facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Misa Aftersales

Misa Aftersales

Info

dé oplossing voor bestaande badkamers en nieuwe retro badkamers. Sanitair in de meest uiteenlopende kleuren, modellen, maten en collecties.

Geschiedenis

Groothandel voor bedrijven en particulier.
Dé oplossing voor bestaande badkamers en nieuwe retro badkamers. Sanitair in de meest uiteenlopende kleuren, modellen, maten en collecties.
Vele merken zoals Sphinx, Villeroy & Boch etc.
Is je badkamer of toilet nog prima, maar iets is kapot, maar via de reguliere bedrijven niet meer leverbaar, grote kans dat wij die toilet, wasbak etc. nog wel leverbaar is.

Adres: Hollandseweg 21a, 5712RM Someren
Telefoonnummer: +31 (0)493 494197
Stad: Someren
Route: Hollandseweg 21a
Postcode: 5712RM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Misa Aftersales Misa Aftersales 0 meter Vertaald door Google Super service! Origineel Super service!
Hart voor bloemen Hart voor bloemen 2 km Bijzondere folkloristische boeketten, hand gebonden met een hart van bloemen
Roman Techno Roman Techno 4 km Technische groothandel in het zuiden van Nederland. Enthousiast en service gericht st...
Kerasom Kerasom 4 km Supervriendelijk en behulpzame medewerkers.
Plokker Pallets Plokker Pallets 5 km Correct bedrijf om zaken mee te doen. goede service en snelle levering!
Sleegers Farm Equipment Sleegers Farm Equipment 5 km Mooi nieuw pand waar je met de hele kombinatie naar binnen kunt. Ideaal ! Aardige med...
Recensies
Opgepast! Dit bedrijf stuurt niet de originele onderdelen. Levering was daarnaast incompleet.
Op zoek naar een reservoir, maar nergens kon ik slagen. Tot ik de tip kreeg om met Misa contact op te nemen. Alleen ik wist niet welk model of kleur het precies was. Maar ik kon gewoon een foto mailen en ze wisten precies wat ik nodig had. Ze gaven ook nog tips over hoe ik het kon aanpakken verder. Helemaal blij! Dus als je op zoek ben naar iets wat niet meer leverbaar is in andere winkels, dan is de kans groot dat je hier slaagt. Aanrader!
Vertaald door Google terwijl ik op zoek was naar een historische toiletpot, schreef ik naar 6 mogelijke NOS-leveranciers nieuwe oude voorraad voor badkamerkeramiek. MIsa was de enige provider die reageerde en meerdere technische vragen beantwoordde. ze waren snel en bekwaam. helaas stopt de schaal bij 5 sterren. Ik zou meer hebben gegeven. Uitstekend ! Bedankt ! Origineel auf der suche nach einer historischen WC-Schüssel hatte ich 6 mögliche NOS anbieter new old stock für Bad Keramik angeschrieben. MIsa hat als einziger Anbieter geantwortet , mehrfach technische Rückfragen beantwortet. die waren schnell und kompetent. leider hört die skala bei 5 Sternen auf. Ich hätte mehr gegeben. Herausragend ! Danke !
Vertaald door Google Superservice! Origineel Super service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid