facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mister Agri

Mister Agri

Info

Mister Agri biedt een ruime keuze aan producten voor de landbouwsector. Binnen 5 werkdagen geleverd en aan huis bezorgd.

Geschiedenis

Mister Agri biedt een ruime keuze aan producten voor de landbouwsector. Alle producten worden binnen 5 werkdagen aan huis geleverd. Mister Agri is nog in ontwikkeling en heeft een uitbreiding gepland van 7.000 naar 110.000 producten, dat betekent nog meer keuze! Ook is Mister Agri in het bezit van het webshop keurmerk veilig en betrouwbaar wat aangeeft dat bestellen bij Mister Agri een veilige keuze is. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel onze website: www.misteragri.com.



"Mister Agri is dé webwinkel voor onderdelen voor de agrarische sector. Met ruim 100 000 artikelen online vindt u alle onderdelen voor elke trekker en machine, tot aan uw deur thuisbezorgd! Mister Agri heeft een uitgebreid assortiment met onder andere aftakassen, topstangen, tractorstoelen en alles wat daar bij komt kijken. Kan je niet vinden wat je zoekt, geen probleem! Neem contact met ons op en wij zorgen dat u het onderdeel vindt wat u zoekt."
Adres: Rijksstraatweg 34, 2636AX Schipluiden
Telefoonnummer: 085 40 139 40
Stad: Schipluiden
Route: Rijksstraatweg 34
Postcode: 2636AX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Solis Tractor Solis Tractor 12 meter Solis - More Power, More Savings. Wij Solis staan garant voor kracht, betrouwbaarhei...
AgriXpert AgriXpert 12 meter We hebben sindskort een mini mesttrooier gekocht, helaas bleek de strooier een defect...
Recensies
Heel snel besteld, de site was goed overzichtelijk en over de trekbok ben ik zeer tevreden
Na 4 werk dagen..en zelf bellen, Te horen krijgen dat het product niet op voorraad is... Beetje jammer... Sterkte in de toekomst..
correcte levering, echter niet binnen de aangegeven leveringstijd.....maar uiteindelijk sneller dan het transportbedrijf deed geloven
Abnormale snelle levering en exact het gene ik voor ogen had, super tevreden
Jeroen nogmaals bedankt voor de hulp bij het uitkiezen van mijn nieuwe aftakas, hij past perfect!
Bladveer besteld die 27 april bezorgd zou moeten worden. Niks op die datum. Twee keer gebeld met tussenpozen. Product was nog niet eens binnen. Zou de volgende dag binnen komen en dezelfde dag worden verzonden. Wederom niks. Na drie dagen eindelijk een t&t code, maar nog niet eens op het verzamelpunt van DHL. Nog steeds geen bladveer in huis. Het is dat ik nergens anders in NL het type kan vinden anders had ik geannuleerd.
Prima materiaal,goeie prijs
Spanbanden en werktuigpennen besteld. Goede kwaliteit en prima prijs. Contact via mail over levertijd ging vlot en netjes. Goed bedrijf!
Ik zocht een hefset voor mijn Kubota en de heren van Mister Agri hebben mij goed op weg geholpen. Maandagmiddag besteld en dinsdag ochtend had ik de hefset alweer op de deurmat liggen.
Alles ok....goed materiaal!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid