facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Minicamping Hendriks wijkje

Minicamping Hendriks wijkje

Info

Welkom op familiecamping Hendriks wijkje in Elim, Drenthe. Vlakbij Slageharen.
Lekker genieten van het buitenleven terwijl de kinderen zich vermaken.

Geschiedenis

Minicamping Hendriks wijkje is een gezellige kleine familiecamping op het platteland in het plaatsje Elim in Drenthe. U verblijft in het prachtige buitengebied van gemeente Hoogeveen. De ideale uitvalsbasis voor mooie fietstochten, leuke uitstapjes en een bezoek aan een van de vele attracties in de nabije omgeving.

Bij minicamping Hendriks wijkje verwelkomen wij een mix aan jonge gezinnen en stellen, veelal senioren. De kleinschaligheid van onze camping in combinatie met onze passie voor kamperen, maakt dat wij de tijd nemen voor onze gasten. Het persoonlijke contact vinden wij namelijk belangrijk. Daarbij zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Heeft u vragen of wilt u een reservering maken? Aarzelt u niet om contact te zoeken. Wij helpen u graag.

Tot ziens bij minicamping Hendriks wijkje!

Adres: Groot Hendrikswijk 1, 7916 TG Elim Elim, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 528362418
Stad: Elim
Route: Groot Hendrikswijk 1
Postcode: 7916 TG Elim



op zoek naar gerelateerd: Minicamping met speeltuin, Minicamping Drenthe, Minicamping Friesland, Mini camping Zuid-Limburg, Minicamping Noord-Brabant, Kleine camping Noord-Limburg, Kleine camping Brabant 50 plus, SVR camping kindvriendelijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping Myry Camping Myry 767 meter mooie nette camping in het mooie Drentse land. ruime plekken en net sanitair. vlak b...
Recensies
Leuke camping om met kinderen naar toe te gaan. Overzichtelijk en gemoedelijk. Vriendelijke eigenaren. En elke avond mogen de kinderen een rondje op het paard rijden en het paard borstelen. Sanitair is prima en elke dag kan je vers afgebakken broodjes bestellen.
Gastvrij, geweldig zoals Coby met de kids omgaat, avonds pony rijden of op de kar .Een heerlijke rustige camping .juli 2020.
Zeer rustige en kindvriendelijke camping. Klein maar fijn. Ook voor senioren...
Gezellige kleine camping met voldoende voorzieningen. S ochtends broodjes bestellen is mogelijk en ook verse scharreleieren zijn sinds beschikbaar.
Heerlijk rustig
Sanitair zou wel schoner mogen zijn. Kinderbadje was vies en onhygiënisch. De georganiseerde avondjes met de paardjes voor de kinderen is super.
Heerlijke camping. Wij genieten weer volop met ons gezin
Leuke super kleine camping heel simpel voor weinig geld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid