facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Minicamping "De Appelboerderij"

Minicamping

Info

Mooie kleine mini camping in het mooie plaatsje Margraten. Winkels, restaurant en terrasjes binnen 5 minuten op loopafstand van de camping.

Adres: Hoenderstraat 13, margraten Margraten (plaats)
Telefoonnummer: 0434582452
Stad: Margraten
Route: Hoenderstraat 13
Postcode: margraten



op zoek naar gerelateerd: SVR camping Margraten, Kleine camping Limburg, Minicamping Eijsden, Kleine camping aan de Maas, Minicamping Limburg België, Beckers Margraten, Kleine camping Voerstreek, Kleine camping Slenaken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Afrikaya Tours Afrikaya Tours 106 meter Margreet van Afrikaya heeft alles in het werk gesteld om voor ons een auto te regelen...
The Travel Club Margraten The Travel Club Margraten 496 meter Als persoonlijk reisadviseuse kom ik op afspraak bij u thuis of op uw werk, op een ti...
Recensies
Jammer dat de website niet op orde is. Ook geen veiligheidscertficaat ssl. Lijkt verder een leuke rustige camping waar we graag eens op bezoek komen.
Leuke kleine camping in het centrum. Vriendelijke eigenaren en prima sanitair. In overleg kon elektrische auto geladen worden. Jammer dat we geen grondzeil mochten gebruiken, nogal ongelijk terrein, kuilen geen kraan in de buurt en geen afvoer van afval water. Slechte WiFi, viel steeds weg. Mooie omgeving, prima fietspaden. Een aanrader voor mensen die rust zoeken op een kleine camping in het dorp.
Rustige kleine camping midden in het dorp. Net sanitair, en winkels op loop afstand. Vriendelijke eigenaar die zuinig is op zijn kampeerveld waardoor het er strak netjes bij ligt. Vanaf de camping ben met de fiets zo in Maastricht en Valkenburg, kortom mooie plek voor de rustzoeker en centraal gelegen plek voor de actievelingen onder ons.
Een leuke kleine 10 plaatsen boerencamping gelegen in Margraten. De camping ligt vlak bij het centrum waardoor bakker, cafes en supermarkt binnen een paar honderd meter bereikbaar zijn. De camping zelf is een juweeltje. Het is gelegen achter een voormalige appelboerderij niet meer als zodanig in gebruikwaar je door een grote poort echt groot genoeg voor de grootste caravans en campers binnenkomt. Het terrein ligt goed beschut. Overdag is een poort op een deur na gesloten, s nachts gaat ook de poort aan de weg dicht zodat het echt heel veilig is er kunnen afspraken gemaakt worden over later binnenkomen.. Autos mogen niet op het gras maar de uiterst vriendelijke eigenaar brengt jou caravan op de kampeerplek met een tractortje terwijl je auto toch vlakbij en vaak overdekt geparkeerd staat op het binnenterrein. Het sanitair is bescheiden maar van alle gemakken voorzien terwijl ook op allerlei andere manieren aan de kampeerders is gedacht o.a fiets en wandelroutes, leenboeken, een zitruimte voor slecht weer enz.
Zeer leuke mini camping met voortreffelijk sanitair en vriendelijke eigenaar. Super rustig en toch midden in het dorp met alles op loopafstand. Super schoon plaatsje, camping zowel Margraten zelf.Niet echt goedkoop.
Kleine camping midden in gezellig dorp. Je staat min of meer in grote achtertuin. Eigenaar zeer vriendelijk en erg netjes op zijn spullen.
Mooie, kleine, knusse, schone boeren camping! De ligging is ideaal, dichtbij de dorpskern en de omgeving is prachtig voor natuur liefhebbers. Er zijn veel wandel- en fiets routes in de omgeving. De eigenaars zijn vriendelijke en behulpzame lieve mensen.
Een fijne rustige schone camping, zeer hartelijke eigenaren die het je echt naar de zin willen maken. Het is zeer de moeite waard om deze camping te bezoeken. In de omgeving zijn mooie fiets en wandel routes.
Vrij prijzig. Verkoopt zijn zonnepanelen stoom voor de hoofdprijs.
Gezellige minicamping midden in het dorp met alle voorzieningen binnen bereik. Aardige en gastvrije eigenaars, beslist een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid