facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Miracle Yoga

Miracle Yoga

Info

Yoga voor iedereen!
Graag neem ik jou mee in mijn laagdrempelige Hatha-, Stoel, Kinder-, Personal-, Office of Meeting Yoga of Yoga Nidra lessen.
Ik kom op locatie bij bedrijven / particulieren, huur ruimtes, geef les in studio's en heb samenwerkingen.

Geschiedenis

Op deze pagina vind je allerlei leuke Yoga-weetjes, leuke artikelen / quotes, informatie over mijn lessen en zo af en toe organiseer ik een event, dus houd deze pagina in de gaten.
Graag neem ik jou als persoon, groep of bedrijf mee in mijn laagdrempelige yogales.
Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk op de website www.miracleyoga.nl of neem contact met mij op.



"Als yoga en klank therapeut geef ik yoga en klanksessies met en vanuit mijn hart en ben als ervaringsdeskundige gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met chronische pijn, kanker, slaapproblemen, spanningsklachten /burn-out en ouderen.Ik maak gebruik van Yoga Nidra, Yin en Restorative yoga, Stoelyoga, Meditatie, Ademtherapie, Mindfulness, Klank en Drumheling, Reiki en Fascia Therapie.Dit doe ik met name met 1 op 1 sessies, ook bij mensen thuis.Maar ook bied ik verschillende vormen van yoga en/of workshops/presentaties aan bij bedrijven en op vergaderlocaties.Lees meer op mijn website of neem gerust contact met mij op en wie weet wordt yoga ook jouw miracle!"
Adres: Het Spaarne 5, 3448DX Woerden
Telefoonnummer: +31622373690
Stad: Woerden
Route: Het Spaarne 5
Postcode: 3448DX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Solutions The Solutions 1 km Iedereen is super vriendelijk en professioneel ! Diverse en aantrekkelijke aanbod va...
Coachen in Contact Coachen in Contact 2 km Inspiratiecoach; brengt mensen en organisaties in beweging. Coaching, yoga, haptonomi...
Yoga Point Woerden Yoga Point Woerden 2 km De gevolgde Yin yoga les was super
JBM Just Balance More JBM Just Balance More 2 km JBM pilates-yoga-more Woerden heet je graag welkom, hier en in onze studio waar Pilat...
YogabyCarola YogabyCarola 2 km Bij Carola vind ik met name de balans tussen diepzinnigheid en down-to-Earth heel fij...
Recensies
Nathalie heeft mij goed geholpen met Yoga Nidra. Sinds die tijd kan ik mij goed ontspannen en slaap hierdoor veel beter.
Ik heb een aantal keer personal yoga gehad bij Nathalie, dit na een aantal fijne yoga nidra bij Yoga Point te hebben gevolgd. Nathalie is een warm persoon die het ook erg leuk vind om uit te zoeken hoe ze jou het beste persoonlijk verder kan helpen door middel van in mijn geval nidra yoga. Het heeft mij zeker verder geholpen.
Miracle Yoga door Nathalie is een aanrader. Ik ben bij haar terecht gekomen omdat zij vanuit haar eigen ervaring, leven met chronisch pijn haar lessen kan aanpassen op de wensen en mogelijkheden van de klant. Door het maken van een persoonlijk plan leer ik hoe om te gaan met mijn beperkingen waardoor ik weer optimaal kan genieten van mijn yogalessen zonder pijn.
Ik volg ongeveer nu 3/4 jaar yoga bij Miracle Yoga. Wat een openbaring, zo blij dat ik deze stap genomen heb. Ik slaap veel beter, ik heb geleerd om beter op mijn ademhaling te letten, zodat ik beter kan ontspannen. Ik heb weer meer ruimte in mijn hoofd. Nooit gedacht dat ik met mijn lichamelijke beperkingen mee kon doen. Nathalie, weet als geen ander om een alternatief te zoeken, voor bewegingen die minder pijnlijker zijn, Nathalie is heel meedenkend, spontaan en een fijne yoga lerares.
Ik heb veel gehad aan de onco-yoga van Nathalie. Een fijne, veilige groep en aangepaste oefeningen zodat je ze altijd kunt doen, ook als het lichamelijk wat minder gaat. ik hoefde van mijn fysiotherpeut in het ziekenhuis na de operatie niet meer vaker langs te komen, omdat de yoga ook prima werkte. Het is niet leuk als je onco-yoga kunt gebruiken, maar de lessen van Nathalie zijn absoluut een lichtpuntje!
Had geen ervaring met yoga, maar door lichamelijke klachten en stress gedurende bepaalde periode personal yoga gevolgd bij Nathalie. Mooie ruimte en niets geen zweverig gedoe. Heeft mij geholpen om weer grip op mijn lijf te krijgen. Nathalie bedankt!
Met veel plezier ga ik elke maandagochtend naar de yoga les die Nathalie geeft. Elke week is het weer een anders een andere les, dus het verveelt nooit. Het is een fijn begin van de week, ik kom er altijd heel ontspannen vandaan. Ze geeft op een hele prettige manier les. Door de yoga ben ik al een stuk soepeler geworden.
Elke maandagochtend is weer een feestje, yoga van Nathalie. Het is een goed begin van de week. Aandacht voor je lijf en geest, een inspannende ontspanning. Na de les voel ik weer energie voor de aankomende week. Ik hoop dat Nathalie dit nog heel lang blijft doen. Mieke Oudshoorn
Fibro-yoga Als je fibromyalgie hebt, dan wen je aan de pijn, die is er namelijk altijd. Onverminderd. Je neemt je pijnstillers, past je leven aan, beweegt waar je kan......en je gaat door. Stoppen is geen optie. En het is gek, maar pijn went dus wel. Altijd pijn betekend dat je dus niet meer zo goed naar dit signaal van je lichaam luistert. Dat je daarmee gierend over je eigen grenzen heen gaat moge duidelijk zijn. En dan komt Nathalie van Miracle Yoga op je pad. Tijdens haar lessen leer ik mijn aandacht juist op de pijn te richten; dat maakt veel los, heel veel, maar maakt ook dat ik weer even stil sta bij mijn lijf, dat ik kan ontspannen en dat daardoor de pijn afneemt. Ze leert me mijn grenzen in acht te nemen; niet doorgaan met de beweging tot het maximum, maar ruim ervoor stoppen. Het werkt. En het werkt niet alleen bij de yoga-lessen, het werkt ook door in mijn gewone leven. Ik geef beter mijn grenzen aan en daardoor ga ik er zelf minder vaak overheen. Na elke les voelt mijn lijf losser dan voor de les en met elke les houdt dat gevoel ook langer aan. De fibromyalgie is niet weg, was dat maar waar, maar ik heb weer handvatten om er beter mee om te gaan. Dank je Nathalie
De lessen van Nathalie zijn erg fijn ze geeft op een hele fijne en rustige manier les. Met lichamelijke klachten geef je goede tips hoe je de yoga houdingen aangepast kan doen .top!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid