facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mini-Box Self Storage Zuidland

Mini-Box Self Storage Zuidland

Info

Mini-Box Self Storage verhuurt opslagruimte vanaf 0,5 m2 tot 100 m2. Voor elke ruimtegebrek heeft Mini-Box een passende oplossing.

Geschiedenis

Wat is Mini-Box?

Veilig en Snel uw spullen opslaan

Mogelijk wilt u tijdelijk spullen opslaan voor een korte periode, omdat u gaat verbouwen of omdat u tijdelijk naar het buitenland gaat.

Bij Mini-Box huurt u veilig en gemakkelijk een opslagruimte. uiteraard kunt u altijd langskomen om vooraf de ruimte te bekijken en een advies te krijgen over welke ruimte past bij u.

Welke opslagruimte heb ik nodig

De oppervlakte en de inhoud van de verschillende Mini-Boxen variëren.
Er is een mogelijkheid voor het opslaan van spullen vanaf 0,5 m2 tot 50 m2. Door uw unit slim in te delen bespaart u veel ruimte. Van onze medewerkers kunt u altijd advies krijgen over het indelen van uw Mini-Box.

Voordelen van flexible opslagruimte


U maakt een afspraak en u kunt direct de ruimte huren
Veilige opslagruimte
Geventileerde opslagruimte
7 dagen per week toegankelijk
u wisselt gemakkelijk naar een grotere of kleinere Mini-Box



"Bij Mini-Box Self Storage sla je snel en flexibel je goederen op. Ga je verbouwen voor een paar weken? Maak gebruik van de gratis aanhangwagen en breng je spullen snel van je huis naar de Mini-Box. Of maak ruimte op je kantoor door je archief op te slaan in een beveiligde, goed geventileerde Mini-Box. Doordat wij een groot aantal verschillende types opslagruimte kunnen aanbieden, is Mini-Box een oplossing voor elk ruimtegebrek!Mini-Box Self Storage is te vinden tussen Zuidland en Spijkenisse. Het buitenterrein en de Mini-Box is voorzien van beveiligingscamera’s.Wil je meer informatie hebben over het huren van een Mini-Box neem dan contact op met [email protected] of bel 0181 459012"
Adres: Beeldweg 6a, 3214 VA Zuidland
Telefoonnummer: 0181 459012
Stad: Zuidland
Route: Beeldweg 6a
Postcode: 3214 VA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Mini box projector, Storage Share, Camperstalling Zuidland, Opslagruimte huren Spijkenisse
Recensies
Wij huren al zeker 15 jaar iedere winter een opslagbox voor de spullen van onze boot. Ieder jaar weer een uitstekend contact met Loes vd Wal die uiterst vriendelijk en snel reageert op vragen. Een aanrader!!
Het is een prima opslag ruimte voor de spullen en ook voor de langere termijn of korte termijn
Eigenlijk waren we bij de camper stalling en niet bij de mini-box storage zelf. De camper stalling parkeerplaats is prima en verhard. Je kan er 24/7 terecht middels een toegangscode via je mobiele telefoon, als je de camper ophaalt kan je je personenauto op de camperplek achterlaten. Alles netjes geregeld dus. Vriendelijk ontvangen door Loes, contract doorgelopen en getekend, goed antwoord gekregen op de paar vragen die we hadden.
Wij hebben 10 jaar lang een box gehuurd aan de Munnikenweg en waren daar heel tevreden over. Het terrein is goed toegankelijk met voldoende parkeerplaats recht voor de deur. Het hek, de toegangsdeur, de lift etc waren altijd goed onderhouden. Wij hebben altijd onze spullen hier netjes en veilig kunnen bewaren. Ook de administratieve afhandeling ging goed. En prijstechnisch was het heel schappelijk. In die 10 jaar zelfs maar 1 keer een huurverhoging gehad. We zijn deze maand vertrokken naar een grotere unit van de familie Van der Wal, de eigenaren van de Minibox omdat we inmiddels meer ruimte nodig hadden. Anders hadden we nog veel langer gebleven.
Vanwege een grote verbouwing in onze woning waren wij op zoek naar een tijdelijke opslagplaats voor de meubels. Wij zijn terechtgekomen bij Mini-Box Self Storage in Zuidland. Dit is uitstekend bevallen; keurige schone ruimtes, alles goed geregeld. Echt een aanrader als je even wat ruimte nodig hebt!!!
Ik huur hier al meer dan een jaar een opslag box. Gebouw ziet er altijd goed verzorgd uit. Personeel is erg vriendelijk
Ik huur sinds kort een mini- box voor mijn motor en ben er heel tevreden mee. Het terrein is beveiligd en de box is goed bereikbaar.
fijne opslagbox, toegankelijk met een grote lift en er zijn voldoende grote karren beschikbaar om het overbrengen makkelijk te maken.
Goedkoper dan alle andere selfstorage locaties en 24/7 open/bereikbaar.
twee maande geleden besteld, nog niet ontvangen.het zou 14-dagen gaat duren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid