facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mini Opslag Uden

Mini Opslag Uden

Info

Mini Opslag Uden

Geschiedenis

Mini Opslag Uden biedt particulieren en bedrijven de gelegenheid om op basis van een tijdelijke huur een unit te gebruiken voor de opslag van uiteenlopende goederen. Kort gezegd: doe het zelf opslag. De boxen variëren in grootte zodat er altijd opslagruimte op maat beschikbaar is. De box wordt gedurende een bepaalde tijd gehuurd, dus nooit langer en nooit groter dan nodig.



"Bent u op zoek naar een persoonlijke en tijdelijke opslagruimte in de omgeving van Uden, Veghel, Oss, Schijndel, Gemert, Nijmegen of Den Bosch? Mini Opslag Uden biedt u de ideale oplossing.Alles wat u even kwijt wilt, slaat u bij ons op."
Adres: Nijverheiddstraat 1, 5405 AJ Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413-795101
Stad: Uden
Route: Nijverheiddstraat 1
Postcode: 5405 AJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 14:30 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Recensies
Had tijdelijk opslag nodig. De ruimtes zijn netjes, droog en goed bereikbaar. De eigenaren zijn vriendelijk, behulpzaam, flexibel en denken met je mee. Heb je vaste of tijdelijke opslag nodig dan raad ik je dit bedrijf zeker aan.
Vriendelijke eigenaar en personeel die echt met je meedenken. Alles ziet er keurig en netjes uit. Genoeg materialen om je spullen te kunnen vervoeren en op te slaan.
Vriendelijk personeel en makkelijk te bereiken met uitstekende service en persoonlijke uitleg. Top bedrijf!
Top bedrijf. Goede service, zeer vriendelijk personeel een een hele schone omgeving om je spullen netjes op te kunnen slaan. Aanrader!
Goede service en ook erg gezellig : Aanrader voor flexibele opslag in de buurt!
Goede, fuctionele opslag met erg goede service. Adhoc wijziging of eventjes wat langer doorgaan was geen probleem. Heel tevreden!
Fijne plek om spullen op te slaan. Vriendelijke en behulpzame mensen!
Perfecte opslagruimte met een eigenaar die zeer klantvriendelijk is en altijd een goede service verleent.
Duidelijke afspraken. Verschillende maten opslag. Heb 2 maandjes grote container gehuurd. Kon er makkelijk bij! Alleen op vaste openingstijden bereikbaar dus daar wel rekening mee houden verder helemaal super!
Lekker ruime plaatsen, klant vriendelijke, goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid