facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Miranda Meijer Kind in Kracht

Miranda Meijer Kind in Kracht

Info

Vanuit wederzijds vertrouwen en respect sluit ik aan bij je kind waarbij iedere ontwikkeling wordt gewaardeerd. Samen sturen we bij, reflecteren, complimenteren en relativeren; begeleiden zo je kind op z’n reis naar de vrijheid om zichzelf te zijn.

Geschiedenis

Vanuit wederzijds vertrouwen en respect sluit ik aan bij de ontwikkeling van je kind waarbij iedere ontwikkeling wordt gewaardeerd. Samen sturen we bij, reflecteren, complimenteren en relativeren, begeleiden zo je kind op z’n reis naar de vrijheid om zichzelf te zijn.



"Opleiding en coaching met expertise in hoogbegaafdheid, beelddenken, hooggevoeligheid, trauma en schooltrauma, burn-out en bore-out."
Adres: Steverinkstraat 56, 7011 JN Gaanderen
Telefoonnummer: 0623599396
Stad: Gaanderen
Route: Steverinkstraat 56
Postcode: 7011 JN


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hattys taarten Hattys taarten 1 km Tot nu toe de lekkerste taart, cupcakes en macarons die ik ooit heb besteld. Vrolijke...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid