facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mister Nelson

Mister Nelson
"Bar Bistro DuCo Oss is dé plek waar de allerlekkerste gerechten en Brabantse gezelligheid perfect samenkomen. Met elkaar genieten van het heerlijke eten en perfecte wijnen in een fijne sfeer. Hiervoor zit u helemaal goed bij Bar Bistro DuCo waar in de keuken wordt gewerkt op de bekende Big Green Egg. De gerechten die er vanaf komen zijn echt fenomenaal van smaak! Het vlees wordt super mals, de vis is puur en sappig en de groentes zijn extra smaakvol. Ook is er voldoende keuze voor vegetarische gasten. Laat u verrassen met creatieve gerechten door de chef-kok. U bent op elk moment van de dag welkom. Of u nu komt voor een uitgebreid ontbijt, een smaakvolle lunch, een gezellige borrel, of een culinair diner en alles wat daar tussenin valt."
Adres: Nelson Mandelaboulevard 22 , Oss 5342 CZ, NL
Telefoonnummer: 0412 649 191
Stad: Oss
Route: Nelson Mandelaboulevard 22
Postcode: 5342 CZ


Recensies
We hebben lekker gegeten, dat vooropgesteld! Het restaurant ziet er oké uit en we zouden zeker nog eens teruggaan. Wel is er wat ruimte voor verbetering wat mij betreft. De leuningen van de stoelen plakten helaas. Kunstplantje op tafel, wel een echt kaarsje. De bediening was heel vriendelijk, maar kwam niet bepaald ervaren over. We namen een broodplankje vooraf, brood was net niet lekker gebakken, waardoor het te zacht was om normaal te snijden. Ook was het vrij klam. Kruidenboter was keihard, maar kon je ontdooien om het broodje. Hoofdgerechten zouden op de big green egg zijn bereid. Tja, bij sommige stukjes vlees zat er zat een bqq smaak aan, maar wel een twijfelachtige. Ik herkende de aanmaakkunsten van mijn schoonvader. ff flesje aanmaakvloeistof erop en lucifer erbij, poef! De kip van de kip en ribs kwam zo uit de Steameroven en ik verdenk de spareribs hier ook van. Ze waren wel super gaar en de smaak en temperatuur waren prima. De friet was krokant en lekker. De salade zat een citroen doorheen, wat de salade naar mijn mening compleet verpestte. Ik heb dit bij de over nagevraagd waarom er citroen doorheen zat, maar die antwoordde met een grote glimlach: “Tja, dit zou kunnen, maar ik heb geen idee.” Vervolgens bleef het hier ook bij. De cappuccino was precies wat ik ervan verwachtte. Helaas. Wel een lekker koekje erbij, dat dan weer wel.
Eten was mooi gepresenteerd, maar daar stopt het ook. Entrecote was meer pees en vet dan vlees, geen vierkante cm kunnen eten. Groenten waren oke... Personeel keek zeer boos toen ik zei dat het vlees niet oké was. Blijkbaar niet de enige met dit probleem.
Het eten was prima, je kreeg genoeg. Alleen, ik had mijn burger niet helemaal doorbakken besteld. Dit was hij wel. Ik had een cabernet sauvignon besteld. Ik kreeg een merlot. De bediening is onervaren en liet te wensen over, je wordt niet begroet bij binnenkomst of als je weggaat. Personeel spreekt amper nederlands. Ze vragen de gehele avond niet of je nog wat te drinken wilt. Ze kijken je aan en kijken meteen weer weg. Alle gasten moesten voor elke vraag naar de bar lopen drinken, toetje, afrekenen etc Het personeel staat continu te niksen en te kletsen achter de bar. Ze praten over de gasten die aanwezig zijn. De tafels waren vies. We hebben alleen al ruim een uur op de soep moeten wachten, en het was totaal niet druk. In mijn gezelschap was iemand zwanger. De vraag of ze alles wat ze besteld had mocht ivm de zwangerschap wisten ze geen raad mee. Ze hebben geen enkele keer gevraagd of alles naar wens was. Het personeel heeft lange nagels, draagt ringen en losse haren. Daarnaast zorgen ze er wel voor dat ze zelf niets te kort komen, want ze drinken en eten zelf wel achter de bar. Dit was mij elke cent te duur. Helaas had ik vooraf al betaald, anders was ik voor de soep al opgestaan en weggegaan. Dit was voor mij eens, maar NOOIT meer. Ik vind het jammer dat ik de beoordeling op google niet eerder had gelezen. Want ik lees veel soortgelijke reacties.
Vlees smaakt goed de rest is zeer slecht! Friet aangebakken soep zonder smaak slechte bediening en caparcio die naar Citroen smaakt en dat terwijl er 14 klanten waren waarvan wij met 8 man zijn. Recepten die op de kaart staan als van de greenegg komen gewoon uit de oven.
Best leuke liggingoke, wel uitkijk over de parkeerplaatsen Lekker rustig. We kwamen aan en bestelde wat te drinken. Deze werd gebracht, door de ober die alles onder zijn arm had 2x flesje fris en 2 glazen vervolgens loopt hij weg zonder wat te vragen. Qr code gescand, we zouden zo kunnen bestellen. Maar dat werkte niet. Achter ons zaten op het terras de ober en de kok, helemaal onderuitgezakt, en zo druk met elkaar dat het een hele tijd duurde voordat ze ons zagen wenken. Uiteindelijk reactie. 2 maaltijdsalades besteld. Deze werden ook gebracht met bestek in de hand. Het bestek werd op tafel gelegd, geen servetje... Salade zat oude, bruine sla tussen. Er lag brood op het bord, geen dippertje of boter erbij. Toen we het op hadden werd er op een afstand gevraagd of we nog wat drinken wilde. We hebben om de rekening gevraagd. Voor ons niet voor herhaling vatbaar, helaas, de ruimte zelf ziet er best leuk uit.
2 dagen super lekker gegeten in het restaurant! Het was niet super druk dus kwamen tussendoor ook even checken of alles naar wens was en even voor een klein praatje. Zeker wel een aanrader als je in het hotel verblijft!
Mooi ingericht, het eten was super veel variatie en de gerechten van de green egg zijn echt een must do. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Er is een buiten terras waar je kunt zitten
We zouden 2e kerstdag gaan brunchen met m'n moeder en 2 zoons. Komen daar aan blijkt de hele kerstbrunch geannuleerd te zijn vanwege t gebrek aan belangstelling. We zouden gebeld en gehaald zijn maar op welk telefoonnummer kon niet aangegeven worden want daarvoor moest de computer worden opgestart. En muv de bevestiging hebben we niets per mail ontvangen. Niets van o wat vervelend o sorry niets... Uiteindelijk konden we naar den bosch rijden want daar was nog plek, ja dat doen we dan maar zullen toch wat moeten en willen eten
Geen ervaren bediening en het eten was erg slecht, niet serveren wat besteld is, veel missende ingrediëntenEten: 1/5
Tja, ik was er al bang voor en heb zelfs mijn angst vooraf gemeld vanwege de slechte recensies. Het zou allemaal goed komen. De kwaliteit van het eten is gewoon goed. We hadden een burger en kipsate en daar was niets op aan te merken. Goed vlees, grote portie en lekkere frites. Het restaurant is absoluut gezellig ingericht! Je kunt ook zeggen dat alle gerechten inclusief salade zijn, maar als ze in zelfde bakje zitten als de Mayo weet je genoeg.... Maar dan de bediening. Met alle respect, dit zijn veelal jonge mensen, maar geen gastheer of gastvrouw. De prijzen zijn echt te stevig voor dit middelmatige niveau. Jammer, wij komen niet terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid