facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Minicopters

Minicopters
"Minicopters is sinds 2010 specialist als het gaat om algemene technische kennis van drones. Alhoewel dealer van DJI en Yuneec, reparaties voeren we onafhankelijk uit. In tegenstelling tot ‘authorised’ bedrijven repareren we dan ook iedere schade, ook waterschade. Inclusief board repairs.Minicopters besteed momenteel circa 90% van de beschikbare tijd aan reparaties van DJI en Yuneec. Alle reparaties worden uitgevoerd. Van het plaatsen van een nieuwe motor tot het compleet overzetten naar een nieuw frame. Uniek voor Nederland is het herstellen van waterschade. Minicopters is het enige bedrijf dat zich hier met succes aan waagt."
Adres: Van Speykstraat 10 , Ede 6712 HG, NL
Telefoonnummer: 0318 847 267
Stad: Ede
Route: Van Speykstraat 10
Postcode: 6712 HG



op zoek naar gerelateerd: Drone reparatie Rotterdam, Drone reparatie Eindhoven, Drone reparatie friesland, Drone reparatie Zwolle, Drone reparatie Alkmaar, Drone reparatie Limburg, Drone reparatie Amsterdam, DJI Repair Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Renjac Renjac 1 km
Recensies
Na een behoorlijke crash was het tijd om de service van Minicopters uit te proberen. Dus m'n geliefde Drone naar Ede gestuurd. Eigenaar René zou kijken of hij nog te redden is en mij daarvan bericht sturen. Dat kwam in de vorm van een YouTube video. Het bleek een anderhalf uur durende, zeer vermakelijke onderzoeksvideo met interessante monoloog te zijn. Eigenlijk wist je al binnen 5 minuten dat het een niet haalbare zaak was. Maar je hebt het niet opgegeven en wilde tot het uiterste gaan om de oorzaak van de foutmelding te begrijpen. Cool Ik ben echt verbaasd over de mate van interne schade. Dat was aan de buitenkant niet te vermoeden. Het is duidelijk - de crash was de genadeklap voor de drone. René heeft me netjes de stoffelijke resten teruggestuurd. Of in ieder geval de accu, de controller en het doosje. Hopelijk heb ik zijn service voor m'n volgende Drone niet nodig. Maar indien toch, zal ik zeker naar Minicopters gaan!
100% een aanrader! Door ongelukkig gebruik van de sportstand mijn Mini 3 Pro in een boom gevlogen met schade aan zowel gimbal en arm als gevolg. Na een prettige kennismaking en wat uitleg van eigenaar René ging hij ermee aan de slag. Enkele weken later voor een eerlijke prijs keurig netjes gerepareerd, alleen door gedoe met serienummers buiten de macht van minicopters om de reparatie niet af kunnen ronden. Kort daarna ontvang ik het bericht: er ligt een nieuwe drone voor je klaar die je kunt ophalen! Heel erg positief verrast hierdoor. De vervanging doet geen eer aan het werk van Minicopters, maar zorgt wel voor een tevreden klant die zeker terugkomt als het hopelijk niet nog een keer nodig is!
Geweldig snelle en goede reparatie van onze gecrashte drone, ondanks dat het enorm druk is bij Minicopters. René is zeer vakkundig en gepassioneerd maar neemt voor elke klus de tijd om het goed af te ronden! Dus als het helaas mis is gegaan tijdens het vliegen kun je het beste naar Minicopters!!!
Drone had ik eerst in de prullenbak gegooit… totdat ik over ‘MiniCopters’ hoorde. Rene is een ervaren vakman als het gaat om de drone’s, denk mee met de portemonnee en bespreekt duidelijk plan van aanpak. Super!
Van een aantal kanten kreeg ik te horen dat mij DJI Mini niet meer te repareren was. Todat ik contact kreeg met Minicopters. Een geweldige service en kennis heeft deze techneut in huis! Zeer vriendelijk, hulpvaardig en mijn gecrashte DJI Mini uitstekend gemaakt! Zeer aan te raden!!!
Mijn Mavic Mini 1 laten repareren door René. Echt top communicatie en de prijs- kwaliteitsverhouding is ook perfect. De drone was binnen 3 dagen gerepareerd en fabrieksnieuw weer in huis. Top service!
Is je drone kapot en wil je het goed gerepareerd hebben voor een goeie prijs? Dan raar ik je Minicopters aan! Rene bedankt voor je flexibiliteit, ben erg te vrede met de reparatie. Ik heb de YouTube video bekeken hoe jij het gemaakt hebt, het gaf me een gerust gevoel dat ik bij de juiste persoon ben! TOP!
Ik heb Rene benadert voor een technische vraag wat mogelijk de oorzaak kan zijn. Zelf lange tijd geknutseld maar ik kwam er niet. Een duwtje in de rug van Rene en de probleem was opgelost. Blijkt dat 1 van de motoren links voor defect is geraakt tijdens een crash vlucht. Bedankt voor je expertise!
Ruud Tenge, 24-08-2022 Hierbij mijn ervaring met René van Minicopters. Mijn mavic Air 2S was gecrasht en gaf een Upward Vision Error aan. René zou kijken wat het probleem was en zien wat er aan te doen was. Via Whatsapp liet hij weten dat een kabeltje van een van de voorste sensors was gebroken en hij de sensor zou vervangen. Het bleek niet mogelijk om een sensor te vervangen. DJI had alle 4 sensors gekoppeld waardoor sensoren met een ander serienummer niet konden worden gebruikt. De hele moduul met 4 sensoren zouden moeten worden vervangen. Dit was een probleem waar zelfs René geen oplossing voor had. Hij stelde voor om hem naar een bedrijf op te sturen die zegt alle apparaten te kunnen reparen en af te wachten wat ze er van terecht brachten. Mijn verwachtingen stonden dus op een zeer laag pitje. Na een dag of 10 kreeg een berichtje van René. Het desbetreffende bedrijf had kosten gemaakt maar kon de fout ook niet herstellen. Wel stuurden ze een nieuw exemplaar Van de Mavic Air2s op. De gemaakte kosten waren niet meer dan de reparatie zou hebben gekost. Dit is voor mij een super oplossing. René adviseerde mij om de nieuwe Air 2s te verzekeren voor 1 jaar bij DJI Care & Refresh. Dit uiteraard gedaan. Ik bedank hierbij René voor zijn betrokkenheid en inzet om een klant te kunnen helpen. Zoek niet verder na een goede reparateur voor je gecrashte drone, Minicopters is erg goed in reparatie en betrokken bij uw drone probleem.
Ontzettend snelle en duidelijke service. Bijna direct reactie via messenger als er vragen zijn. Geen poespas achteraf en super fijn dat je de drone ook kan wegbrengen en ophalen. De drone is weer als nieuw en wij heel erg tevreden. Dikke aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid