facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Minibieb Roggel

Minibieb Roggel

Info

De minibieb is er voor iedereen.
Dus voel je vrij om mee te doen en ruil boeken, leen ze of voeg een paar boeken uit jouw boekenkast toe!

Geschiedenis

De oorsprong van de minibieb ligt in Amerika. Daar beter bekend als Little Free library. Het concept is eenvoudig. Een kastje, aan of voor het huis, dat je in eerste instantie zelf vult met boeken. Daarna is het de beurt aan buurtgenoten en passanten. Zij mogen boeken lenen, ruilen of een mooi boek achterlaten voor iemand anders. Altijd gratis en altijd met het achterliggende idee om mooie dingen met elkaar te delen.



"In deze bieb staan boeken die iedereen gratis mag lenen of omruilen tegen een ander boek.De minibieb is dagelijks, ook in het weekend, 24 uur per dag bereikbaar. Je hoeft niet aan te bellen maar mag zo in het kastje rondneuzen.De minibieb is er voor iedereen. Dus voel je vrij om mee te doen en ruil boeken, leen ze of voeg een paar boeken uit jouw boekenkast toe! Zo kan iedereen van elkaars boeken genieten.De minibieb is tevens een Kinderzwerfboekstation, waar kinderen gratis een boek uit mogen meenemen om te lezen en weer verder te laten zwerven.Veel leesplezier!"
Adres: Korenbloemstraat 11, 6088AW Roggel
Stad: Roggel
Route: Korenbloemstraat 11
Postcode: 6088AW


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid