facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Miss Business

Miss Business

Info

We love minding your online business - Webdesign - Animatievideo's - Social Media - SEO - Adwords - Online marketing en meer.



"Miss Business is een online marketingbureau. Wij regelen alles voor jouw online business en maken fans van jouw potentiële klanten. We doen dat op een professionele, leuke en tikkeltje Rotterdamse manier. Bij Miss Business draait alles om creativiteit, resultaten en fun. Waar we niet van houden is lanterfanten, oeverloos vergaderen en doormodderen. Daarom zitten we altijd binnen een week bij jou aan tafel en presenteren we in de week daarna een sluitend plan, met een volledig kostenplaatje. Daarna geven we er een klap op, gaan we los en zorgen we dat jouw bedrijf online bruist. Lekker toch?"
Adres: Professor Kamerlingh Onneslaan 248, 3112VM Schiedam
Telefoonnummer: 0103074125
Stad: Schiedam
Route: Professor Kamerlingh Onneslaan 248
Postcode: 3112VM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Miss Business vacature, Branding bureau Rotterdam, Online marketing bureau Rotterdam, Social media bureau Rotterdam, Marketing bureau Rotterdam, Marketingbureau
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Marketingmeiden De Marketingmeiden 59 meter De Marketingmeiden maken marketing makkelijk. Bepaal je budget, kies je pakket, plan ...
Recensies
Wil jij je marketing 'buiten de deur' regelen, dan moet je zeker bij Miss Business zijn. Zij zijn één van jouw teamleden, luisteren goed en gaan vol enthousiasme aan de slag. Ik heb mijn eigen marketingmanager en ben blij dat ik de stap heb gezet en de samenwerking ben aangegaan. Ga gerust eens langs, drink een kopje koffie en laat je inspireren.
Fantastisch marketingbureau dat snel schakelt. Miss Business heeft ons van 5000 naar 15000 volgers geholpen en maakt prachtige content op onze kanalen. Wij een Michelin sterrenrestaurant, zij zeker een 5-sterren bureau!
Alleen maar fijne ervaringen met de dames van Miss Business. Enthousiast, betrokken en met kennis van zaken. Met een succesvolle campagne als resultaat.
De wilde marketeers uit het ruige Schiedam! Miss Business en de Marketing Meiden maken werk van jouw online marketingplan. Ze denken met je mee, werken snel en reageren vlot. Als team komen ze met creatieve oplossingen voor je website en online strategie. Die begrijpbaar en effectief zijn, zonder het mooier te maken door middel van marketingjargon of andere phoeha. Helemaal top.
Wat een top team, wij hebben met de lancering van onze winkel de volledige marketing laten uitvoeren door Miss Business en haar team. We hebben er geen seconde kopzorgen aan gehad en vooral een mega bak exposure ontvangen. Heel Schiedam wist binnen een maand dat we bestonden en wie we waren.
Sinds enkele maanden hebben wij de hulp in geroepen van de Marketing meiden om ons bedrijf bekender te maken op social media. Met de gevatte teksten en uitspraken weten de Marketing meiden in ons geval de juiste “snaar” goed te vinden. Wij hopen nog op een lange en prettige samenwerking.
Mij werd verteld dat er een klantenstop was waarna mevrouw reclame maakt op insta om nieuwe klanten te werven. Geeft mij een nare bijsmaak..
Ze zijn goed bereikbaar, schakelen snel, denken mee en geven eerlijk advies. Ze hebben goed nagedacht over onze aanvraag en het eindresultaat is buitengewoon geweldig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid