facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Minicamping Dennenpol

Minicamping Dennenpol
"Camping Kleintje Zandpol is een kindvriendelijke minicamping. Het ligt in Drenthe, nabij Coevorden en Emmen. Op deze familiecamping zijn er vele mogelijkheden en activiteiten voor kinderen, bijvoorbeeld dieren, een speeltuin, voor de kinderen een kampvuur met marshmallows, terwijl de ouders bij het paviljoen een huiscocktail en verse koffie kunnen krijgen. Mogelijkheid tot buiten zwemmen bij natuurzwembad Zandpol en er bevindt zich een manege binnen een paar honderd meter. Ook is het mogelijk om fietsen en bootjes te huren, hetzelfde geldt voor suppen. Houd je van live muziek? In de weekenden is er in een straal van 5 minuten lopen een buitenbar met live muziek. Kortom, een kleine camping met een groot karakter!"
Adres: dennenweg 16, 7764 AA Zandpol
Telefoonnummer: 0591-850150
Stad: Zandpol
Route: dennenweg 16
Postcode: 7764 AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Minicamping Nieuw-Drenthe Minicamping Nieuw-Drenthe 0 meter Rustige kleine camping naast het wonderschone natuurbad Zandpol. Aardige en relaxte e...
BuitenLand BuitenLand 349 meter Onze gehuurde tipi tent stonk naar schimmel, mede doordat het aan de binnenkant besch...
Recreatiecentrum Zandpol Recreatiecentrum Zandpol 372 meter Fijne plek om te zwemmen en picknicken. Toiletten zijn schoon. Kinderen kunnen er he...
Dorpshuis Trefpunt Zandpol Dorpshuis Trefpunt Zandpol 652 meter Heel gezellig, leuke mensen. Een plek waar je je welkom voelt.
Recensies
Wat een geweldige plek!! Afgelopen weekend twee nachten geslapen op camping Kleintje Zandpol. Omdat wij niet echt van een tentje zijn hadden wij voor dit weekend de caravan “The Nugget” gehuurd. Een super sfeervolle caravan die van alle gemakken is voorzien. Niet alleen van binnen was het super leuk maar ook aan het buitenverblijf bij de caravan is gedacht. Hangmatje, tafel met stoelen, koelkast en noem maar op. Omdat het een kleine camping in een bosrijke omgeving is, kom je hier helemaal tot rust. Overdag kan je hier een fiets huren of even afkoelen in het natuurbad 80 meter verderop. En ‘s avonds natuurlijk een gezellig kampvuur. Ook hier wordt voor gezorgd. Met vele mooie nieuwe herinneringen kijken wij terug om een geweldig weekend bij Kleintje Zandpol. Dank Trea en Maarten voor jullie gastvrijheid. We komen zeker nog een keer terug. En dan gaan we voor de Lotus Belle Tent, want wat zag die er onwijs gaaf uit! Liefs, Mies & Mies Activiteiten in de buurt: Wanneer het warme dagen zijn is het heerlijk om even een duik te nemen in het natuurbad van Zandpol. Slechts 5 miniuten lopen vanaf de camping.
Geweldige tijd gehad bij Kleintje Zandpol! Knusse camping, overzichtelijk en leuke mensen die er resideren. Dan wil ik vooral de lieve eigenaars niet uitvlakken die zorgen voor een topsfeer en leuke activiteiten voor de kinderen organiseren. Wij hebben super vakantie gehad en komen zeker nog eens terug!
Wat een heerlijk weekend hebben wij gehad op mini-camping Kleintje Zandpol! De eigenaren Maarten en Trea hebben een heel warme en gezellige sfeer gecreëerd op de camping. Met onze tent stonden wij op een prachtige plek bij een veranda. De douches zijn goed, de toiletten zijn schoon en er is een fijne ruimte om af te wassen. Onze kinderen hebben de tijd van hun leven gehad en hierdoor papa en mama ook . Vrij spelen op de camping, zwemmen in natuurbad Zandpol en pony rijden bij Manege Kuijper georganiseerd vanuit de camping. Wij komen zeker vaker terug naar deze fijne en gezellige plek!
Een heerlijke kleine camping, voor jong en oud. We hebben er een aantal dagen gestaan met eigen caravan. Naast gewone kampeerplekken biedt de camping ook leuke, hippe opgeknapte caravans aan in de verhuur. Je krijgt dan een overdekt "voortuintje" leuk ingericht met tafeltjes/stoeltjes en keuken. Echt een aanrader ook. De kids waren nooit uitgespeeld: andere kinderen, de speeltuin, rennen door de bosjes, vuurtje fikken en marshmellows bakken, de biggetjes voeren en knuffelen, helpen met de moestuin en op mooie dagen naar het meertje verderop. Toiletten en douches zijn schoon en leuk aangekleed, evenals de kantine paviljoentje genoemd. Wetende dat de mini-camping pas net geopend is kan het alleen nog maar nog leuker worden. Wij komen terug!
Wat hebben we een heerlijke dagen gehad. Vanaf het ontvangst tot aan het verlaten van de camping voelde als een warme deken. We hebben verbleven in “The Nugget” een fantastische caravan in een hele gezellige sfeer. Heerlijke bedden, een prachtige veranda en alles was tot in de puntjes verzorgd. Ook het sanitaire gedeelte is fantastisch. Schone toiletten en heerlijke douches. Maarten & Trea en de kids natuurlijk, we komen snel eens terug.
Twee weken geleden hier geweest met vrienden. Het is een heerlijke camping met ruime plekken en zeer fijn en goed sanitair. Eigenaren zijn toppers en doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. Voor kleine kinderen is er genoeg te doen en de wat oudere kids kunnen zich heerlijk vermaken bij het zwemmeer om de hoek. Een absolute aanrader .
Mijn zoontje 4 jaar en ik verbleven een midweek in de opgepimpte caravan de 'Nugget'. Wat een geweldige tijd hebben we gehad. Super goede verzorging, onwijs overzichtelijk voor kleine kinderen en een prachtige omgeving. Ik heb zelfs de helft van mijn boek kunnen uitlezen en dat is bijzonder met een kleuter in de buurt! Wij komen zeker nog een keer terug.
Wat boften wij dat wij als early birds Kleintje Zandpol alvast konden bezoeken. Wat een fijne, kleine camping. De sfeer is ontspannen en er is zoveel te doen. Kinderen kunnen knuffelen met de 2 biggetjes, meehelpen in de moestuin, er is een speeltuin, er is een vuurplek, een schoon toiletgebouw, een zwemmeer in de buurt etc. Camping buitenland is in de buurt. Daar zijn we geweest toen er een optreden was. De voordelen van die grote camping meepikken en daarna blij terug naar Kleintje Zandpol voor de rust. In de buurt is het heerlijk om te wandelen. Echt een aanrader deze camping! Ik ga het zeker aanraden bij vrienden. En wij komen terug. De volgende keer huren we een klaarstaande caravan want die zien er ook prachtig uit .
Mooie kleine verzorgde camping met verschillende soorten verblijven. Wij hadden een kampeerplaats met veranda, ideaal en zo hoef je weinig mee te nemen. Eigenaren zijn vriendelijk! De zwemplas welke om de hoek ligt is erg leuk, ook voor kleine kinderen.
Wij hadden een hele mooie gezellige tent op deze kleine camping. Lekkere bedden en leuk ingericht met 2 bedden voor de kinderen en een 2 persoons bed. De eigenaren zijn heel vriendelijk en je krijgt uitgebreid uitleg over de faciliteiten die er op de camping aanwezig zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid