facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MINIMABANK Inloopkast

MINIMABANK Inloopkast

Info

MINIMABANK Inloopkast,

Een inloopkast is in een huis ingebouwde ruimte die geheel bedoeld is om te gebruiken als opbergruimte (kast). Meestal bevinden zich aan alle wanden kastplanken, al dan niet voorzien van een (schuif)deur.

Geschiedenis

Vintage een chique woord voor tweedehands, wordt meestal gebruikt voor haute couture kledingstukken van een aantal jaren oud, maar kan ook slaan op authentieke kleding. Momenteel weer veel te zien op de rode loper. http://bit.ly/2gRgQ0Y
.
Kleding van de Kledingbank klinkt niet leuk �
Maar kleding uit de Inloopkast klinkt wel leuk �
.
Kleding voor Minima & Maxima
Locatie: www.google.nl/maps/@51.82761,4.4092405,19z

We willen op deze pagina en in de gelijknamige groep, een mix van goede betaalbare (€ 1,-) en mooie merkkleding vanaf € 5,- tot € 15,- voor vintage laten zien. Dat kan in de groep ook via bieden voor iets moois. Maar ruilen (van↔voor) is soms ook mogelijk.

Op deze manier hopen we de inwoners van de Hoeksche Waard iets te kunnen bieden wat een rede is om naar het Vierwiekenplein 104 in Oud-Beijerland te komen.

Heeft u goede schone kleding die u liever niet in de kledingcontainer wil gooien voor een goed doel in het buitenland of een organisatie met een een commerciële achtergrond, maar graag aan MINIMABANK Inloopkast voor de minima de minderbedeelden in de Hoeksche Waard schenkt, dan nemen we deze graag van u in ontvangst.

Gebruikersnaam @@MINIMABANK.Inloopkast voor MINIMABANK Inloopkast.
Bezoeken via fb.me/MINIMABANK.Inloopkast
Berichten sturen via m.me/MINIMABANK.Inloopkast.

Visie
Mensen met een 'goed' betaalde baan of inkomen uit andere bron, kopen vaker luxe onderscheidende exclusieve kwaliteitskleding die ze later liever doneren omdat zeer goed beseffen wat de financiële waarde is en niet voor vele tientallen euro's aan merkkledingstuk in kledingcontainers willen gooien omdat ze het bijvoorbeeld te zot voor woorden vinden hun zuur verdiende geld op een onzinnige manier te vernietigen of het volstrekt onzin vinden hun luxe kleding naar het buitenland te laten gaan, omdat effectieve kleding daar meer heeft te bieden dan hun exclusieve luxe merkkleding.

Wie de pech heeft op enig moment tot de groep minderbedeelden te behoren kunnen nog wel de minder luxe kleding bij C&A, H&M of Primark kopen maar dat is dan wel zichtbaar voor hun leefomgeving die het financieel (nog) niet met minder moeten zien te doen.

Maar deze minderbedeelden kunnen ook via MINIMABANK Inloopkast gebruikte exclusieve luxe merkkleding kopen omdat ze (nog) niet tot de minima behoren en op deze manier wel kunnen camoufleren dat ze het financieel moeilijk hebben en dat is goed voor hun welzijnsgevoel en dat helpt bij het solliciteren naar een (beter) betaalde baan.

De minima kunnen vaak niet bij C&A, H&M of Primark kopen maar wel bij Zeeman, Wibra of andere goedkope kledingwinkel maar op die manier wordt het voor hun leefomgeving zichtbaar zichtbaar dat ze het financieel moeilijk hebben.

Maar bij MINIMABANK Inloopkast kunnen de minima vaak wel de mooie duurdere gebruikte kwaliteitskleding van C&A, H&M of Primark kopen en voor een lagere prijs dan de minder mooie kleding van Zeeman of Wibra en op die manier voor hun omgeving camoufleren dat ze een bijstandsuitkering hebben.

Op deze manier is aan beide groepen niet echt meer te zien dat ze het financieel moeilijk hebben en dat werkt bij iedereen positief op hun gevoel en eigen waarde.

Natuurlijk is het niet ondenkbaar dat iemand met een bijstandsuitkering bij MINIMABANK Inloopkast naar luxe exclusieve kleding kijkt en ontdekt dat ook hier het prijsverschil doorslaggevend is.

- - -

Een goed bedoeld advies, om bovenstaande nog eens te lezen na het lezen van onderstaande bronnen.

We probeerden met bovenstaande meer inhoudelijke reacties los te krijgen. Maar dat bleek niet zo eenvoudig bij de eerste 87 lezers als dat we hoopte.
Slecht 2 gingen in de digitale pen. Hopelijk komen de overige 85 nog eens lezen en dan maar hopen dat ze wel reageren.

Daarom maar gelijk deze tip voor mensen die het financieel met minder moeten doen. https://slimbeleggen.com/trends/rijke-mensen-worden-rijk-omdat-ze-doen-alsof-ze-arm-arme-mensen/

Basis: www.google.nl/search?q=om+succes+te+hebben+moet+je+je+succesvol+kleden

De eerste 10 van 100 manieren waarop rijke mensen anders denken
https://www.opencircles.nl/blog/100-rijke-gedachten/

Omdat deze 'Visie' op meerdere pagina's is gedeeld, adviseren we de lezers aldaar naar de reacties op de pagina Kledingbank Hoeksche Waard te kijken.

'Live'
Hoeksche Waard Live vrijdag 02 juni 2017 MINIMABANK Inloopkast​ een project van Stichting.MINIMABANK​ evenals
Computerbank Hoeksche Waard​ (www.computerbank.nl)
Fietsenbank Hoeksche Waard​ (www.fietsenbank.nl)

19:00u NIEUW - http://bit.ly/2rAGFuQ doorspoelen naar 19:10 deel 1
http://audio.omroephw.nl/71/020620171900.mp3
www.omroephw.nl/player/ondemand?programid=71&item=020620171900

20:00u NIEUW - http://bit.ly/2syQLcX doorspoelen naar 17:05 deel 2
http://audio.omroephw.nl/71/020620172000.mp3
www.omroephw.nl/player/ondemand?programid=71&item=020620172000

Een leuk en geslaagd interview, dankzij de mederwerkers en het vrijwilligersteam van Omroep Radio Hoeksche Waard​
De vrijwilliger van TV Hoeksche Waard​ kon niet, maar die houden we nog tegoed.

Dank zijn het familiebedrijf STEBRU​ kunnen we doen wat we doen en hopelijk kan het totale concept nog worden ontplooit voordat de uiteindelijke plannen ons volgens afspraak dwingen het concept elders verder te ontwikkelen als dat überhaupt gaat lukken. Maar als er bedrijven zijn die onze Fiets donatie​ en Computer donatie mogelijk maken, vloeien deze via andere initiatiefnemers als een olievlek over Nederland. Daarnaast wil ik de lezers er op attenderen dat achter grote man een nog grotere vrouw staat waardoor deze man de kans krijgt te doen waar deze goed in is. Bedankt Yvonne​.

Voor mensen die serieus nadenken over ideeën van anderen. Kijk eens naar Coöperatief Scharrelondernemen​ en kijk eens naar onze gezonde landbouwgronden. Misschien ziet u de zelfde innovatieve kansen als ik, waarlangs heel veel werkwilligen heel graag productief willen worden. Laten we onze gedachten eens uitwisselen, grote kans dat er professionals bij betrokken moeten worden.

Diversiteit, verscheidenheid, omzetvergroting.

https://www.gebruikershandleiding.com/Olivetti-ECR2350/preview-handleiding-24589.html

https://www.gtb4u.nl/Webwinkel-Category-3725151/OLIVETTI-ECR2350.html
of
https://www.gebruikershandleiding.com/Olivetti-ECR-2450-Euro/preview-handleiding-256467.html

Adres: Vierwiekenplein 104, 3262 AP Oud-Beijerland
Telefoonnummer: +31610139240
Stad: Oud-Beijerland
Route: Vierwiekenplein 104
Postcode: 3262 AP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 09:02

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid