facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Misceaup

Misceaup

Info

Treasure hunters.

Vintage - Design - Styling

Geschiedenis

Treasure hunters.

Vintage - Design - Styling



"Vintage . nl is één van Nederlands grootste specialisten op het gebied van Mid Century Living, op onze webshop en in ons Design Center zijn altijd minimaal 200 vintage meubels in stock. Een brede collectie uit Zweden, Engeland, Duitsland en de Benelux vormen een unieke mix. Alles klaar om direct mee te nemen, of gratis te laten bezorgen.Ons Design Center aan de Obrechtstraat 23 in Oss is op afspraak geopend. Tijdens onze "Inspiration day's" op zaterdag is een afspraak niet nodig en ben je van harte welkom tussen 12 en 16 uur.Parkeren doe je gratis direct voor de deur, we zijn bereikbar binnen een uur van de Randstad en binnen en half uur van Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Tilburg en Den Bosch.Graag tot ziens!"
Adres: Kerkstraat 11, 5341 BK Oss
Telefoonnummer: 0629107275
Stad: Oss
Route: Kerkstraat 11
Postcode: 5341 BK



op zoek naar gerelateerd: Vintage nl Amsterdam, Misceaup instagram, Rijp Vintage Oss, Antiek Oss, Kerkstraat 11 Oss, Vintage Den Bosch, Vintage kleding, Vinted
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
R44 R44 2 km Leer- en Werkbedrijf
Recensies
Op zich mooie kast gekocht. Goed vervoersbedrijf kwam het brengen, helemaal verpakt in plastic. Bij aankomst bleken er onderdelen te missen en ook miste er een stuk fineer. De eigenaar zou de ontbrekende onderdelen sturen. Maar dat deed ze niet. Nogmaals nagevraagd: ga maar naar een bouwmarkt was het commentaar. Geld binnen en dan geen enkele service meer. Teleurgesteld. Ik kom hier niet weer.
Geweldige winkel waar je je ogen uitkijkt, heel veel vintage spullen en curiosa. Niet alles zal je smaak zijn maar wat is het leuk om hier doorheen te struinen. We hebben een mooie oude hangtelefoon op de kop getikt die een mooi plekje in ons huis gaat krijgen.
Super leuk stoel gekocht, netjes thuis gebracht.
Hele mooie vintage spullen. Als je ervan houdt, echt een aanrader! Ook de insta-pagina is leuk om te volgen!
Ontzettend toffe winkel met mooie spullen en fijne prijzen! Wij zijn er, al meerdere malen, ontzettend goed geslaagd.
Echt leuke winkel voor vintage meubels, lampen en hebbedingetjes! Fijn adres om te snuffelen en ideeën op te doen.
Fijne mensen en mooie spullen!
toffe mensen !
Vertaald door Google Het is het beste! We zijn er dit jaar een paar keer geweest en het is geweldig! Origineel It's the best! We have went there a few times this year and it is awesome!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid