facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mireille Verhoef

Mireille Verhoef

Info

Dit is de zakelijke Facebook pagina van Mireille Verhoef.
Hier lees je alles over mijn visie op leren, ontwikkelen en groeien, nl leren door experimenteren

Geschiedenis

https://www.facebook.com/pg/opwegnaardebetereversievanjezelf/notes/?ref=page_internal

Adres: Winkeldijk 20 A (coachruimte), 3645 AP Vinkeveen
Stad: Vinkeveen
Route: Winkeldijk 20 A (coachruimte)
Postcode: 3645 AP


Recensies
Dankzij de trainingen van Mireille ben ik bewuster geworden van de kracht van communicatie en hoe het je daadwerkelijk meer levenskwaliteit kan bieden. Mireille is zeer empatish maar kan ook confronterend zijn als het moet .Dat voelt ze uitstekend aan. Top coach!
Wat een heerlijke sessie met Mireille. Met ogenschijnlijke simpele oefeningen vielen bij mij al snel flink wat kwartjes. Na aantal dagen ben ik nog steeds aan het nagenieten.
Interessante training waarin je je zelf leert kennen, de luisterboeken van Mireille Verhoef dragen bij tot een compleet geheel. Aanrader
Mireille heeft het vermogen mentale dilemma's te verbinden met de theorie. Ze weet hier d.m.v. nlp simpele handvatten voor te geven. Handvatten die mij elke keer weer helpen als ik onbedoeld afrem, of als er iets schuurt terwijl ik juist wil groeien.
Met de workshop 100 wensen, daagt Mireille je uit om na te denken over wat je nog wilt bereiken, waar je dankbaar voor bent en vooral wat je wilt voortzetten. Dat besef zorgt ervoor dat je er meer naar gaat handelen en dus een " nog" betere versie van jezelf kan worden.
Mireille is warm, betrokken en oprecht. Geeft heldere online workshops. Een aanrader bij persoonlijke ontwikkeling, net als haar boek trouwens.
Vertaald door Google De beste coach! Origineel The best coach !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid