facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Miss Executive Search

Miss Executive Search

Info

Miss Executive Search is gespecialiseerd in de arbeidsbemiddeling van IT specialisten op het vlak van Infrastructuur en Software Development. Wij bemiddelen enkel vast personeel.

Geschiedenis

Miss Executive Search is gespecialiseerd in de arbeidsbemiddeling van IT specialisten op het vlak van Infrastructuur en Software Development. Wij bemiddelen enkel vast personeel.

Wij brengen bedrijven naar een hoger niveau en lossen structureel het personeelsprobleem op. Miss Executive Search is de aangewezen partner voor het aanleveren van de beste IT specialisten. Wij beschikken over grondige kennis van de markt en een uitgebreid netwerk van IT specialisten die met kop en schouders boven de rest uitsteken.

Miss Executive Search wordt, naast het persoonlijke contact met kandidaat en klant, enthousiast van het bij elkaar brengen van specialist en opdrachtgevers. Daarbij adviseren en begeleiden wij beide gedurende het gehele proces: van aanvraag, tot plaatsing en nazorg.

Op zoek naar de ideale job, of naar de ideale IT specialist? Wij komen graag met u in contact.

U kunt ons bereiken op:

✉: [email protected]
☎: 06-52541523

http://www.miss-executive.com

Adres: Manuscriptstraat 1a, 1321 NP Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0652541523
Stad: Almere-Stad
Route: Manuscriptstraat 1a
Postcode: 1321 NP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Technicum Technicum 4 km Welkom op de officiële Facebook-pagina van Technicum! Wij zijn hét bureau voor techni...
Start People Medi Interim Start People Medi Interim 4 km Van gemeente tot ziekenhuis, van gezinsvervangend tehuis tot dokterspraktijk; de moge...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid