facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mini Camping 't Spant

Adres: Lierderholthuisweg 9 A, 8131PW Zwolle
Telefoonnummer: +31 572 39 30 28
Stad: Zwolle
Route: Lierderholthuisweg 9 A
Postcode: 8131PW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Terra Nautic Terra Nautic 12 km Bij aankomst vriendelijk geholpen, maar aanblik van de werf is ronduit rommelig. Op d...
Watersportcentrum Terra Nautic Watersportcentrum Terra Nautic 12 km Bij aankomst vriendelijk geholpen, maar aanblik van de werf is ronduit rommelig. Op d...
Recensies
Een mooi gelegen camping met hele vriendelijke eigenaren. Fijne ontvangst. De ligging perfect om zowel de stad Zwolle te bezoeken als om heerlijke fiets- wandeltochten te maken. Sanitair heel schoon en passend bij de sfeer van de camping. Zeker een plekje om terug te komen.
Heerlijk rustige boerencamping op steenworp afstand van Zwolle. Prima te doen op de fiets. Leuke plek uit kunnen zoeken op een van de velden. Vriendelijke eigenaren. Twee nachten heerlijk geslapen. Douches en toiletten zijn keurig. Wel 50 cent muntjes meenemen om te douchen.
Matig. Plekken zijn niet als omschreven allemaal met waterpunten en stroom voorzien. Weinig plekken met schaduw. In de tent bijna niet te doen. Snelweg is meestal te horen. Over de camping verlopen hoogspanningsmasten. Deze knetteren. Aan de andere kant van de camping kijk je op nog meer hoogspanningsmasten. De wc cabines zijn voor mijn gevoel erg klein. Ik kon nauwelijks de deur dicht doen en gaan zitten. Goede wifi ontvangst had ik bijna nergens. De website verwekt een hogere verwachting dan wat ik aantrof.
Zeer vriendelijk ontvangst en de camping heeft goede faciliteiten. We stonden nu in een soort weiland, omdat we geen stroom nodig hebben, en daar gaan we volgende keer niet weer staan. De afgebakende plekken zijn veel beter, dus dat wordt een volgende keer onze plek.
Fijne rustige camping net buiten Zwolle. Toen ik er was met een groep hadden ze een grote pizzaoven, waar lekkere pizza's in gebakken werden voor ons.
Geen overdadige luxe maar een prima camping. Minder geschikt voor gezinnen met kinderen hoewel er wat speelmogelijkheden aanwezig zijn.
Geweldige plek, vriendelijke mensen en schoon sanitair en mooie omgeving om te fietsen. Wij komen zeker terug
Zaalhuur. Saai, kan eigenlijk niets. Zeker geen geluid maken.. Zingen mag wel... pff. Misschien leuk voor uitvaart.
Mooie vrij nieuwe sanitaire gebouwen, zeer ruime douches. Ruime plekken en heel vriendelijke behulpzame eigenaren. Aanrader!!
Rustige camping, prima sanitair en niet erg duur. Let er op dat het na 21.30 rustig moet zijn waardoor het voor tieners minder geschikt is. Je kunt vanaf de camping heerlijk fietsen of wandelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid