facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Minos Pallas

Minos Pallas

Info

Grieks Restaurant Minos Pallas Heerhugowaard

Adres: Middenwaard 129 D , Heerhugowaard 1703 SC, NL
Telefoonnummer: 072 534 5340
moc.sallapsonim@ofni
Stad: Heerhugowaard
Route: Middenwaard 129 D
Postcode: 1703 SC


Openingstijden

Dinsdag: 17:00-22:00
Woensdag: 17:00-22:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 17:00-22:00
Zaterdag: 17:00-22:00
Zondag: 17:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: minos pallas tilburg menu, minos pallas thuisbezorgd, minos pallas eindhoven, minos pallas openingstijden, minos pallas nieuwegein, minos pallas menukaart, minos pallas heerhugowaard, minos pallas menukaart nieuwegein
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Delphi Delphi 1 km Gisteren gegeten omdat we zon liefhebbers zijn v grieks eten, Eerste keer gegeten om...
Recensies
Oei, bijna teveel gegeten. Een toetje kon er niet meer bij. Maar het is hier ook zo lekker eten, dat je het niet wil laten staan!Eten: 5/5
Goed eten, leuke bediening! En leuke eigenaar. Zal zeker vaker komen Speciale dieetwensen: Je kan voor elke vraag wel terecht. En om iets extra's vragen ook geen probleem.
Kwartier op het terras gezeten, oogcontact iemand met serveerster maar 0 aandacht. We zijn weer weggelopen. *** EDIT *** Het was redelijk weer, in de zon was het lekker. Er zat nog een stel mannen op het terras aan het bier. Er zaten kaarsen in de glazen kaarsjeshouders doorzichtig en ronde hobbels erop, wat ik niet verwacht bij een gesloten terras.
Jeetje wat hebben wij fijn zitten eten op het terras. Al het vlees was mals, sappig en heerlijk van smaak. We hadden allebei de mixed grill. Ouders van vriendin eten hier heel vaak, ik snap waarom. Wij komen terug! Leuk ook die Griekse woordjes op servet.
Heel leuk ingericht restaurant ,heerlijk eten echt grieks en zeer vriendelijk personeelEten: 5/5
Erg genoten en zeer lekker eten Bediening was vrolijk snel en gezellig en de atmosfeer is ook heel grieks en heb erg genoten. Vegetarische menuopties: Verschillende soorten maaltijden die ook vegetarisch kan. Kindvriendelijkheid: Ze hebben kinder stoeltjes en vriendelijk personeel die goed zijn met kinderen en de kinderen ook laten lachen Rolstoeltoegankelijkheid: Erg veel ruimte en een grote deur opening
Super lekker gegeten. Vlees was goed van smaak en sappig. En de sfeer is ook top. Echt een aanrader. En het desrt was ook super mooi op gemaakt Vegetarische menuopties: Vegetarisch menu ook aanrader. Voral als je van kaas houd.
Top restaurant. Heerlijk grieks eten. Prettige bediening. Zijn goed op de hoogte van allergenen, dus je kunt hier priima glutenvrij eten. Inrichting is deels traditioneel grieks en straalt een warme sfeer uit. Alles is netjes en schoon. Gerechten zijn van hoge kwaliteit. Wij kwamen om 17.30 binnen en waren bijna alleen maar om 18.00 liep de zaak helemaal vol. Wij zaten toen al aan het hoofdgerecht. Tip: Zorg dat je ruim voor 18.00 binnen bent om de grote drukte en dus langere wachttijden te vermijden. Natuurlijk krijg je bij binnenkomst ook de traditionele ijskoude Ouzo aangeboden. Jamas!
Teleurstellend eten te vet en hadden voorgerecht besteld als hoofdgerecht omdat we niet zoveel eten en zonder enige overleg werd voorgerecht prijs dubbel berekend. Was opeens een hoofdgerecht geworden want er waren 5 patatjes en bergje rijst en sla bijgevoegd waar we totaal niet om gevraagd hadden. Betaalt maar bij thuiskomst nare nasmaak oplichting dat gevoel kwam na voren. Heel jammer gaan hier ook nooit meer heen.
Naast de bekende grill ook vegetarisch met smaak gegeten. Sfeer als altijd warm en ontspannen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid