facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mio Mondo

Mio Mondo

Info

Praktijk Mio-Mondo begeleidt kinderen,pubers, jong volwassenen en hun ouders/opvoeders met specifieke behoeftes op gedragsmatig, emotionele, sociale, en fysieke ontwikkeling

Geschiedenis

Praktijk Mio-Mondo begeleidt kinderen,pubers en jong volwassenen en ouders met specifieke behoeftes op gedragsmatig, emotionele, sociale, en fysieke ontwikkeling. Denk aan het angstige, onzekere kind. Het kind met een traumatische ervaring, zoals scheiding of overlijden. Het drukke kind, of het teruggetrokken kind. Het kind wat sociaal onhandig is. Het kind wat in zijn/haar eigen wereldje leeft. Het kind wat niet lekker in zijn/haar vel zit, altijd allerlei pijntjes heeft. Het astmatische kind, het kind met eczeem, kind met buik- en of hoofdpijn. Praktijk Mio-Mondo biedt begeleiding op maat, voor ieder kleine & grote SPRUIT.



"Praktijk Mio-Mondo begeleidt kinderen die last hebben van boosheid, verdriet, angst, onzekerheid en andere belemmerende emoties en daardoor altijd de strijd aangaan met hun ouders en omgeving, door ze te leren om op een positieve manier te communiceren zodat het kind weer gelukkig is en kan genieten van zijn jeugd.Praktijk Mio-Mondo begeleidt natuurlijk ook de ouders en de omgeving van het kind.Praktijk Mio-Mondo is voor kinderen, pubers, jong volwassenen tot 21 jaar."
Adres: Groothuizenweg 14, 7165 AM Rietmolen, Gelderland, Netherlands
Stad: Rietmolen
Route: Groothuizenweg 14
Postcode: 7165 AM


Recensies
Fijne praktijk, vreselijk lieve mensen. Ons kind groeit en straaltweer en komt er huppelend vandaan. Wij raden deze praktijk zeker aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid