facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Minu

Minu

Info

- Méér dan 300 soorten kruiden
- Halal vlees
- Biologische noten
- Vers brood
- Verse groente en fruit
- Maaltijden

Geschiedenis

Minu biedt Oosterse producten. Wij garanderen dat alles vers is en van hoog kwaliteit. Wij hebben een groot assortiment van kruiden tot zuivelproducten tot vlees tot brood en allerlei andere lekkernijen. Natuurlijk voor de laagste prijs. Uiteraard zullen er producten uit andere landen worden verkocht, zodat het een kleine internationale tik krijgt.

Adres:
Telefoonnummer: 0251-292807
Stad: Heemskerk


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00
Zaterdag: 08:30 - 19:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Turkse winkel europaplein Heemskerk, Minu Markt Heemskerk foto's, Toko Beverwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DEEN Supermarkten DEEN Supermarkten 556 meter Grote ruime zaak. Ruime sortering. Waar je ook nog hoekje met tafeltjes , soort lunch...
DEEN Supermarkten DEEN Supermarkten 2 km Grote ruime zaak. Ruime sortering. Waar je ook nog hoekje met tafeltjes , soort lunch...
Recensies
Fantastisch goede kleine supermarkt, ze hebben alles wat je nodig hebt voor een gezonde maaltijd. Prijs-kwaliteit is ook goed, producten zoals vlees zijn erg vers en betaalbaar. Prima reclames elke keer die je ontvangt via de mail en op Facebook en andere socials. Met de feestdagen had ik een heerlijke gourmet de luxe besteld en het vlees was hiervan voortreffelijk, nog nooit eerder zulk goed en mals vlees gehad ervoor. De service en vriendelijkheid is ontzettend fijn en je kan nog sparen ook via een spaarprogramma. Ik was mijn spaarkaart kwijt en dit hebben ze opgelost voor me. Dikke 10+ van mij.
Wat een super gezellige zaak. Alle medewerkers zijn super klant vriendelijk en nooit te beroerd om je ergens mee te helpen. Vlees is echt heerlijk om te smullen. Ook kan je tips krijgen die helpen bij je gezondheid. In 1 woord fantastische winkel. . Scheelt veel in prijs met alles . Veel goedkoper als de jumbo. Ook heel gezellig de groente en fruit buiten.voor hele mooie prijzen
Hele fijne mini supermarkt met alle kruiden die je kunt bedenken, noten, houdbare producten zoals rijst, thee, maar ook verse producten zoals hele lekkere shoarma, de lekkerste broodjes, aantrekkelijk geprijsd vlees en ook nog eens vers bereide maaltijden. Kortom: alles wat je nodig hebt voor je maaltijd kun je hier halen. De eigenaar en zijn vrouw zijn alleraardigst! En het meeste personeel is vriendelijk en altijd bereid te helpen.
Ik kom al heel wat jaartjes bij Minu in Heemskerk en zal daar zeker blijven heen gaan. Ze hebben goede kwaliteiten en het personeel is erg aardig. Met de feestdagen had ik mooie luxe gourmet schotels laten maken en die waren echt top. Het vlees heel vers en mals en meer dan genoeg voor een mooie prijs. Verder zijn ze met de groente en fruit ook betaalbaar. Goede kwaliteit verkopen ze en vers. Het brood is ook heerlijk net als het Libanees brood. Dit gebruiken we vaak met stoofschotels. Ga vooral zo door met alles dan komt het helemaal goed.
Fijne winkel met mooie collectie. Veel kruiden, heerlijke tapas, olijven, roti en vele andere producten die niet altijd in de standaard Nederlandse supermarkten te verkrijgen zijn. Maar ook voor groente/fruit en vlees kun je hier terecht tegen betere prijzen. En weet je het even niet, stel je vragen, ze zijn erg behulpzaam.
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij de Minu winkel in Heemskerk. De winkel had een uitgebreid assortiment aan islamitische producten, waaronder vlees en oosterse producten, evenals andere wereld lekkernijen. Het personeel was zeer deskundig en behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen over de producten en het vinden van wat ik nodig had. De kwaliteit van het vlees en andere producten was uitstekend en ik was zeer tevreden met mijn aankopen. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar kwaliteitsproducten en een uitgebreid assortiment van islamitische producten.
Ik kom hier al lang voor vers producten met een hoge kwaliteit. Vandaag weer geweest. Klantenservice is altijd vriendelijke- hulpzaam en ik raad het iedereen aan niet alleen om daar heen te gaan- maar ook in te schrijven op de nieuwsbrief en te volg op social media. Dan zie je wel alle leuke acties ook voorbij komen. Top winkel!
Minu, een rijkdom in onze buurt. Niet meer weg te denken. Heerlijke winkel, vol Aziatische produkten, prachtig mooi vlees, lams, halal, biefstuk, entreco, ribeye, rundvlees, kipprodukten te kust en te keur. Shoarma zowel kip, kalkoen als lams. Kruiden te krijgen zoveel als je wilt, vers fruit heel goedkoop, drank en drinks niet aan te slepen, oosterse kruidenzakjes, verschillende soorten rijst, een winkel naar ons hart, vriendelijk en hulpvaardig personeel, dus mensen, kom eens een keer langs, u zult er geen spijt van hebben.
Een heerlijke winkel met goeie kwaliteit vers schoon en super groot assortiment voor ieder wat wils. De entree is al heel aanlokkelijk .Het gezin wat het runt met hun medewerkers zijn allemaal even aardig. Kom Er graag. Mvg Corrie van der Wolf
Ze hebben een groot assortiment, je kan hier altijd vinden wat je nodig hebt. Het is goed geprijsd en ook altijd goede aanbiedingen. Het vlees is verder erg kwalitatief. Ik kom hier heel graag!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid