facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Minicamping de Groenstraat

Minicamping de Groenstraat

Info

Minicamping de Groenstraat heet u welkom!

Geschiedenis

Familie en vrienden gaven ons al eerder aan dat een bezoek aan "de Groenstraat" een beleving van rust groen en ruimte was. Dit willen wij u ook graag laten beleven! U wordt onderdeel van ons gezinsleven met onder andere drie ezels, kippen, ganzen gecombineerd met ons bloementeeltbedrijf van bolchrysanten verweven in groen en natuur in het buitengebied van Dongen. Een Minicamping, goed geoutilleerd met comfort-plaatsen, voorzien van riolering, elke een eigen wateraansluiting, 10 Ampere elektra, TV-aansluiting en gratis Wifi.

Minicamping De Groenstraat; een ideale lokatie om groen, rust en ruimte in Brabant te beleven. Een uitstapje op de fiets naar de Efteling of een bootje huren in de Biesbosch zijn binnen handbereik!

Kijk gerust eens rond op onze website http://www.groenstraat.nl zodat u een beetje een beeld heeft wat u tijdens u vakantie of uitstapje naar Brabant van ons en de omgeving kunt verwachten

Veel plezier en wellicht tot ziens!
Wendy en Johan van den Ouweland

Adres: Groenstraat 8, 5102PA Dongen
Telefoonnummer: 0162-370941
Stad: Dongen
Route: Groenstraat 8
Postcode: 5102PA



op zoek naar gerelateerd: Kleine camping in Brabant met CAI aansluiting, Minicamping met 10 ampère, SVR Campings met tv aansluiting, Minicamping online reserveren, Kleine camping bij Breda, Kleine camping met terras, Minicamping Roosendaal, Minicamping Biezenmortel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Suite-Buitenverwachting Suite-Buitenverwachting 184 meter En aantal keer hier verbleven. Prachtig huis met privé zwembad en sauna. Rustige omge...
Rob Land Personal Touch Travel Rob Land Personal Touch Travel 1 km Mooie reizen voor mooie prijzen en nooit duurder dan zelf boeken via internet !
Recensies
Fantastische camping, super de luxe douches, binnen en buiten, mooie ruime plaatsen met tegels om caravan op te plaatsen en doek voor de tent/luifel. Water, afvoer en elektra
Wat een geweldige camping, prachtige grote plekken en superschoon sanitair. We genieten volop.
Wij zijn hier 10 nachten geweest. Een hele mooie camping, veel bloemen, aardige beheerders zij maken regelmatig een praatje met de mensen, een heel schoon toilet gebouw. Nog nooit eerder op zo'n schone camping gestaan. Zeker een reden om hier terug te komen men.
Supercamping! Ruime plaatsen met water-,riool-, elektra- en tv-aansluiting. De caravan staat waterpas op tegels en een vlakke waterdoorlatende bodemafdekker voor de caravan. Zeer vriendelijke eigenaren die er alles aan gedaan hebben om het hun gasten naar het zin te maken. Alles is tot in de puntjes geregeld. Een aanrader!
Wat een ontzettende mooie camping zo mooi bijgehouden het sanitair in een woord geweldig alles was top, Wendy en Johan echt de complimenten hoe jullie het opgezet hebben, jullie zijn zo vriendelijk en behulpzaam, een dikke 10. Een echte aanrader en we komen zeker terug. Bedankt voor de mooie dagen.
Super fijne camping! Zeer nette voorzieningen en genoeg mogelijkheden om binnen te zitten als de tent of camper niet groot genoeg is. De eigenaren zijn zeer betrokken en super vriendelijk. Leuke dieren en wat speeltoestellen voor kinderen. Fijne rustige locatie en makkelijk te bereiken. Binnen 5minuten fietsen zit je bij de supermarkt. Dit was onze 3e keer al hier en het is nogsteeds perfect!
Top camping!! Als ik 10 sterren kon geven kreeg deze camping er 10. Alles is keurig netjes verzorgd. Grasvelden netjes gemaaid, gezellige afscheidingen en toch samen. Over de hele camping diertjes en groente en fruit. Verschillende plekken waar je binnen of overdekt kan zitten. De voorzieningen en het sanitair is netjes en praktisch. Daarnaast zijn de eigenaren Wendy en Johan heel aardig en gastvrij. Wij huurden de pipo wagen voor 2 nachtjes. Ook een echte aanrader! Zeker met het overheerlijke ontbijt Top top top!
Wat een leuke mini camping en bovenal wat een aardige camping eigenaren. Ze nemen de tijd om alles goed uit te legen wat wel en wat niet kan . En je krijg een boek mee ,waarin alles staat vermeld wat er in de omgeving te beleven is.Alles is super schoon ,zeer ruime plaatsen en het gras op de camping is als een biljard laken zo mooi en groen. ook de kas op de camping ziet er mooi uit en je kan er lekker zitten om een boek te lezen en te genieten van de natuur. Als je eenmaal op deze mini camping ben geweest kom je zeker nog een eens terug.Wat ook een aanrader is de buitendouches . Lekker douchen in de natuur.Deze mini camping ligt mooi centraal je kan op zeer korte afstand tal van mooie plaatsen bezoeken op de fiets < zoals Breda / Tilburg enz enz. Boek maar gauw. Wel even eerst bellen of de minicamping niet is volgeboekt.
Een geweldige camping aan de rand van dongen. Waar twee hele fijne enthousiaste eigenaren je een heerlijk verblijf geven en je de mooiste fietsroutes meegeven.
Schitterende camping. Erg vriendelijke gastheer en gastvrouw. Fleurige camping met heel veel bloemen. Nette schone camping en sanitair ook heel schoon. Echt n aanrader voor mensen die ook van rust houden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid