facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mis Amores Restaurant

Mis Amores Restaurant

Info

Mexican Restaurant in Eindhoven The Netherlands with our own production of traditional tortillas.

Adres: Stratumseind 97, 5611 ER Eind, Noord-Brabant, Netherlands
Stad: Eind
Route: Stratumseind 97
Postcode: 5611 ER


Recensies
Aardig restaurantje gerund door Mexicaanse vrienden. Pacifico en XX bier gedronken. De 1e op de bierlijst was niet voorradig. Allerlei tortillas gegeten. Zowel voorgerechten als hoofdgerechten gedeeld. De runderreepjes waren een beetje taai maar de ceviche van vis op een krokante tortilla is een aanrader!
Tacos & Mariachi. Authentiek Mexicaans restaurant met eigen tacomachine. De beef en eend taco is echt heerlijk, vergeet vooral niet de salsa muerte, dit is een salsa op basis van habanero, niet voor mietjes
We hebben super gegeten bij mis amores. De sfeer is authentiek Mexicaans met een tortilla machine, muziek en decoratie die zo uit Mexico komen. Het eten is erg goed en uniek voor eindhoven. Een aanrader!
Dit is ècht Mexicaans eten! Heerlijke gerechten, bijzondere smaken in een fijne ambience! Mooi verhaal: 5 Mexicaanse vrienden sparen geld om een restaurant te openen om op die manier het fantastische eten uit Mexico te delen met de wereld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid