facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Minicamping UIT en THUIS

Minicamping UIT en THUIS

Info

"Rust en genieten" staan centraal op onze camping.
De omgeving biedt vele mogelijkheden om te fietsen en vanaf de camping kan gevist worden.



"Gemoedelijke camping voor rustzoekers.Aan open vis- en vaarwater met vrij uitzicht. Op loopafstand van gezellig dorpscentrum met veel voorzieningen.Kano’s en elektrische sloep te huur, klassieke rondvaartboot."
Adres: Eskesstraat 89, 9291 MP Kollum
Telefoonnummer: 0511 451190
Stad: Kollum
Route: Eskesstraat 89
Postcode: 9291 MP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hietkampkussens Hietkampkussens 611 meter Voor nog niet half de prijs dan elders, hier 2 kussens op maat laten maken. Het duurd...
Minicamping 't Achterom Minicamping 't Achterom 1 km Ik vind het een hele mooie rustige en nette camping met voor de Wi-Fi fanaten fantast...
Recensies
Wat een hartelijke ontvangst door Alicia eigenaresse. Een prachte plaats aan het water. Meint de eigenaar kwam ook geregeld een gezellig praatje maken, al met al een fijne Fam: Sanitair een dikke 10 . 3 wk heerlijke vakantie gehad begin Juni .Wij komen zeker nog terug. Een Top Camping. Mvg Hans & Ivon Lenting .. Doornenburg GLD
Heerlijke verzorgde camping, vriendelijke eigenaar. Wel wat verkeersgeluiden.
Mooie camping met brandschoon sanitair. Gedraineerd, zodat regenwater snel weg is. Behulpzame en vriendelijke eigenaars. Geen camping voor kleine kinderen vanwege het water rondom.
Fijne rustige camping. Vriendelijk gastvrij personeel. Zeer schoon sanitair. De caravanplekken zijn ruim. De tentplek voor onze vouwwagen was krap. Voor kinderen is er een schommel en een glijbaantje.
Super mooie en super nette mini camping aan de rand van Kollum. Tot de volgende keer!! Leuke eigenaren
Geweldige, kleine en rustige camping. Genoeg te zien en te doen in de omgeving. Een bootje huren via de eigenaar is een aanrader. Hele vriendelijke eigenaren.
Heerlijke camping. Hadden plekje aan het water kon ik zo met mijn sup weg varen. Prachtige imgeving om te suppen. Het dorpje kollum is oploop afstand en erg gezellig. Verder alles schoon en zeer gastvrij.
Heerlijke vakantie gehad aan het water..Boel gevist met het hele gezin en van alles gevangen. Prima sanitair en schoon. Bootje,Sup en kano gehuurd Prachtig weer gehad..Wat wil een mens nog meer.? Nog maar een x hopelijk tot volgend jaar.
Heerlijke dag gehad met de gehuurde boot van Camping Uit & Thuis in Kollum! Vriendelijk ontvangen en duidelijke uitleg gekregen over de boot en de mooie vaarroutes rondom Kollum. Zeker een aanrader!!
wij mochten 3 weken op jullie mooie camping verblijven,wij komen al jaren bij jullie,als nieuwe eigenaren hebben jullie veel verbeteringen toegepast.we hebben genoten van jullie hoe jullie je best doen om het iedreen naar de zin te maken.gr Namme en Nel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid