facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Minicamping Allemanshoeve

Minicamping Allemanshoeve

Info

Gezellige kleine camping in Sibculo, circa 100 meter van zwemwater met mooi strand. Ideale uitgangspunt voor wandelingen en fietstochten.

Geschiedenis

Minicamping Allemanshoeve is een gezellige kleine camping in het leuke dorpje Sibculo.

De minicamping is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers en rustzoekers en is een uitstekende uitvalsbasis om het Overijssels Vechtdal, Salland en Twente te ontdekken.

Wandelen, fietsen of gewoon lekker op de camping uitrusten; Dit kan perfect bij minicamping Allemanshoeve.

Voor families heeft onze minicamping ook veel te bieden. Er is een speelveld aanwezig met daar aangrenzend enkele ruime kampeerplaatsen. Tegenover de Allemanshoeve, op circa 100 meter, ligt een recreatieplas met een mooi zandstrand, waterglijbaan en zonneweide.

Adres: de Vleggedijk 17, 7693PW Sibculo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523-241431
Stad: Sibculo
Route: de Vleggedijk 17
Postcode: 7693PW


Recensies
Mooie ruime camping in een prachtige omgeving. Het sanitair is verouderd, maar wel schoon. Wij hebben er met de autoclub een geweldig weekend gehad. Aardige ontvangst, niets op aan te merken voor deze prijs.
Hier met pasen gestaan met een groep. maar wat een tegenvaller. sanitair is zwaar verouderd met losse tegels en voegen. Beheerster is alles behalve vriendelijk.
Weken geleden eerst via de site de caravan gehuurd voor een lang weekend begin juli. Nogmaals erachter aangebeld of het goed zou komen en of de hondjes mee mogen. Aangekomen op de camping blijkt er helemaal geen caravan te zijn. Oh sorry niet goed begrepen, is het excuus. Mw ontkent ook nog eens dat er een caravan op site staat. Een zeer vervelende situatie.
Omdat we 2 dagen gingen paragliden in Sibculo een overnachting geboekt in een caravan voor maar €40,- De reservering ging heel vriendelijk, er werd gevraagd wanneer we aan zouden komen i.v.m. bed opmaken, vond ik voor één nachtje niet nodig neem wel een eigen dekbed mee s'avonds viel de stroom uit door de koelkast, in een mum van tijd kregen we een andere koelkast Kleine camping met grote plekken, ivm corona privé sanitair en de omgeving is prachtig bij aankomst dacht ik even is dit alles maar daar kwam ik heel snel op terug Pareltje van een camping
Een vriendelijk ontvangst door beheerster. We konden zelf plekje uitzoeken. Het terrein is ingedeeld in een aantal weinig speelse vakken afgescheiden door dichte hoge heggen. Redelijke grasvelden en sommige plekken met electra. Beperkt aantal plaatsen geschat 20. Geluid van snelweg is duidelijk te horen. Het sanitairgebouw en keuken is echter in slechte staat. Het werkt douche is haperend maar daar is alles mee gezegd. Oorzaak is dat er geen opvolging is en dus geen investering. En dat is jammer. Een nieuw sanitairgebouw zou eea enorm doen opknappen. Er is potentie voor een goed lopend bedrijf. Mits echter ook de internetvoorziening verbeterd. 3G is zeer zwak en er is geen Wifi. Toiletpapier verder zelf meebrengen
Kleine camping genoeg ruimte om te douche of wc gebruik dicht bij een super markt Genoeg ruimte om je tent heen
Fijne kleine camping met aardige eigenaresse
Ruime plekken, dichtbij het dorp en zwemplas.
Fijne rustige camping
Lekker rustige camping
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid