard er nog werkte. Hij herkende mij volgens mij niet meer Zou mooi zijn als ze de boel eens een goede opknapbeurt zouden geven, zodat het weer een beetje de charme terug krijgt van de Poort van Lunetten van vroeger.
Echt lekker en netjes gemaakt. Rijst apart, groenten met saus apart, dan rijst zuigen saus niet. Ik raad het elke liefhebber van de Chinese keuken aan!
Hij belde ons op met de vraag of we als voorwaarts weer eens langs wilde komen. Zo'n aanbod konden wij natuurlijk niet weigeren. De foto getuigt van de prachtige en culinaire avond die we hebben gehad met mister shi.
Lekker wokrestaurant, waar je een mix kunt laten wokken voor jou of van het buffet traditionele gerechten kunt kiezen. Daarnaast ook friet en snacks.
Altijd een lekkere maaltijd als ik er langs rijd richtingen Rotterdam vanuit het hoge noorden.Eten: 4/5
De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam, maar de plek ziet er nogal armoedig uit. Vooral doordat er een vrij grote lege parking naast het restaurant ligt en op het grote terras maar een paar tafeltjes staan. Het heeft een beetje de sfeer van een Portugees, of Pools restaurant: functioneel, maar niet gezellig. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor het voor eten.
Doet nog het meest aan een trukkerscafe denken. Eenvoudige hap voor eenvoudige mensen. PrimaEten: 4/5
Gratis parkeren lekker eten en drinken Voor 1 prijs pp Kindvriendelijkheid: Er zat een grote tafel met volwassenen en een paar kinderen ook daar werdt rekening mee gehouden met het buffet zagen wij dat vind ik geweldig
Prima wokrestaurant om met een groep te eten. Vriendelijk personeel.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Mister Shi met het openbaar vervoer


Utrecht, Lunettenbaan 30 meter
10
Utrecht, Lunettenbaan 30 meter
10
Utrecht, Stelviobaan 220 meter
10
8
Utrecht, Dolomieten 260 meter
8
Utrecht, Stelviobaan 280 meter
10
8

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Mister Shi.

Utrecht bereide gerechten

openingstijden, locatie, vervoer. Amerongseberg 89 utrecht chinees kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Mister Shi adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Mister Shi. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Mister Shi delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wan Soen Wan Soen 727 meter Wij zijn de eerste die in een waarschijnlijk lange tijd weer plaatsnemen in het resta...
Halong Bay Halong Bay 3 km
Tai Soen Tai Soen 3 km Tai Soen heeft originele Chinese specialiteiten. Maar ook als je wat meer traditionee...
Sweetie Sweetie 3 km De bevroren bara werd in de magnetron ontdooit vervolgens belegd met koude kip kerrie...
Sushi Wang Sushi Wang 3 km Eigenlijk gewoon de beste sushi in heel Utrecht. Altijd supervers, goed op smaak, en ...
Mee Wah Mee Wah 4 km Goede Chinees, lekker, vriendelijk, bezorgen ook in Leidsche Rijn. Altijd naar volle ...
Fushion 2 Go Fushion 2 Go 7 km De lekkerste sushi in leidsche rijn! Zo vers krijg je het nergens en die versheid pro...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid