facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mintro

Mintro

Info

DOMOTICA OPLOSSINGEN

Geschiedenis

Mintro is een zelfstandige onderneming, gespecialiseerd in Domotica, system integrator en custom install oplossingen voor zowel woon- als werkomgeving.
Custom Install staat voor activiteiten en oplossingen voor het esthetisch en praktisch verantwoord plaatsen van audio en visuele apparatuur.
Alle omgevingen hebben hun beperkingen, Mintro zoekt voor u naar de mogelijkheden.
Een goede voorbereiding geeft u inzicht in de specifieke mogelijkheden bij uw wensen. U zult verrast zijn door het scala aan mogelijkheden voor installatie van Domotica, geluid, beeld, netwerken, antennesysteem, camera beveiliging, alarm en Wifi Roaming Netwerk. Met de ontwikkelingen nemen de mogelijkheden alleen maar toe.
Mintro levert u een totaaloplossing vanaf advies naar begeleiding bij het ontwerp tot uitvoering en installatie. Uw idee is onze uitdaging

Adres: Schuringsedijk 48, 3281KP Numansdorp
Telefoonnummer: 0610520551
Stad: Numansdorp
Route: Schuringsedijk 48
Postcode: 3281KP


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid