facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mira Reflexio

Mira Reflexio

Info

Mira Reflexio, gevestigd in Dordrecht, is hét adres voor een totaalreiniging en bescherming van uw auto(lak). Wij bieden diverse polijst, reiniging en overige pakketten en diensten aan waardoor er voor iedereen een passend aanbod is.



"Mira Reflexio – Official Gyeon Certified DetailerHét adres voor de meest exclusieve bescherming van uw voertuig.Wij polijsten uw voertuig met de beste apparatuur en bieden als één van weinige in de regio de meest excellente Quartz Coatings van Gyeon aan.Neem contact op zodat wij een behandelplan met u kunnen opmaken."
Adres: Pascalstraat 15C, 3316GR Dordrecht
Telefoonnummer: +31681841462
Stad: Dordrecht
Route: Pascalstraat 15C
Postcode: 3316GR



op zoek naar gerelateerd: Autopoetsbedrijf Dordrecht, Van Leeuwen Dordrecht, Koplampen polijsten Dordrecht, Karrmann
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Karrmann Autoverzorging Karrmann Autoverzorging 2 km Vriendelijk ontvangst en een eerlijk verhaal over keramische lakbehandeling. Hier is ...
Recensies
Erg blij met het resultaat en ook nog voor een mooie prijs! Auto afgegeven en na iets langer dan een uur een verbluffend resultaat Zie foto's. Ik kreeg van de mannen handige tips om m'n auto na de behandeling zelf goed te onderhouden. Ik raad het zeker aan een keer langs te gaan om je auto een 'good time' te geven!
Helemaal top, koplampen waren niet meer apk waardig. En een nieuwe set is onbetaalbaar. Binnen een uurtje weer zo goed als nieuw erg blij mee!
mijn Twingo lijkt wel weer alsof hij net uit de showroom komt! uitstekende service! kwaliteit / prijsverhouding prima in orde. mannen die een stapje verder zetten waar de rest stopt!
Voor de tweede keer mijn auto volledig laten schoonmaken. Heel erg tevreden met het resultaat. Snelle, professionele en kwalitatieve service! Absoluut een aanrader!
Professioneel bedrijf met kwaliteit. Mijn Tesla model 3 netjes gewassen en in de was gezet. Zal zeer zeker vaker langskomen.
Heel erg mooi resultaat. Alsof die uit de showroom komt! Tevens is het leer goed behandeld en kan er weer tegenaan. Bedankt en tot de volgende keer!
Top service, auto schitterde als nooit te voren! Thanks guys!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid