facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Miniatuurautowinkel

Miniatuurautowinkel

Info

Miniatuurautowinkel.nl verkoopt modelauto's , diecast, plastic kits, 3inch, alle schalen en merken



"Modelbouwwebshop met afhaalpunt. Wij zijn ook te vinden op beurzen en evenementen, welke dat zijn wordt vermeld op onze site."
Adres:
Stad: Nunspeet


Recensies
later op de dag besteld, en de volgende ochtend rond 11 staat je bestelling klaar. en als je zegt kom morgens langs heb je ook super snel antwoord terug, een bedrijf waar ik zeker bij terug kom, en erg vriendelijk medewerkers. top en daarom ook zeker de 5 sterren.
Had info gevraagd over beschikbaarheid van enkele dozen met Dragon figures. Site was up to date. Ik ontving snel een reply met een foto van de dozen die ik wou bestellen. Bestellen ging gemakkelijk. Snelle verzending en niets beschadigd. Alles was compleet. Top.
Een mooie collectie gebouwde modellen van ze gekocht voor een goede prijs. Kwaliteit en de snelheid van verzenden was verbluffend. Tevens dusdanig goed verpakt dat alles maar dan ook alles heel aan is gekomen! Dat is mij nog nooit overkomen! Een dikke 10 voor service, een echte aanrader.
Voor het eerst besteld hier en zeer tevreden. Snelle antwoorden via de mail en razendsnel geleverd. Spullen prima verpakt en goed aangekomen. Prijzen ok. Leuk aan dit bedrijf zijn de 2e hands dozen en de niet alledaagse dozen. Ga hier zeker nog eens bestellen.
Dik tevreden, bestellingen snel verzonden en goede service Mooie selectie aan kits!
Voor het eerst besteld bij Dutchmodelschop.nl besteld, het bestellen gaat makkelijk via de site. De bestelling was binnen enkele dagen bezorgt en echt zeer goed verpakt. Dit was de eerste keer maar zeker niet de laatste keer.
Veel keuze in diverse modelbouwmodellen en op het oog lijkende vriendelijke mensen. Echter wanneer je een model gekocht hebt waar later iets aan blijkt te mankeren of er zit een manco in de doos en je wil hier later in de winkel op terug komen dan slaat die vriendelijkheid al snel om in agressie en een grote mond waarbij je dan ook gezegd wordt dat je maar een andere hobby moet gaan zoeken. Terwijl ze in het begin wel toegeven inderdaad nog maar weinig bouwdozen van het betreffende merk verkopen en dat hij vaker klachten hierover heeft en wanneer hij dan een mail naar de fabrikant stuurt hier totaal geen antwoord op krijgt! Bovendien in deze tijd van corona waar we voor onze gezondheid een mondkapje dragen, dragen ze daar geen van beide een mondkapje ook in het dorp zelf heel veel mensen zonder mondkapje tegen gekomen ook de bediening in de groente en fruit winkel draagt geen mondkapje!!! Lekker fris en gezond, mondkapje voor je mond!!!!?
Keurig nette snelle levering..
Erg grappig, door de groentewinkel naar achter in een soort garage. Rekken gevuld tot het plafond met bouwdozen en kratten met andere hobby spullen. Het enige minpunt is dat er geen olieverf te koop is. Alleen acrylverf van MIG.
Top!goede communicatie en snelle levering ik ga zeker vaker bestellen bij jullie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid