facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MiniTree.de

MiniTree.de

Info

MiniTree - Obstbäume mit Geschmack
www.minitree.de

Geschiedenis

Was gibt es Schöneres, als einen eigenen Obstbaum im Garten oder auf dem Balkon zu haben!

Diesen Wunsch kann sich jeder mit viel oder auch weniger Platz erfüllen: Unsere MiniTrees kann man ausgezeichnet in einen Topf oder ins Freiland pflanzen oder auch als Obsthecke anlegen. Sie sind sehr anspruchslos und müssen kaum geschnitten werden.

Bestellen Sie das originelle und trendige Fruchtbäumchen online für sich selbst oder als Geschenk. Auf Wunsch verschicken wir den MiniTree gerne als Geschenk direkt an den neuen Baumbesitzer.



"MiniTree, klein appelbomen die je niet hoeft te snoeien. Makkelijk voor in elke tuin of op een balkon."
Adres: Veldstraat 56, 5991 AE Baarlo
Telefoonnummer: 01748833247
Stad: Baarlo
Route: Veldstraat 56
Postcode: 5991 AE



op zoek naar gerelateerd: Multi mini tree, MiniTree fruithaag, MiniTree peer, MiniTree appelboom, Minitree schneiden, Minitree Goldlane, MiniTree kortingscode, Mini appelboom Intratuin
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fruitboerderij Fruitboerderij 401 meter Super aardige mensen. En plukken voor weinig geld
Görtz Fruit Görtz Fruit 401 meter Bijzonder tevreden met correcte, snelle en plezierige service.
Agrotechnics Nederland BV Agrotechnics Nederland BV 428 meter Vertaald door Google Centrum van Landbouw. Origineel Center of Agriculture.
Baarlose Buitengewone Varkens Baarlose Buitengewone Varkens 843 meter 17 april 2016 is er een zeug met 11 biggen uit de stal naar buiten verhuisd. Al wroet...
Fresh Group Fresh Group 1 km Vertaald door Google Goede paprikasmaak. Altijd vers. Origineel Dobry smak papryki ....
Maisadour Semences NL Maisadour Semences NL 225 km Zaadleverancier voor mais, koolzaad en zonnebloemen tevens inkuilmiddelen en tussenvr...
Recensies
Het verkeerde ras gekregen door een misverstand. Zeer snel opgelost door de juiste na te zenden. Zeer correcte firma en vlotte communicatie
Lang geleden dat ik daar was... ff praatje gemaakt met een bekende, ook lang niet meer gezien/gesproken....
Hebben nu meerdere boompjes vorig jaar en dit jaar, maar het lijkt alsof de boompjes welke geleverd worden steeds jonger zijn, daarnaast worrden er door de photoshop foto's gesuggereerd dat er enorme opbrengsten van de boompjes zijn. Begrijp me niet fout het zijn mooie boompjes en een leuk product, maar ben wel van mening dat er duidelijk gecommuniceerd moet worden m.b.t. de producten welke bezorgd worden, en ik begrijp zeker dat in prospectus en dergelijke altijd iets opgevrolijkt wordt. Maar naar mijn mening staat de prospectus en de website niet in verhouding met de geleverde producten. Het product dat ontvangen wordt is een zeer jonge boom en de klant hoeft zeker het eerste tot misschien zelfs wel de eerste 2 jaar geen appels te verwachten, en op het moment dat er vruchten zijn, zullen dit zeker niet de aantallen zijn gesuggereerd in de prospectus m.b.t. foto's De boompjes is voor de rest niets mis mee behalve dat ze erg jong zijn en we beleven er veel plezier mee, maar er wordt helaas wel valse verwachtingen gecreeerd op de website vandaar ook maar 3 sterren. De boompjes zelf zouden voor mij 5 sterren zijn.
De boompjes zijn max 1 meter omdat ze per post worden verstuurd. De foto’s tonen wat je na een paar jaar mag verwachten. Op de website is een plantfilmpje te zien. Daar zie je wat je plant. Het blijft natuurlijk natuur..
MiniTree kweekt en verhandeld fruitboompjes in klein formaat. Leuk voor kleine tuin of balkon. Zelfs als tuinafscheiding/haag. Deze fruitboompjes hebben geen tot zeer weinig onderhoud nodig. De medewerkers geven graag adviezen en uitleg. Bestellen via Internet .Afhalen alleen op afspraak . Deze boompjes zijn erg leuk als cadeau. Ze worden leuk en handzaam verpakt. Zie de website miniTree en boomkwekerij Fleuren.
Het mooiste en leukste kado wat je maar kunt bedenken. Hoogstaand kwaliteit. Uitstekende. service
Top planten leuk om een heg mee te maken
Super leuk cadeau en ik vind de service erg fijn! Pakketje gehad via GLS dat simpelweg niet is bezorgd, ze hebben het weer opgestuurd met DHL, helaas was er een boom verkeerd vervoerd en daardoor kapot gegaan. Het is niet de schuld van Minitree en ze waren zo vriendelijk om er nog een op te sturen. Verder verliepen alle andere bestellingen altijd zonder problemen, maar toen ik de bestelling plaatste merkte ik hoe geweldig de service is als er iets niet lukt! Dus: gewoon geweldig!
Dit is een ongelooflijk mooi cadeau. De verkopers zijn erg aardig. Helaas waren er problemen met GLS. De dealer handelde onmiddellijk en stuurde me een nieuwe boom. Dit kwam snel en absoluut perfect aan. Ik ben erg opgewonden!! Ik heb lang niet zo'n geweldige online winkel gevonden. Dit idee voor een huwelijkscadeau is ook echt geweldig. Dat is iets voor het oog, voor het leven. Dikke merci en dikke complimenten aan het Minitree team.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid