facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Minipak Software

Info

Minipak is hèt boekhoudprogramma waarmee u uw boekingen in één regel kunt boeken. Snel, begrijpelijk, gebruikersvriendelijke en erg goed betaalbaar. Met Minipak boekhoudprogramma kunt u zelf uw administratie verzorgen.



"Minipak beste boekhoudprogramma en factuurprogramma voor ondernemers, ZZP, MKB, freelance, vereniging, stichting, ook voor administratiekantoor en accountant.Minipak Boekhouding en Factuur zijn gemakkelijk, snel en uitermate compleet.Wij bieden een flexibel administratiepakket waarin u zelf uw boekhouding kunt bijhouden, btw-aangifte kunt doen, facturen /offertes met eigen opmaak kunt maken en mailen voorraadbeheer en orderadministratie kunt verwerken, incasso en betaalbestanden kunt maken en veel meer.Minipak wil graag haar klanten ontzorgen en beschikt over een helpdesk op werkdagen geopend van 10-17.00 uur.We beschikken over een landelijk netwerk van administratiekantoren zodat we ook op afstand en aan huis u goed kunnen helpen."
Adres: Postbus 187, Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: 088 64 64 725
Stad: Ommen
Route: Postbus 187


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Minipak downloaden, Minipak online, Minipak overzetten, Minipak Boekhouding, Minipak pro, Boekhoudprogramma eenmalige aanschaf, Minipak Windows 10, Boekhoudprogramma op cd
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Creatieve Dienstverlening.nl Creatieve Dienstverlening.nl 140 meter Full support op het gebied van Actionmarketeer & Salessupporter. Voor huisstijl, des...
Larcom Larcom 1 km Ik werk al vanaf 1993 met veel plezier bij Larcom. De meeste mensen die daar werken, ...
Durf te Falen Durf te Falen 1 km Een initiatief om te laten zien dat het ook anders kan. Stap uit de rat-race en stop ...
De Vogelsangh De Vogelsangh 7 km Mooie rustige camping midden in de bossen van Beerze.
Recensies
Zeer simpel, makkelijk en betaalbaar software. Helpdesk is deskundig en behulpzaam.
Ik gebruik dit programma voor boekhouding en facturatie al meer dan 10 jaar. Nog steeds ben ik erg tevreden met de mogelijkheden en de logica van gebruik in beide programma's. Aan t eind van het jaar is alles zo uit te draaien voor mijn accountant en de belastingaangifte.
Ik had een probleem met de afsluiting van een boekjaar . Ik had een boekhouding van 2022 definitief afgesloten - ja niet erg slim -. . Een uur zitten zoeken , van : hoe krijg ik dit recht gebreid. Toen de ingeving : even naar de site van minipak. DIREKT contact gekregen via de chat-site zonder wachttijd en mijn probleem voorgelegd . Antwoord gekregen binnen een halve minuut. En..... een goed antwoord. En..... probleem opgelost. Hulde aan de medewerker van Minipak .Tot slot nog even : Een meer dan uitstekend boekhoudprogramma , een aanrader , makkelijk te bedienen , en een geweldige service. Ben al een tiental jaren klant van Minipak. Een hint : probeer dit programma eens gratis uit.
Met heel plezier gebruik ik al jaren het boekhoudprogramma van Minipak voor de boekhouding van onze kerk. Reden om voor Minipak te kiezen was de import module die het inlezen van de banken het boekhouden zo makkelijk maakt. Niet meer inkloppen van de bij- en afschrijvingen, maar digitaal inlezen van de bankafschriften, er de juiste grootboekrekening aan koppelen en klaar. Sinds kort ook de Faktuur module aangeschaft en na enig gepuzzel en goede hulp van de helpdesk van Minipak de koppeling tussen Faktuur en de Boekhouding aan de praat gekregen. Fakturen dient te worden geïmporteerd in de boekhouding wat heel eenvoudig werkt als alles goed ingericht is.. Als een betaling gedaan is en deze wordt geboekt in de boekhouding, dan wordt direct verwerkt in het faktuur programma zodat je up-to-date weet welke facturen nog open staan en aangemaand dienen te worden. Al met al dus een zeer tevreden gebruiker.
Minipak support denkt met me mee, en dat is heel fijn.
Inmiddels werk ik al weer een paar jaar met Minipak en ik ben nog steeds uiterst tevreden. Het is een gebruiksvriendelijk programma. Ook de boekhoudingen van het overgrote deel van mijn klantenbestand staan in Minipak. Bij vragen over het programma wordt je netjes te woord gestaan door de Helpdesk.
Vanaf 2005 gebruiker van Minipak Software. Eenmalige kosten bij aanschaf. voor een boekhoud- en faktuurprogramma zijn deze ook nog eens zeer laag. De verwachting is dat het dan wel beperkt zal zijn. Niets is minder waar, ruim 300 verschillende boekhoudingen voeren we nu al vele jaren en naar volle tevredenheid. Ook ervaring met veel andere programma's, maar Minipak is absoluut de beste. Gebruik van het programma Boekhouding heb je binnen 2 uur volledig onder de knie. Het programma Faktuur kost wat meer tijd om de vele talrijke opties te ontdekken en toe te passen. maar ook dit werkt super. Het programma kan de aufitfile reproduceren, een belangrijke eis voor iedereen die met een belastingcontrole te maken kan krijgen. De Helpdesk is vriendelijk, snel en kundig. Kortom een prachtig product! Douwe Wiebe de Vries De Cijferbrij vof
Sinds december 2017 gebruiker van Minipak omdat ik een makkelijk boekhoudprogramma zocht voor de administratie van een Vereniging van Eigenaren. Eerst begonnen met de demoversie. Die was makkelijk om te zetten naar de definitieve versie dus geen extra werk. Het was even wennen maar de Helpdesk is goed bereikbaar en heeft direct antwoorden op de vragen/problemen. Inmiddels ook de eigen administratie en het huishoudboekje in Minipak opgestart. Dat werkt prima! Het was even lastig om de RABO-bankbestanden te uploaden maar dat lag niet aan Minipak maar aan de RABO-bank. Inmiddels is dat met een update opgelost. Als laatste de administratie voor een Taxibedrijf met BTW opgezet. Dat was even lastig maar met behulp van de Helpdesk toch vrij makkelijk gelukt. Als laatste de journaalposten van de lonen voor het Taxibedrijf via Loonpro van RoosRoos ingelezen. Dat werkte niet direct maar na aanpassing van de software van Minipak binnen 2 dagen geregeld. Er is wat boekhoudkundige kennis voor nodig maar dat is vanzelfsprekend. Volgende stap wordt waarschijnlijk de administratie van drie afzonderlijke kinderdagverblijven opstarten met het factuurprogramma daarbij. Ik vind het een prima programma met een goede Helpdesk die goed en snel reageert op vragen, opmerkingen en aanpassingen. Kortom, zeer tevreden.
Dit softwarepakket, boekhouding en facturering, zou in mijn ogen een must kunnen zijn voor alle penningmeesters van verenigingen. Een duidelijk en helder programma en een erg fijne helpdesk.
Een erg goed boekhoudprogramma. Eenmaal kosten en daarna niet meer. Ook de helpdesk is zeer snel en goed. Echt een aanrader!!!!!! Ik wilde een ander programma omdat ik over moest naar Windows 10. Van mijn vorige leverancier moest ik maar een volledig nieuw pakket aanschaffen. Na veel navragen werd ik gewezen op Minipak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid