facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mini Camping Het Schuttersplek

Mini Camping Het Schuttersplek

Info

Info en activiteiten van camping en in de regio

Adres: De Sannen 1, 9289 Hj Drogeham
Telefoonnummer: 0650471320
Stad: Drogeham
Route: De Sannen 1
Postcode: 9289 Hj



op zoek naar gerelateerd: Svr Camping Burgum, SVR camping Appelscha, SVR camping Friesland, Kleine camping Dokkum, SVR camping Opende, Mini camping Earnewald, SVR camping Norg, Camping Beetsterzwaag
Recensies
Wij hebben een week gelogeerd in een van de twee vrij nieuwe chalets van het Schuttersplek. De eigenaars zijn zeer vriendelijk. gastvrij en behulpzaam. De chalet is erg goed ingedeeld wat betreft de ruimte. We hebben al in meerdere chalets gelogeerd. Deze was beslist beter, niet alleen m.b.t. de verdeling van de ruimte, maar ook de isolatie is goed. Voor zowel jonge gezinnen met kleine kinderen als oudere mensen is de goed onderhouden camping aan te bevelen. Een aanrader om te fietsen en de bezienswaardigheden in de omgeving te bekijken.
We hebben met onze camper een lang weekend op de camping gestaan. Als uitvalsbasis voor de Hel van Harkema mtb event was dit super! De eigenaar is vriendelijk en behulpzaam het sanitair is netjes en super schoon. Komen zeker een keer terug. Helaas vergeten te melden dat we lid zijn van de SVR daardoor ook niet van de korting genoten.
Leuke, rustige mini camping! Wij hebben hier een paar fijne dagen doorgebracht rond Pinksteren. Erg vriendelijke en behulpzame eigenaren. Ons zoontje heeft zich heerlijk vermaakt op alle speeltoestellen in het midden van de camping. Sanitair was erg schoon en werd ook goed bijgehouden, net als het grasveld en de afvalcontainers.
We hebben een top pinksterweekend gehad op deze camping. Alles is hier tiptop in orde, er heerst hier zeer gemoedelijke en gezellige sfeer. De vriendelijke eigenaren doen er alles aan om de gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen.
Mooie, rustige en uitstekende voorzieningen op deze camping. Een SVR mini camping met eventueel ook huisjes om in te verblijven. Allemaal aan de rand van Drogeham.
Wat een heerlijke camping met vriendelijke eigenaren. Sanitair is keurig en schoon. Ruime plaatsen en goede Wifi. Top locatie om de omgeving te verkennen. Friesland heeft ons verrast met een mooie omgeving en prima fietspaden.
Heel leuke kleine camping met een vrolijke beheerder. Hele nette sanitair, zeer goed onderhouden. Voor geocachers een ideale startpunt voor vele geoartcaches, maar ook veel groene bakkies. Zeker aan te raden
Mooie camping met erg schoon sanitair. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Vanuit de camping zijn mooie fietstochten te maken.
Wij hebben genoten op de camping. Het is een rustige camping. Met nette schone Sanitair. De kinderen hebben fijn kunnen spelen met de trekkers. En de trampoline en speeltoestel werden veel gebruikt. Wij vonden de eigenaren van de camping heel gemoedelijk en gastvrij.
Leuke mini camping .. lekker rustig … fijn welkom eigenaresse laat je de camping zien .. eigenaar komt een praatje maken .. de douchen toiletten zijn nieuw en erg schoon heel fijn .. fietsen kunnen in een afgesloten schuur .. auto mag naast de caravan/tent .. loopafstand naar Bakker of Buurtsuper of cafetaria of drogist zit allemaal aan dezelfde straat ..gratis wiffi.. top camping als je van rust houd ..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid