facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mini Camping Helmzicht

"Kamperen op 100 meter vanaf de duinen, via het fietspad door de duinen ben je in 10 minuten lopen op het strand. Onze camping heeft 3 velden zowel beschutte als met uitzicht naar de velden en de duinen.Op onze bloembollenkwekerij geven wij regelmatig rondleidingen zodat er kennis gemaakt kan worden met de bollenteelt.Ons sanitair is voor een gedeelte in 2019 vernieuwd met douches, wasgelegenheden en urinoir, ook voorzien van vloerverwarming. Het originele gedeelte met ontmoetingsplek houden wij zoals het was.De van origine koeienstal is ingericht als bollen verkoop plaats en atelier, waar allerlei materialen liggen waar iedereen gebruik van kan maken.“ KIJK OM JE HEEN EN ZIE HOE MOOI ALLES IS”"
Adres: Zand Dijk, 1787 PP Julianadorp
Telefoonnummer: +31621471585
Stad: Julianadorp
Route: Zand Dijk
Postcode: 1787 PP


Recensies
Wat een mooie opzet, 3 veldjes met “duinen” volgroeid met wilde bloemen. Sanitair gebouw ruim en voldoet aan alle eisen. Vriendelijk ontvangst bij de receptie.
Mooie camping bij bloembollenkweker met perfect sanitair en afwaskeuken. Mooi is ook het atelier waar kinderen kunnen knutselen en volwassenen kunnen ontspannen en biljarten. Op loopafstand van het strand en de strandtent paal 6. Jammer dat je 10 maanden later een onterechte betalingsherinnering van je verblijf krijgt. Na het opsturen van betalingsbewijs niet eens een excuses of bedankje.
Mooie camping, keurig toiletgebouw. Alleen jammer dat de campinghoudster op een dominante manier rond loopt en in het midden van het veld gaat staan en met overdreven tekst en houding aangeeft wanneer een mat onder een luifel weg moet. Geeft niet een gastvrij gevoel. Tip; geef netjes aan bij een reservering dat je zuinig bent op je grasveld en leg dan uit wat wel en wat niet gewenst is.
Top minicamping. Vriendelijk ontvangen en ruime plaatsen. Toiletten: Schoon met vloerverwarming. Geschiktheid voor honden: Max 2 honden toegestaan. Geen probleem.
Een prima camping uitkijkend over de bollenvelden. Heel schoon sanitair en hele aardige en vriendelijke eigenaars. Zijn altijd behulpzaam. Men kan een rondleiding krijgen over de bollenvelden. Bij aankomst mag je zelf een plek uitzoeken van de openplekken. Dit is zeker een aanrader voor mensen die van fietsen houden in combinatie met de duinen en de zee.
Voor ons een 5 sterren camping. Heerlijk rustig bij de duinen en op wandelafstand van het strand. Prima sanitair en gelukkig douchen NIET apart betalen. Afhankelijk van de plek kun je een fantastisch uitzicht hebben. Zie ons uitzicht vanuit de `'slaapkamer".
Nette camping goede voorzieningen Mocht wat kindvriendelijker b.v een schommel of iets dergelijks Verder een prima camping
We staan hier met een tent. Het is een heel mooi beschut plekje. Was ook nodig met de striemende wind en regen. Dag later mooi weer. Een zee van bloemen en vlinders. Het terrein is heel smaakvol en gezellig ingericht. Het toiletgebouw is vlakbij super schoon en de douches hebben thermostatische kranen. De supermarkt is 3km en eetgelegenheden op loopafstand. De gasten zijn van middelbare of oudere leeftijd en gezinnen. Heel gemoedelijk allemaal
Vriendelijke eigenaar met duidelijke afspraken. Er is van alles mogelijk als je maar overlegt. Sanitair kan beter. 1x per dag schoonmaken en bijv handdoek voor het afdrogen vervangen vind ik te weinig voor een camping met 25 caravan plekken, zo vlakbij het strand. Verder mooie omgeving en prima camping.
Mooie camping met sanitair!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid