facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Minicamping de Weidevogel

Minicamping de Weidevogel
Adres: Het Goor 10, 5427 PH Boekel (gemeente)
Telefoonnummer: 0492-322520
Stad: Boekel
Route: Het Goor 10
Postcode: 5427 PH



op zoek naar gerelateerd: Minicamping Overloon, Kleine camping aan de Maas, Minicamping Zeeland noord Brabant, Minicamping St Anthonis, Stacaravan Boekel, Minicamping 't Brenneke svr camping Sambeek, Boerencamping Uden, Camping omgeving Mill
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Robin van de Wetering Paardenmassage Robin van de Wetering Paardenmassage 3 km Robin is een gecertificeerd Paardenmasseur. Zij neemt door middel van massage technie...
Van den Broek Caravan- en Camperservice Van den Broek Caravan- en Camperservice 25 km Eerste indruk zeer goed, verstand van zaken en meedenkend.
Recensies
Een mooie kleine camping met bijzonder gastvrije eigenaren. Grote campeerplekken, schoon en heel net en voldoende sanitair, veel plek voor kinderen om te spelen, veel verschillende dieren rondom de camping... Af en toe kampvuur... Het enige dat jammer is, af en toe komen er straaljagers over vanaf het vliegveld Volkel.... Een paar minuten last een dan is het weer rustig.
Heel vriendelijke beheerders. Mooi en schoon sanitair, mooie plaatsen. Gezellig samenzijn bij kampvuur op vrijdag. Wo ochtend koffie drinken met elkaar, als je zin hebt natuurlijk! Met een koekje! Veel kinderspeelgoed: fietsjes skelters etc. Eieren en ijsjes te koop....
Hele leuke minicamping met zeer plezierige eigenaars. Veel te doen voor de kinderen, kleine speeltuin met trampoline, veel skelters en fietsen die vrij gebruikt kunnen worden. Soms wordt ook een luchtkussen opgeblazen. Ook een heel aantal boerderijdieren aanwezig die soms gevoerd mogen worden door de kinderen. Vanuit de camping wordt geregeld wat georganiseerd, een gezamenlijke bbq, een frietkar, kampvuur waarboven kinderen broodjes kunnen bakken. Kortom echt een aanrader.
Super leuke ruim opgezette "mini" camping. Super mooie plaatsen met keurige grasmat en sommige plaatsen voorzien van verharde plek voor de voortent! Grote beestenboel en die mogen gevoerd worden door de kids onder begeleiding van de beheerder. Springkussen en kampvuur met broodjes ontbreken ook niet en een hele schuur vol skelters fiets en andere kinderspeelgoed staat vrij ter beschikking! Naast de speeltuin en speeltoestellen op velden bij de plaatsen! Sanitair is super super netjeslijkt wel pas nieuw en wordt 3 keer per dag brandschoon gemaakt! Heerlijke douche! Neem wel je eigen wc rol mee ; kortom super camping!!!
Leuke mini camping als je met kleine kinderen niet op zo'n mega camping wil staan. Mooie en schone toiletten, douches ook netjes. Je kan hier ook een was draaien staat wachmachine ter beschikking. Voor de kids diverse speel toestellen, skelter, en in de kantine spelletjes en boeken beschikbaar. Wat dieren aanwezig : kippen, paard, varken. Zeker een aanrader als je niet van drukte houd.
Heerlijke minicamping. Het sanitair is zo schoon!! Alles goed onderhouden. De eigenaars zijn super lieve mensen. Voor kinderen een paradijs, leuke speeltuin, heel veel speelgoed, fietsjes, skelters enz. De kindjes kunnen met alles spelen. Kortom, helemaal top!!
Super leuk weekend gehad zeker een aanrader
Een mooie camping met een zeer schoon toiletgebouw. Gastvrouw Petra is veel op de camping aanwezig op een positieve wijze. Enig minpunt vond ik dat er geen wcpapier op het toilet aanwezig was. Ik betaal liever 50 cent per dag extra zodat ik geen wc papier hoef mee te nemen.
Hele fijne camping, ruime staanplaatsen en heerlijk grote veldjes met speeltoestellen en/ of waterpret.
Mooiste sanitair ooit. Bij regen is er een mooie ruimte met keuken om te schuilen. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid