facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mint kids conceptstore

Mint kids conceptstore

Info

Mint is de ontmoetingsplek in Delft voor volwassenen met jonge kinderen. Het is een conceptstore waar je winkel, café met speelhoekjes onder één dak vindt!



"Mint is dé ontmoetingsplek in Delft voor volwassenen met jonge kinderen. Het is een conceptstore waar je alles onder één dak vindt. Je kunt er zelf even tot rust komen, quality time hebben met je gezin, je hebt er tijd voor een goed gesprek met vrienden of voor het lezen van de krant. Je kunt er winkelen voor kinderkleding, lifestyle producten en cadeautjes."
Adres: Voldersgracht 12, 2611 ET Delft
Stad: Delft
Route: Voldersgracht 12
Postcode: 2611 ET



op zoek naar gerelateerd: mint concept store delft, kids conceptstore amsterdam, mint delft telefoonnummer, conceptstore delft, mint kinder conceptstore, klieder delft, kindercafe delft
Recensies
Een enorm ruim opgezette zaak waar je relatief kleinschalig kunt winkelen voor kinderzaken, maar waar je ook kunt zitten voor wat te drinken en te eten. Je kinderen vermaken zich in de diverse speelhoeken die de zaak rijk is. De ruime opzet zorgt ervoor dat er veel ruimte is voor kinderen, maar ook de ouders mét kinderwagens. Ondanks dat de zaak ruim van opzet is, galmt het er, waardoor je beter je best moet doen om je tafelgenoten te kunnen horen. Het eten, een paar broodjes, waren voldoende van kwaliteit. Maar had na afloop wel nog trek.
Grote conceptstore en café met enorme speelhoek voor kleine kinderen. Je kunt er ook kinderkleding en cadeau-artikelen kopen, maar wij gingen alleen even zitten voor een kopje koffie. Ondertussen kon ons kleintje van 2 lekker spelen. Het speelgoed is leuk voor kinderen tot ongeveer 6 jaar, maar er zijn ook tekenspullen voor wat grotere kinderen. Op zondagochtend konden we helaas geen broodjes of iets dergelijks bestellen, maar dat was geen gemis. De worteltaart was heerlijk! We komen nog wel een keertje terug voor een lunch.
Super kindvriendelijk, ook voor baby's en heerlijk kunnen lunchen. Leuk dat er hippe kinder hebbedingen, speelgoed en kleding te koop is!
Heel erg klantvriendelijk personeel en een ontspannen sfeer met speelgelegenheid voor kleine kinderen dat afgesloten is zodat de grotere heerlijk kunnen genieten van hun "hipster"- thee, koffie, red velvet wortel taart ; prima concept.
Fijne plek om je kinderen heerlijk te laten spelen en ondertussen zelf te genieten van koffie, lekker gebak en gezelligheid! Eigenaar Tim heeft altijd oog voor jou als klant; geen hoogdravende ambities, maar gewoon genieten van het moment samen met je kinderen en vrienden.
Altijd super vriendelijk en lekkere koffie! Heerlijke plek om te zitten terwijl zoonlief zich vermaakt. Ruim opgezet en je kan ook voor kinderen eten bestellen zoals een boterham met appelstroop of een croissantje. Wij komen hier graag.
Super leuke zaak om met kleine kinderen heen te gaan. Het is volledig kindvriendelijk ingericht. Heerlijk koffie kunnen drinken en met een oud-collega bij kunnen kletsen terwijl haar zoontje en mijn kleinzoon zich geweldig vermaakten. Hier komen wij zéker terug. Het is een aanwinst voor de binnenstad.
Leuke tent met veel speelmogelijkheden voor de kids. Flink verbeterpunt vandaag: dame aan de koffie bar met donker haar had nauwelijks oog voor sommige klanten. Was veel bezig met zichzelf en bestellen aan de bar was voor ons de enige optie om geholpen te worden.
Ideaal om met kinderen een drankje te doen of wat te eten. Ze hebben een echte speelhoek en zelfs een kleine zandbak binnen. En het eten en drinken smaakt goed!
Met mijn dochter onlangs deze winkel bezocht. Slechte bediening terwijl er bijna niemand was duurde het allemaal erg lang. Kwaliteit van het eten is te vergelijken met een slechte kantine. In de winkel wilde mijn dochter nog een cadeautje uitzoeken, hier stond een nerveuze oma die niet echt wist wast ze deed en geen houding aan kon nemen, totaal niet passend bij de uitstalling van de winkel. erg jammer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid