facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MINI Ekris

MINI Ekris
"Ekris Lelystad heet voortaan Ekris Flevoland! U bent van harte welkom bij onze vernieuwde vestiging. Kom langs en dompel u onder in de wereld van Ekris BMW en MINI. Wij staan voor u klaar en gaan tot het uiterste om u tevreden te stellen."
Adres: Poseidonweg 5, 8239 DK Lelystad
Telefoonnummer: +31320211911
Stad: Lelystad
Route: Poseidonweg 5
Postcode: 8239 DK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: MINI dealer, MINI dealers Nederland, Ekris Webshop, Ekris MINI, Ekris MINI voorraad, Ekris MINI Arnhem, Ekris Zeist, Ekris MINI shop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OCCASIONTOTAAL OCCASIONTOTAAL 1 km Auto hier gekocht, erg teleurgesteld. De verkoper was een goede top jongen maar als ...
Continental Stock Rods Continental Stock Rods 3 km Nieuws-te koop-etc Continental Stock Rods
TanisTuning TanisTuning 4 km Contact gehad omkoppeling te laten vervangen van een seat leon. Snel een afspraak kun...
Apk Centrum Lelystad B.V. Apk Centrum Lelystad B.V. 5 km Nieuw in Lelystad, In en Verkoop van jonge auto's, reparatie van alle Merken. Automat...
Autobazaar Autobazaar 7 km auto te koop
Royal Occasions Royal Occasions 7 km Ik ben zo verstandig geweest inderdaad geen auto bij uw belabberde bedrijf te kopen.
Autoservice Wiersma Autoservice Wiersma 8 km Super garage, geweldige service
Recensies
De service is heel goed, zijn behulpzaam. 2 puntjes van aandacht...parkeren voor bezoekers is beperkt en de infra er naar toe is nog niet optimaal.
Hele vriendelijke service. Spontaan langsgereden en binnen 5 minuten een proefrit.
Slechte service en erg commercieel ingesteld. Motor N47T vastgeslagen door gebroken ketting wat blijkbaar bekend probleem is en waar reeds oplossingen voor zijn sterkere ketting echter ben ik nooit op dit risico gewezen of is nooit een oplossing geboden. Nadat de motor kapot was ongevraagd een nieuwe motor geoffreerd gekregen waarvan de kosten gelijk zijn aan de waarde van de auto... Gelukkig elders passende oplossing gevonden.
Hele slechte ervaring. Je wordt niet serieus genomen. Heb een proefrit gehad en verkoper Koen had belooft om mij maandag te bellen. Helaas niet gebeurd. Een week later bel ik zelf terug en krijg ik de schuld dat ik niet maandag terug heb gebeld. Vervolgens krijg ik te horen dat de auto inmiddels is verkocht. Slechte service.
Geweldige service, enthousiast personeel en m’n auto weer tip top terug
Goede service, afspraak zou 3 kwartier duren. Ik ben dus gebleven en 3 kwart later was de auto klaar. Perfect
De receptioniste en Koen hebben mij goed geholpen. Thnx.
Perfecte BMW dealer. Fijne sfeer en uitstekend personeel. Laurens Moerman is een echte aanwinst voor dit auto bedrijf!!
ik had om 13 uur een afspraak om nieuwe sleutels te programmeren. Bij het maken van een afspraak zegt de makelaar dat het maximaal 30 minuten kan duren. in werkelijkheid duurt het 2 uur! Na een afspraak met BMW hadden mijn partner en ik om 15 uur nog een afspraak met makler die we moesten annuleren omdat 2 uur niet genoeg is om nieuwe sleutels te laten werken. wees voorzichtig met uw dagplanning bij een bezoek aan bmw ekris.
Netjes geholpen en enorm vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid