facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Miranda van der Waal

Miranda van der Waal
Adres: Pannekoekstraat 95a , Rotterdam 3011 LD, NL
Telefoonnummer: 06 24204508
Stad: Rotterdam
Route: Pannekoekstraat 95a
Postcode: 3011 LD


Openingstijden

Dinsdag: 11:00-17:30
Woensdag: 11:00-17:30
Donderdag: 11:00-17:30
Vrijdag: 11:00-17:30
Zaterdag: 11:00-17:30


op zoek naar gerelateerd: miranda van der waal velddriel, glasblazerij leerdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T Snijdertje T Snijdertje 25 meter
Harolds Grafik Harolds Grafik 206 meter 8 dagen geleden een online bestelling gedaan, netjes vooraf betaald. Levering 3 tot 5...
Art Collection Art Collection 447 meter Leuk zaakje ,voor ieder wat wils,decoratie thuis,mooie art deco,doeken,twee&drie ...
Mellies Place Mellies Place 773 meter Kunstinstituut Melly, de nieuwe naam vanaf eind januari 2021, toont de komende tijd w...
Happy Collective Happy Collective 838 meter
Groos Groos 884 meter
Scrap Scrap 1 km
Sober Concept Store Sober Concept Store 1 km Geweldige nieuwe winkel en galerij, bestel drankjes of spuitbussen aan de bar :
Kinder8tig Kinder8tig 2 km
Silent Stones Silent Stones 2 km Wij zijn heel tevreden met Silent Stones , dat ons aangeraden was door onze eveneens ...
DAVAI DAVAI 2 km
LTdans LTdans 2 km
Recensies
No nonsense Rotterdamse glasblaas workshop. Wij groepje van 6ps hadden gekozen voor vaasje blazen. De lunch was Heerlijk en goed verzorgd, we hadden wat allergieën in onze groepen daar is goed rekening mee gehouden. Ik vond het een Rotterdamse grappige vrouwdie de workshop gaf. Een aanrader in het mooie oude stadsdeel Delfshaven in Rotterdam.
Superleuke workshop gevolgd. Gepassioneerde workshopleidster Miranda hielp ons vakkundig naar een verrassend leuk resultaat. Blij met het unieke zelfgeblazen glaasje. We werden verrast met een heerlijke gezonde verse lunch. Ik kijk terug op een leerzame middag. Aanrader!
Workshop Blaas je eigen glaasje gevolgd bij Miranda. Wat een topmiddag! Ongedwongen, Rotterdams, gezellig en leerzaam. Moeilijk ook, maar Miranda weet iedereen er goed doorheen te loodsen. Lekkere lunch ook. Aanrader.
Wat een leuke workshop blaas je eigen wijnglaasje gehad bij Miranda. Goede begeleiding, veel humor en een heerlijke lunch. Dikke aanrader!!
Gisteren een hele leuke workshop gehad “blaas je eigen vaasje”. Miranda legt alles heel goed uit en is een heerlijk Rotterdams wijfie. Was ontzettend leuk, gezellig, moeilijk maar met een top eindresultaat. Leuke medecursisten en een HEERLIJKE lunch Incl lekkere wijn . Mijn zussen en ik hebben een super dag gehad ! Leukste workshop die we ooit gedaan hebben echt een aanrader !!
Vandaag een fantastische workshop glasblazen gehad bij Miranda. Een Rotterdamse met het hart op de tong. Ze legt het goed uit en laat je het echt zelf ervaren. Het lijkt makkelijker dan dat het is maar het eindresultaat mag er wezen. De lunch was ook heerlijk. Al met al een echte aanrader!
Mijn verjaardag gevierd met familie en vrienden met een workshop glasblazen bij Miranda nog aan de Pannekoekstraat. Miranda zorgde voor een leuke en ontspannen sfeer, waarbij zelfs de grootste stuntelaar met een mooi zelf geblazen vaasje de deur uitging. Krijg nog steeds reacties hoe leuk het was. Zeker een aanrader!
De workshop glasblazen was ontzettend leuk. We hebben veel gelachen en heerlijk gegeten. De volgende keer nemen we een paar vrienden mee. Dank je wel Miranda voor de leuke dag!
Wat een geweldige workshop. Wij waren hier met z’n 10en. We zijn alle 10 met 2 mooie kerstballen weer de deur uit gegaan. Het is ons gelukt onder de bezielende, enthousiaste begeleiding van Miranda om boven ons zelf uit te stijgen zonder op te stijgen. We vonden het erg leuk, maar ook spannend. Tussen de ballen blazen ook genoten van een heerlijke lunch.
Vandaag een workshop glasblazen gevolgd bij Miranda. Heerlijke Rotterdamse mentaliteit en duidelijke uitleg. Het lijkt zo makkelijk als Miranda bezig is, maar niets is minder waar. Hele leuke leerzame middag gehad en met een zelf geblazen vaasje naar huis gegaan. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid