facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MIQA Makelaardij

MIQA Makelaardij

Info

MIQA Makelaardij

Geschiedenis

Achter MIQA Makelaardij staat een heel team van specialisten. Ieder heeft een eigen expertise en jarenlange ervaring op zijn of haar vakgebied. Zij blijven bij hun leest. Deze krachten bundelen we voor u samen. Zij halen het beste uit zichzelf om uw huis zo onderscheidend mogelijk op de markt te zetten. Dit team luistert naar uw wensen en zet deze vervolgens om in een uitstekend eindresultaat.

Het hele team helpt om uw huis verkoop-klaar te maken. Te beginnen met het fotogeniek maken van uw huis. Onze interieurstylist maakt een afspraak met u om samen door het huis te gaan en te kijken of er verbeterpunten zijn. Zij ziet meteen dat een meubelstuk wat verschoven moet worden om ruimte te creëren. Misschien past een andere kleur beddensprei beter. Of als finishing touch nog wat losse spulletjes wegwerken. Met haar oog voor detail en haar kennis van zaken weet zij precies de juiste inrichting te vormen, waardoor alle pluspunten meteen opvallen. Om zo het huis gereed te maken voor de volgende stap: de fotoreportage.

U wilt geen makelaar die zelf de foto’s van uw huis maakt, lijkt ons. Voor de beste kwaliteit foto’s is echt een professionele fotograaf nodig. Wij hebben zo’n vakfotograaf. Hij weet alle unieke elementen van uw huis feilloos vast te leggen, op een eerlijke manier. Met een stilistisch gevoel voor detail vangt hij de schoonheid in zijn foto’s. Verrassend en loepzuiver. Hij is niet eerder tevreden dan dat hij uw huis van zijn allerbeste kant heeft laten zien. Overigens komt een collega van ons kantoor een half uurtje voor de fotograaf uit om de laatste puntjes, samen met u, op de I te zetten.

Ondertussen is ons dynamische kantoorteam voortdurend voor u aan het werk. Een strakke organisatie en een gedegen plan van aanpak zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Iedereen heeft haar eigen taak. De communicatie naar buiten is prettig open en transparant.

MIQA makelt!



"Ons kantoor nodigt uit om even binnen te vallen voor een kop koffie. Heeft u een prangende vraag? Wij verwelkomen u graag. Misschien wilt u alleen even kennismaken? Dat snappen wij. Twijfelt u nog ergens over? Of heeft u uw droomhuis ontmoet en bent u op slag verliefd geworden? Wat nu? Help! Schroom niet, loop rustig bij ons binnen. Onder het genot van een goede kop koffie of thee geven wij u passend advies, geheel vrijblijvend."
Adres: Holterweg 63, 7429AE Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570659595
ln.aqim@ofni
Stad: Deventer
Route: Holterweg 63
Postcode: 7429AE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: miqa funda, huizen te koop colmschate deventer, makelaardij deventer, funda deventer, mercurius makelaars, mercurius facebook, postma makelaars, funda deventer vijfhoek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woning huren in Deventer Woning huren in Deventer 948 meter Een woning huren in Deventer begint bij 123wonen, dé Verhuurmakelaar in Deventer!
Go Makelaars Deventer Go Makelaars Deventer 3 km Goede makelaar alles is mogelijk en snelle service zeker een aanrader!
Helder Makelaars Deventer Helder Makelaars Deventer 3 km We hebben onze verzekeringen al via Helder lopen in volle tevredenheid. Vanwege de la...
Thoma Post Makelaars Deventer Thoma Post Makelaars Deventer 3 km Niet voorbereid toen we pand gingen bezichtigen. Ontkende dat het naar schimmel rook....
REBO Bedrijfsmakelaars REBO Bedrijfsmakelaars 4 km De bedrijfsmakelaar van REBO is specialist op het terrein van bedrijfshuisvesting, ad...
ten Hag Makelaarsgroep Deventer ten Hag Makelaarsgroep Deventer 4 km Zeker niet aan te raden, komen afspraken niet na. Overleggen niks.
Adfinis makelaars Adfinis makelaars 4 km Meerdere terugbelverzoeken bij de makelaardij over meerdere dagen werden niet beantwo...
Tysma Makelaardij Tysma Makelaardij 4 km Geweldige meedewerkers, prettig om samen bezig te zijn.
Kera Makelaars Kera Makelaars 5 km Heel fijn bureau Kera Makelt. Snelle reactie, snelle actie, continu geinfomreerd ove...
Eigen Bouw Eigen Bouw 6 km Ik woon sinds kort in een appartement van eigenbouw .uitzicht op onze mooie ijssel. W...
Recensies
MIQA laat zien dat ze snel kunnen schakelen en goed aansluiten op de wensen die ik had. Mijn oude huis heb ik via MIQA gekocht en dat ging toen erg soepel. Daarom nu ook gekozen om Miqa mijn huis te laten verkopen. Het contact is prettig en informeel, ze zijn goed bereikbaar en staan je altijd vriendelijk te woord. Ze werken overzichtelijk en duidelijk met een onlineprogramma, Move. Hierdoor wist ik precies waar we in het verkoopproces stonden. Team MIQA bedankt voor het verkopen van mijn huis!
Wij hebben het afgelopen half jaar door omstandigheden 2 huizen verkocht via MIQA Makelt. Wat een fantastisch team is dat! Iedereen is super vriendelijk, ze weten precies wie je bent als je binnen loopt, voelt vertrouwd en de lijnen zijn kort. Ze zijn professioneel, betrokken en kundig. Houden je direct op de hoogte als er nieuws is. Complimenten ook naar Irma, geweldig hoe zij de filmpjes opneemt, een groot pluspunt bij de verkoop van je huis deze filmpjes. Dankjewel allemaal! Wij hopen jullie alleen de komende jaren niet meer nodig te hebben.
Huis aangekocht en verkocht. We hebben goed gebruik kunnen maken van de deskundigheid en ervaring dit enthousiaste team. Duidelijke communicatie en voorlichting. Uitstekend bij onderhandelingen. Korte lijnen. Zeer tevreden.
Ik heb voor de tweede maal een huis verkocht via Miqa. Zeer tevreden. Korte lijntjes, prettige communicatie en een enthousiast team!
Mijn eerste woning kocht ik via Miqa, de keuze om mijn eerste woning te verkopen via Miqa was daarom -na een eerste kennismaking- snel gemaakt. Geen spijt van gekregen: ik werd bij de hand genomen en op een hele prettige, open en snelle manier geholpen; geadviseerd en door het proces geloodst. Afspraken werden nagekomen, ik heb nooit ergens achteraan hoeven bellen en in mijn Move account kon ik iedere stap volgen. Ook toen het even anders liep dan verwacht bleef het hele team onverminderd betrokken, enthousiast en geduldig ;. Veel dank! V
Wat ga je doen als je een andere woning wilt kopen en je huidige woning wilt verkopen? Dan ga je op zoek naar een makelaar. Uiteraard bij voorkeur een lokale onderneming: Miqa Makelt. Dit bleek een uitstekende keuze, want we hadden in no time een huis gekocht met de professionele en zeer vriendelijke hulp van alle medewerkers van Miqa Makelt! Aan deel twee van het project verkoop huidige woning wordt nog hard gewerkt en dat gaat ook vast lukken. Allemaal bedankt voor de hulp en inzet! Fam. Smits, Blankenburg 15, 7423 BN Deventer
Zeer betrokken makelaar met verstand van zaken.Prettige contacten, ook met het kantoor. Goede informele sfeer. En de verkoop ging erg snel. Een absolute aanrader!
Geweldige dienstverlening, altijd bereikbaar en nemen je aan de hand mee in het proces, geheel zonder zorgen, waargemaakt wat werd beloofd. Zeker aan te raden als Makelaar!
Met een beetje geluk is onze woning snel verkocht. We waarderen het goede contact en de prettige manier van communiceren met Tom, Irma, Annemarie en Marije. Tom greep snel in en kwam met een alternatief plan toen het in eerste instantie niet zo vlot liep als verwacht. We raden zeker aan de styling adviezen van Irma te volgen. Dat is echt een plus voor de foto's en de bezichtiging. Al met al zijn we heel tevreden.
Hartstikke tevreden! Miqa heeft ons geholpen met zowel de aankoop als de verkoop van onze woningen. Het traject van verkoop eigen woning werd versneld na aankoop van de nieuwe woning. Met onze vragen konden we makkelijk bij ze terecht. Communicatie altijd vriendelijk en oprecht. Ze hebben goede kennis van de lokale markt en scheppen reële verwachtingen. Super deskundig team! We kunnen ze van harte aanbevelen. Veel dank!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid