facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Minidog Funshow

Minidog Funshow

Info

Organiseren voor mini dogs kleine gezelschaps hondjes tot 15 kilo van funshow's tot bingo's en vakantie week/weekend e.c.t

Geschiedenis

De evenementen zijn altijd op locatie, DUS NIET OP KANTOOR. U kunt de locatie vinden onder het evenement bij adres.



"FunZone Oud-Beijerland is een unieke plek voor oneindig veel binnen pret! Bij FunZone vind je het grootste indoor speeltuin van Oud-Beijerland! In onze indoor speeltuin beleef je de leukste avonturen! Ons speelparadijs heeft verschillende leuke attracties, spellen, speelpleinen met elk hun eigen thema. Dit is een unieke ervaring voor kinderen maar ook samen met de ouders. Onze mascottes Okke & Pi staan te wachten om te spelen en er een onvergetelijke dag van te maken. Voor de kinderen is het een onvergetelijke ervaring en voor de ouders een ontspannen moment: de speeltuin beschikt over een ruim terras met uitgebreide menukaart, gratis Wi-Fi en zicht op de spelende kinderen. Kinderfeestje of een schoolreisje organiseren? Dit is ook mogelijk!"
Adres: kantoor zinkweg 140, 3261be Oud-Beijerland
Stad: Oud-Beijerland
Route: kantoor zinkweg 140
Postcode: 3261be


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Post met een glimlach Post met een glimlach 2 km POST MET EEN GLIMLACH Een glimlach! Met een knutselwerk of zelf gemaakte tekening/k...
Andeweg Rental & Sales Andeweg Rental & Sales 3 km Andeweg Rental & Sales Professioneel in AudioVisueel Verhuur en verkoop van professi...
Recensies
Op zich prima vermaak voor kinderen, maar dat er geen airco of climat control word geplaatst snap ik echt niet want je zweet echt weg hier, voor de gezondheid en hygiene zeker beter! Want je zou zomaar ziek kunnen van deze warmte.
Opzich een leuke speeltuin. Alleen jammer dat er weinig tot geen toezicht wordt gehouden op kinderen die zich niet aan de regels houden. Verder komt het personeel niet altijd erg gemotiveerd over. Ze staan je wel altijd netjes te woord. Bij het gedeelte voor de kinderen tot 3 jaar is niet nagedacht over de glijbaan want die is niet toegankelijk voor de kleintjes. Verder zou het fijn zijn als er een apart gedeelte zou zijn voor de fietsjes ipv kriskras tussen de tafeltjes en over de voeten van bezoekers. Misschien ook nog een idee om fruit of andere gezonde snacks aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Ik zag nu alleen maar chips en snoep voor belachelijke prijzen. Mijn kindje heeft weer een super dag gehad. Nu nog de puntjes op de i en het is top.
Het was een geweldige middag voor de kleinkinderen bij FunZone Oud-Beijerland. Het personeel is super aardig. Niets is te veel voor ze. Zij zijn ook goed op de hoogte van allergieën, als ze iets niet zeker weten kijken ze het na. Dat geeft een veilig gevoel, dus konden de kinderen ook nog lekker eten en daarna weer fijn spelen. Er zijn alleen te weinig glutenvrije snacks, daar zou het bedrijf eens naar moeten kijken. Het was toch een fijne middag.
Geen airco binnen, medewerkers alleen maar op hun telefoon achter de balie. Bami was zo wit als ik weet niet wat. Veel te duur hier. Je kunt beter iets opzoeken waar het cooler is.
Leuke en overzichtelijke speelhal voor kinderen. Van de kleinste tot een jaar of 10 kunnen ze zich hier goed vermaken. Prima plek om een kinderfeestje te vieren met een online te reserveren arrangement. Patat en snacks zijn prima. Vriendelijk personeel maakt het af.
Voor het eerst hier geweest voor een kinderfeestje. Heel rustig zondag, genoeg medewerkers, ze zijn heel alert in het voorzien van eten en drinken. Speelruimtes voor peuters en grote kinderen zijn goed gescheiden waardoor niet alles door elkaar loopt, wel zo prettig. 1 tip; plaats een prullenbak mét asbak of een losstaande asbak buiten want de hele grond voor de ingang ligt bezaaid met peuken, zo zonde!
Voor het eerst met mijn dochtertje van 9 maanden geweest. Er was meteen een hele aardige dame die me uitlegde dat er een speciaal afgezet deel is voor kinderen tot 3 jaar. We hebben genoten in de ballenbak en op de glijbaan en de trampoline.
veels te duur belachelijk 16 euro pp. keuken slecht patat en snack dropen van het vet bahhhh ... kan limonade 5 euro .. nee ook geen vernieuwingen in het speel gedeelte van de kindeen. trage bediening
Het is inderdaad erg leuk voor de kinderen locatie is groot makkelijk zicht binnen maar zijn de prijzen niet een beetje duur 1 cola is 2.60 het is een locatie voor de Kids op deze locaties kunnen prijzen wel een beetje zakken,, prijzen zijn hoog
Voor de kinderen is het echt een hele leuke plek om te spelen. Al moet ik zeggen dat er weinig toezicht is bij bepaalde speelattributen waar maar enkele kinderen tegelijk kunnen spelen. Verder vind ik de prijzen voor het eten en drinken erg duur in vergelijking met andere speelparadijzen. Er is ook weinig mogelijkheid om te parkeren. De kids hebben een leuke dag gehad, dat is het belangrijkst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid