facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Miranda Beems Wine Buyer

Miranda Beems Wine Buyer

Info

Dit is de bedrijfspagina van Miranda Beems Wine Import. Hier vindt u de laatste nieuwtjes over onze Hongaarse, Oostenrijkse en Duitse kwaliteitswijnen!

Geschiedenis

Op deze bedrijfspagina van Miranda Beems Wine Projects vindt je de laatste nieuwtjes over wijnen uit Duitsland, Georgië, Hongarije, Oostenrijk, Roemenië en Slovenië.

Als voormalig wijnmaakster in Hongarije èn Vinoloog heb ik een voorkeur voor zuivere wijnen, gemaakt van verantwoord, liefst biologisch, geteelde druiven. Ik zoek naar bijzondere wijnen die niet overal even gemakkelijk te verkrijgen zijn en heb me gespecialiseerd in de import en kennis van Hongaarse kwaliteitswijnen. Inmiddels heb ik mijn blik verruimd naar de wijnlanden van Centraal en Oost-Europa waar een enorme variatie aan bijzondere inheemse druivenrassen, mooie kwaliteitswijnen en historie op wijngebied te vinden is. In samenwerking met Imperial Wijnkoperij worden deze wijnen verkocht aan de gastronomie en wijnspeciaalzaken. Meer informatie hierover en foto's van proeverijen en activiteiten kun je vinden in activiteiten.

Naast het importeren en verkopen van wijn houd ik me bezig met mijn studie WSET diploma course en het geven van wijnadvies, wijnworkshops en projecten met betrekking tot wijn. Als wijndocent ben ik verbonden aan diverse onderwijsinstellingen waar ik gecertificeerde wijncursussen geef.

Graag laat ik je kennis maken met deze bijzondere wijnen. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Adres:
Telefoonnummer: +31294267307
Stad: Weesp


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Petit Clos Weesper Wijnhuis Petit Clos Weesper Wijnhuis 724 meter Super fijne winkel! Iemand die kennis heeft met liefde voor zijn zaak. Bedankt voor h...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid