facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mister Marrakech

Mister Marrakech

Info

Mister Marrakech your "Personal" guide



"Mister Marrakech verzorgt, netwerkreizen – even samen sparren met gelijkgezinden tijdens een ontspannen uitstapje, gezellige borrel en heerlijk diner.Presentatie/lancering van uw nieuwe product.Een incentivereis voor salespersoneel en/of agentenTeambuilding.Bedrijfsfeesten t.g.v. een jubileum of anderszins.Vergaderen en/of dineren op bijzondere locaties.En begeleiding van foto-, film-, en/of videoproducties.Een verjaardag, huwelijksreis of jubileum te vieren? Ook dat verzorgt Mister Marrakech graag tot in de puntjes voor u."
Adres:
Stad: Nieuw-Vennep


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hakom Automaterialen Hakom Automaterialen 892 meter Altijd een vriendelijke en goede service!
La Courtine La Courtine 1 km De stichting heeft tot doel om wielvoertuigen van na de 2e wereldoorlog van het Neder...
Recensies
Wat een heerlijke reis voor het eerst in Marokko en in marrakech. Onder leiding van Othmane die ons de hoogtepunten heeft laten zien en beleven. Een kookworkshop de medina de woestijn diverse clubs terrassen etc. Voor ons een onvergetelijke ervaring en voor herhaling vatbaar. Bedankt daarvoor Saskia en Harry
Mijn vrouw Carin en ik zijn in december met Mister Marrakesh in Marrakech geweest en hebben de eerst nacht gelogeerd in een echte traditionele Riad. Dat alleen was al een hele bijzonere ervaring. Wat een prachtig uitzicht op het dakterras en we hadden een mooie romantische slaapkamer. Mister Marrakesh heeft ons het wereldberoemde Djeema el Fna laten zien met daarachter prachtige kleine gezellige winkel straatjes. Gelukkig dat Mister Marrakech met ons mee was want je zou er zo verdwalen. De dagen erna hebben we echt heerlijk kunnen genieten van het perfecte hotel Sofitel en in de meest geweldige restaurants gegeten, waar entertainment nog bovenaan staat. Ook dankzij Mister Marrakech hebben we de verschillende soorten ambacht waar Marrakesh rijk aan is, mogen bewonderen. Mister Marrakech, wij kunnen jou echt aanbevelen als een zeer enthousiaste reisleider die op een zeer professionele wijze en met de nodige humor Marrakech in ons hart heeft doen sluiten. Wij komen beslist terug. Bedankt Mister Marrakech!! Hans en Carin
Samen met mijn collega’s ben ik als bedrijfsuitje met Mr Marrakech naar Marrakech geweest. Een ervaring om nooit te vergeten! Mr. Marrakech kent de stad op zijn duim en neemt je mee naar de leukste hotspots, mooiste Riyads en bezienswaardigheden waar je echt geweest moet zijn! Maar wat deze reis extra bijzonder maakte is dat je op plekken komt waar je anders niet zou komen, Mr Marrakech spreekt zowel de Nederlandse als de Marokkaanse taal wat ik persoonlijk ook heel prettig vond want niet iedereen beheerst de Engelse taal even goed in deze prachtige stad. Je hebt het gevoel alsof je met een local op pad bent, hij heeft duidelijk passie voor deze stad. Daarbij is Mr Marrakech ook gewoon heel prettig reisgezelschap, vriendelijk en niets is te veel gevraagd.
Mr. Marrakech mocht voor ons bedrijf, van Velthoven juweliers, een team reis organiseren.Wat een fantastische beleving was het! Prachtige kleuren, geuren en smaken.En dit alles op de mooiste plekken en de leukste restaurants. Dit alles mogenlijk gemaakt daardat Mr Marrakech alles uit handen nam en wij daar niet bij stil hoefden te staan! Kortom een onvergetelijke ervaring! Bedankt Mr Marrakech.
Mr. Marrakech heeft mij en mijn collega's een onvergetelijke, zorgeloze tijd in Marrakech bezorgt. Van eten in de beste restaurants tot aan de gaafste bucket list activiteiten: Othmane regelt het. Het was écht een droomreis!
Geweldige tijd gehad in Marakech, vooral doordat wij Mister Marakech bij ons hadden. Hij stond werkelijk 24 uur per dag voor ons klaar.Naar clubs geweest die we normaal nooit gevonden hadden. Heerlijk gegeten en ook fantastisch geslapen in de Woestijn.Bedankt Otmane voor een heerlijk tijd en ik ga het zeker nog een keer doen. .
Bedankt voor de prachtige indrukken die je met ons hebt willen delen van Marrakesh. Genoten van A-Z. Een onvergetelijke ervaring en dus een echte aanrader!! Wil je naar Marrakesh dan boek je reis met Mister Marrakesh en dan weet ik zeker dat het ook voor jou een ervaring wordt die je nooit zult vergeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid