facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Minicamping Friesland

Minicamping Friesland

Info

Vakantie of er even tussenuit? In Langweer vind je onze gezellige camping met ruime plaatsen in het hart van Friesland aan de Friese meren.

Adres: Langweer, 8525 GM Langweer
Telefoonnummer: 0513499149
Stad: Langweer
Route: Langweer
Postcode: 8525 GM



op zoek naar gerelateerd: Minicamping Friesland aan het water, Camping Langweer te koop, 50 plus camping Friesland, Boerencamping Friesland, Stacaravan Langweer, Mini camping Friesland, Goedkope camping Friesland, SVR camping Friesland
Recensies
Mooi gelegen camping, net buiten de “drukte”, maar toch zijn alle restaurants enz op 5 m lopen bereikbaar. Langweer is een prima uitvalsbasis voor allerlei activiteiten. Vriendelijke eigenaresse en prima netjes en schoon sanitair. Terrein is ook erg netjes. Kleine opmerking: een groot deel is seizoensplaats; weliswaar vaak gewone caravans, maar de prettige dynamiek van een camping met “trekkers” ontbrak toen wij er medio mei gedurende een lang weekend stonden.
Heerlijke camping op een prachtige plek. Je loopt zo het gezellige dorp in voor verse broodjes bij de bakker. Gezellige restaurants om te eten. De camping heeft leuke eigenaars.Locatie: 5/5
Camping met veel seizoensplaatsen, deze waren allemaal onbemand, heel ongezellig. Douchen met munten. Van de camping loop je zo het dorpje in, dat was wel leuk.Service: 2/5
Een heerlijke camping, gastvrije ontvangst, mooi schoon sanitair, mooi plekje aan het water en je loopt zo het gezellige dorpje Langweer in, de omgeving is prachtig om te fietsen. Al met al een echte aanrader.
Topcamping!! Prachtig onderhouden, gezellige, oprechte en aardige eigenaaresse, brandschoon sanitair , op loopafstand paar meter van het leukste dorp: Langweer. Vrij uitzicht op het meer en weilanden, ideale startplaats voor het verkennen van het mooie Friesland, kortom aanrader!
Hartelijk ontvangst, flexibel en meedenken. Schoon en netjes sanitair, gezellige veldjes maar bovenal een toplocatie bij het meer, heerlijk kunnen suppen! Je loopt vanaf de camping meteen het gezellige dorpje in met leuke restaurantjes en levendigheid! Wij komen terug!
Hele fijne plek aan het water. Op fietsafstand van Sneek, Joure en Lemmer. Maar je loopt ook zo het centrum van Langweer in met leuke restaurantjes.
Prima camping met vriendelijke eigenaresse. Uniek dat je zo vanaf de camping het gezellige dorpje in loopt! Sanitair is netjes, moest in de douche wel heen en weer lopen om nat te worden en dat voor €0,50 per 4 minuten. Verbeterpuntje.
Geweldige camping gelegen aan het water zodat je ook je eigen boot nee kan nemen. Schoon en nette toilet gebouw. Zeer leuke eigenaresse die ook voor je klaar staat als je wat nodig heb. Al met al voor herhaling vatbaar om er weer naar toe te gaan.
Heel vriendelijk personeel. De wc en douche zijn heel netjes. Ruime plaatsen voor staanplaatsen.En wat heel belangrijk is wij zijn met 4 hondjes en die mogen ook op de camping.Gewoon weg top.fam Vermeulen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid